Dodaj do ulubionych

AEIOU - witojcie, witojcie

21.12.06, 20:01
a zawitojcie do ciomnoj chaty w świeto.
Inne powiedzo gdzie, niech sama zapyta.
Obserwuj wątek
    • nikzmienilem Re: AEIOU - witojcie, witojcie 21.12.06, 20:05
      A w jakich godzinach czasu GMT+1 można zawitywać ? Ściślej,od ktorej,bo
      wieczorkiem wczesnym spać chodzę zazwyczaj.
      • pub.blues1 Zmienionynicku 22.12.06, 10:23
        powitałem aeiou, którą spotkałem onegdaj, gdzieś tam w BP.
        Swego czasu próbowała ona porozmawiać z forum na temat fanki, za co została
        zgaszona przez niepoprawnych, niektórych forumowiczów, Chcąc być gientelmenem,
        przywitałem powyższą w BP, aby jej było przyjemniej i wcale to nie znaczy, że
        mi się podoba..,
        .. bo podoba i już!!!

w ciomnoj chacie
        spadają chłopcom gacie,
        dosyć często
        to się dzieje
        i od gaci gęsto
        jak na dworze dnieje

ot tak, ja puba blusa , napisał, żeb nie pomyśleli, że gorszy.

jako, że chata wieczorową porą czynna, musowo Tobie, nicku zmieniony, towar w
        postaci dwóch browarów i paczki cipsów, do domu dowieżć trzeba (bo same nie
        przyjdą).
        • pawlozsiul To trochę inaczej było 22.12.06, 14:20
          pub.blues1 napisał:

> Swego czasu próbowała ona porozmawiać z forum na temat fanki, za co została
          > zgaszona przez niepoprawnych, niektórych forumowiczów,

Ona nie chciała rozmawiać, tylko wprowadzać tu funki. A niepoprawni forumowicze
          bronili naszej tradycji, jako to picie piwa przy muszli lub kiszenie kapusty.
          Partizan zresztą chciał ją wyrwać na zabawę do Malennik, nie zgodziła się.

> Chcąc być gientelmenem,
          > przywitałem powyższą w BP, aby jej było przyjemniej i wcale to nie znaczy, że
          > mi się podoba..,
          > .. bo podoba i już!!!

Dobrze Artur, że jest ktoś taki, jak Ty. Można narozrabiać, a Ty wyprostujesz.
          Dzięki.
          • pub.blues1 Re: To trochę inaczej było 22.12.06, 17:19
            OOOO, miodem po sercu płynął Twoje Pawle słowa.
            A ja Ci odpowiem troszke podobnie, dobrze, że jest ktoś , kto widzi.
    • kaukonsky Re: AEIOU - witojcie, witojcie 23.12.06, 17:35
      I Aeiou nie przyszła...
      :o((
      • aeiou2 Re: AEIOU - witojcie, witojcie 25.12.06, 17:02
        niestety, połamana ręka mojej mamy okazała sie jednak ważniejsza.i też
        załuje ,że mnie nie było. a tak apropos to co straciłam? Następnej imprezy nie
        przepuszcze. pozdrawiam. Aha,wiadomo już na której stronie będzie ten tekścik o
        mnie? jeszcze raz pozdrawiam już z warszawy, niestety:(
        • kaukonsky Zostań z nami... 25.12.06, 17:45
          Hej, hej, hej!
          Zdrowia, zdrowia, zdrowia! I wysokiej choinki!
          Straciłaś nie tak wiele, w porównaniu z tym, ile impreza straciła na twojej nieobecności... :o( Mam nadzieję, że się nie udusiłaś od czkawki, a uszy Ci z gorąca nie spłonęły, gdyśmy Cię obgadywali. ;oP (Oczywiście z wielką atencją, Martencjo!!) Ale kolejnych imprezek już nie odpuszczaj - zapraszamy jak najczęściej, i w virtualu, i - zwłaszcza - w realu!
          Tekst będę produkował jutro od rana. Specjalnie już w tej intencji dzisiaj poszczę przy świątecznym stole, by jutro mieć lepszą "wenę" ;oP Wstępnie wrzuciłem fotkę z Pyzastą Pyzą na pierwszą stronę. Wybrałem tę, na której podajecie sobie z Pyzą łapki. :o) Podesłałem Ci też filmik, ale to strasznie duży plik, więc nie wiem, czy doszedł. Obiecuję, że dam Ci znać, gdy się tekst ukaże, bo układ gazety może się zmienić praktycznie z godziny na godzinę. Wstępnie jednak planujemy pierwszą kolumnę w środę!
          Ależ się rozpisałem z radości na Twój widok :o) Trzymaj się ciepło!
          • aeiou2 Re: Zostań z nami... 25.12.06, 18:07
            dzięki za życzenia i wzajemnie, wzajemnie:) no miło mi, że tak mnie
            obgadywaliście,i liczę,że w następnym obgadywaniu wezmę udział, a wogóle to
            jest mi miło , z tego całego zamieszania, i z wywiadu i zaproszenia na
            śledzika. będę w bielsku w lutym to chętnie wpadnę na małą imprezę.pozdrawiam
            • kaukonsky Będziemy tęsknić i czekać! 25.12.06, 18:24
              Niebo i ziemię poruszymy, a imprezę zrobimy ;o)
              Tylko daj wcześniej znać, że przyjeżdżasz.
              Pa!
              • pawlozsiul a zalinkujesz? 25.12.06, 18:32
                Własnie wróciłem z Bielska i nie będę wracał po gazetę specjalnie, plisssssss -
                daj linka. I dopilnuj Bojara, żeby pisać zaczął.
                • kaukonsky Bojar przepadł 25.12.06, 19:07
                  Hej, Pawlo!
                  Jeszcze nie ma czego zalinkować. Jutro dopiero będę się produkował. A zadanie będzie ciężkie, bo jak wybrać z tak olbrzymiej ilości ciekawych przygód Naszej Bohaterki tylko kilka wątków, które zmieszczą się na gazetowej kolumnie? Ale, jak to mówi Gajowy Marucha, "jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było" :o) Zrobimy tekścik na tip-top!
                  A Bojar gdzieś się zagubił w rzeczywistości. Ale gdy go spotkam, to mu przekażę, że chcesz z nim pogadać.
                  • nikzmienilem Bojar przepadł 26.12.06, 09:00
                    Nie tylko Bojar przepadniety. W ogóle pustawo.
                  • szpila555 Re: Tekścik już jest: 27.12.06, 07:26
                    www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061227/REG01/61226017
                    • pawlozsiul Przepraszam Aeiou, nie wiedziałem, że to Ty 27.12.06, 13:57
                      Sorki za głupie teksty o funky.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka