czarka77 23.10.06, 12:25 Czy w hajnowskich szkołach odbywają się jakieś zjazdy absolwentów? Czy już wszyscy zapomnieli, gdzie i z kim się uczyli (oprócz "Hansa Klosa" rzecz jasna)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kecaj361 Re: Zjazdy absolwentów 23.10.06, 21:09 Byłem raz na takim zjeździe. Tu profesor, tam redaktor naczelny. To znów artysta malarz, architekt. Jeden rzuci od niechcenia, ze przyjechal mercem, drugi, że go przywiózł kierowca, bo przecież będzie jakaś lampka i ... puszcza prozumiewawczo oko. Co tam słychać, jak Wam w tej Hajnówce leci. Jeszcze Was nie zaorali, hahahahaha. Wesoło, dowcipnie. A ja się zastanawiam,co zrobię, jak będzie zrzutka, a tu brakuje do pierwszego. A o gablocie to nawet kiedyś marzyłem. Teraz to nawet już mnie nie stac na marzenia. Jak fajnie, ze wreszcie się to skończyło. Człowiek wraca do swoich 4 ścian i tu duma go rozpiera. Tu ja jestem pan i mam was wszystkich w 4 literach. Tu już mi nikt nie podskoczy. A jak znów za jakąś okrągłą liczbę ktoś zadzwoni (jak nie wyłączą do tego czasu telefonu), to udam, że nie wiem o co chodzi. I tak zastanawiam się, co będa mówiły moje dzieci, gdy ich towarzystwo zacznie sie popisywać swoimi rodzicami. Przecież ja nic takiego w życiu nie dokonałem.Co zrobic, by i one mogły pochwalić się swoim starym. Smutne, co? Na zjeździe z mojej klasy było chyba z 5 osób. Część za granica, część nie wiedziała, a reszta... chyba się wstydziła. (myslę, że ktoś mógł mieć takie wspomnienia ze zjazdu). Odpowiedz Link Zgłoś
kecaj361 Re: Zjazdy absolwentów 23.10.06, 21:11 Przepraszam, miałem przecież nie pisać. Proszę scenzorować mój tekst do jednej linijki. można zostawić tą pierwszą. Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: Zjazdy absolwentów 23.10.06, 23:14 Kecaj się obraził, Kecaj się obraził ;-) No właśnie - dlatego sie boję, że gdyby jakiś zjazd absolwentów mojej klasy/szkoły miał mieć miejsce, to tak by wyglądał: popisy, szpan i dołowanie. Choć ja i tak jestem naj-: nie mam supergabloty, kredyt w banku jeszcze na.. ohoho, ale mam dwa cudowne skarby. Ciiii, śpią. Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: Zjazdy absolwentów 26.10.06, 14:27 a ja tam nie byłem na zjeździe absolwentów w mojej starej budzie, hmm, bo nigdy nikt takiego nie zorganizował (albo ja coś przeoczyłem) Odpowiedz Link Zgłoś