hansgrubber 27.10.06, 23:38 Za to zdanie: "W odroznieniu od Ciebie nie lubie faszystow." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bielszczanin Re: Przepraszam Bielszczanina 27.10.06, 23:40 Przeprosiny przyjęte. Przepraszam Hansagrubbera za moją przywarę, polegającą na częstym czepianiu się słówek. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Przepraszam Bielszczanina 27.10.06, 23:45 E tam ... Ty nigdy z tego nie wyrośniesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Przepraszam Bielszczanina 27.10.06, 23:47 skąd wiesz? pierwszy stopień to samoświadomość (potem podobno można kontrolowac przeplyw cząteczek krwi :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorpajchivo Re: Przepraszam Bielszczanina 27.10.06, 23:48 bielszczanin napisał: > skąd wiesz? > pierwszy stopień to samoświadomość > (potem podobno można kontrolowac przeplyw cząteczek krwi :) ) Złapany Bielszczanin na "tym samym" ----> przeplyw cząteczek krwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Przepraszam Bielszczanina 28.10.06, 00:13 Jakoś i tak nie dałem wiary temu zdaniu. Myślę, że nie byłem odosobniony. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Przepraszam Bielszczanina 28.10.06, 00:14 Pawlo. Trochę wiary w człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś