ja-alutka 22.12.06, 07:27 Dzisiaj o godzinie 1.37 rano rozpoczęła się kalendarzowa zima...jak widać za oknem ;) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troll001 Re: Zima, Zima, Zima!! 22.12.06, 09:14 ja-alutka napisała: > Dzisiaj o godzinie 1.37 rano rozpoczęła się kalendarzowa zima...jak widać za > oknem ;) ☺ Oby każda zima tak wyglądała.... chociaż święta bez śniegu? Hmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka A mnie się nie podoba :( 22.12.06, 09:30 I już nawte nie chodzi o Gwiazdkę, bo atmosfera świąteczna nie zależy od nadmiaru sniegu lub jego braku!! Ale...urodziłam się w snieżną i mroźną zimę i lubię to, a jak tak dalej pójdzie to moje hmm kolejne 18 urodziny będę obchodziła w Deszczu :( Nie zgadzam się!!☺ Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: A mnie się podoba :) 22.12.06, 09:35 moje w październiku były i padał wtedy deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
11rewresbo Re: Zima, Zima, Zima!! 22.12.06, 10:15 no nieźle, taką zimę zapamiętamy dość długo i namiętnie > Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Zima, Zima, Zima!! 22.12.06, 10:17 11rewresbo napisał: > no nieźle, taką zimę zapamiętamy dość długo i namiętnie > Hmm...Emocjonalne podejście do zimy !! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Zima, Zima, Zima!! 22.12.06, 10:33 Wiecie, mimo sentymentów z dzieciństwa, bardziej mi odpowiada obecny stan rzeczy, I dywaniki w samochodach nie są mokre, i łopaty wozić nie trzeba, I w domach dużo palić też nie trzeba - oszczędniej, chociaż...tak bez śniegu, jakoś dziwnie w Święta Odpowiedz Link Zgłoś
siwy62 Re: Zima, Zima, Zima!! 22.12.06, 10:34 Na szczęście mamy drugie Święta za dwa tygodnie, może wtedy namiastka śniegu choć będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka A propos... 22.12.06, 12:48 Tysiące podróżnych już drugi dzień z rzędu koczują na lotnisku w Denver, w stanie Kolorado, które zostało sparaliżowane przez gwałtowne śnieżyce i wichury. dalej. Piąte pod względem natężenia ruchu lotnisko w Stanach Zjednoczonych zawiesiło wszystkie loty w ub. środę. Odwołano ponad 2 tys. połączeń. Grubość pokrywy śnieżnej wynosi 63,5 cm, a w górach otaczających Denver prawie 1 metr. ... Chyba nam zazdroszczę pogody ;) 1 Odpowiedz Link Zgłoś