ja-alutka Taak... 20.12.06, 22:15 Za spokojnie tutaj i za mało ... "słowotocznie"...ale wymyśliłam okrropne słowo!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
zerwispodlasia [...] 20.12.06, 23:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Re zerwis ty masz zgodę na zamieszczenie fotk 21.12.06, 01:51 rano zapytam autora tej fotki, ma w końcu prawa autorskie Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 lepirj nie wywołujcie khaktusa z lasu... 21.12.06, 03:12 szpila555 napisał: > rano zapytam autora tej fotki, ma w końcu prawa autorskie === Fotkę zrobiłem podczas uroczystego opijania 33-tysięcznego wpisu (jakie to było fajne spotkanie form-owiczów!!!), w miejscu publicznym, a i fotka była już publikowana na tym forum. Więc raczej wielbicielom bohaterki nie wypada zabraniać powielania czegoś co ich fascynuje. Iglesiaisie555 może raczej zapytaj "Damy z telefonikiem", czy nie zażyczy sobie skasowania tego wątku. Od sławetnej "obrony forum eL Paso" nie zauważyłem aby pojawiła się na tutejszym forum, ale za to nie traci czasu i skutecznie wykorzystuje je na awantury na innych forach. Cytat z innego forum: "Jeśli chodzi o tak nielubianą przez Ciebie khaki3, to jest przez nas traktowana DOKŁADNIE tak samo jak Ty. Być może nawet częściej jest kasowana...." * * * Nie wiem co strach... Nie wiem co to ryzyko... Nie wiem nic... Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Re: smutno tu jakoś błagam Khaki wróć 21.12.06, 10:08 bardzo ładne zdjęcie Serwispodlasia :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: smutno tu jakoś błagam Khaki wróć 21.12.06, 18:55 abramsky napisał: > bardzo ładne zdjęcie Serwispodlasia :) === tak, tak, jak ładny okaz i z bliska da sie podejść, to takie kwiatki własnie wychodzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Okaz ?? 22.12.06, 09:09 to_ju jak Ci nie "wstyd", to tzw. przedmiotowe traktowanie kobiety! :)) Jeszcze na nieszczęście rozpętasz Burzę...i pioruny będa raziły w Forum. ☺ Unikalny egzemplarz byłoby lepszym stwierdzeniem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Okaz ?? 22.12.06, 09:22 niech ci będzie "Unikalny egzemplarz" bardziej pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Nic śmiesznego : 22.12.06, 09:29 Na przedmieściach eL Paso, w mroku północnego słońca wyrósł khaktus, z kholcami.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: smutno tu jakoś błagam Khaki wróć 21.12.06, 00:06 Przydalaby sie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: smutno tu jakoś błagam Khaki wróć 21.12.06, 17:19 szkoda ,że już zamknięte ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-dekabrysta Re: no wiecie co!! 22.12.06, 00:14 gdybym wiedział że zerwis to to-ja to bym nie pytał o zdięcie,gdyż to-ja zawsze ma rację nawet jak nie ma racji to ma rację,więc z tego wynika że serwis zerwis i to-ja zawsze ma rację.no to teraz będę wiedził Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: no wiecie co!! 22.12.06, 00:50 dlaczego wszystkie serwisy są już zamknięte ? ależ nie mam jeszcze w regale , właśnie zrobię małą kawkę w przerwie między pisaniem a pisaniem . szczerze , to wcale mnie to nie męczy , tylko czasu coraz mniej . Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: no wiecie co!! 22.12.06, 08:39 dekabrysto nie wprowadzaj zamieszania swoimi niczym nie popartymi przemyśleniami. Nie wiem czemu mają służyć takie rewelacje. To_ja na poparcie swoich tez mam argumenty, czego brakuje zerwisowi I to jest zasadnicza różnica. * * * Nie wiem co strach... Nie wiem co to ryzyko... Nie wiem nic... Odpowiedz Link Zgłoś