ebrak 11.03.04, 11:23 Jestem z Warszawy. Niedługo biorę ślub konkordatowy, ale nie mam bierzmowania. Słyszałem, że w Warszawie, w którejś parafii mogę się szybko wybierzmować. Czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
golobki Re: bierzmowanie 11.03.04, 21:49 najprawdopodobniej piszesz o kościele św. Anny przy Placu Zamkowym życzę powodzenia i szczęścia ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moll Re: bierzmowanie IP: 217.153.87.* 15.03.04, 12:17 Bierzmowanie dla doroslych odbywa sie w kazdy pietek w kosciele na pl. Trzech Krzyzy dla Warszawiakow lewostronnych i w kosciele na Pradze, naprzeciwko zoo dla Warszawiakow prawostronnych, jednak aby do bierzmowania przystapic nalezy odbyc kurs we wlasnej parafii - polecam kontakt z ksiedzem we wlasnej parafii i dopytanie - czas kursu zalezy od ksiedza (moj narzeczony mial 3 spotkania). Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow rada 30.04.04, 12:40 Wiem, że na ul Domaniewskiej w kancelarii przy kościele nie robią problemów i przygotowują do bierzmowania. Odpowiedz Link Zgłoś