mamba30 02.01.07, 10:13 i mam nadzieje, że wszyscy spędziliście milo wejście w ten 2007 roczek :))) Jestem pewna, że dla każdego z nas będzie on lepszy od swojego poprzednika, odprawiłam ku temu odpowiednie czary :))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rewelacjabp A niech Wam będzie!! 02.01.07, 10:39 Szczesliwego Nowego 2007 roku Wszystkim wszem i wobec!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Jaki Nowy Rok, taki cały rok :) 02.01.07, 12:41 tak właśnie słyszałam i chyba powinnam się cieszyć, bo się wyspałam z menzowiem do woli i .............. calusieńki dzień spędziliśmy w łóżku na leniuchowaniu i nie tylko :P Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Witam serdecznie w Nowym Roku 02.01.07, 13:24 > i mam nadzieje, że wszyscy spędziliście milo wejście w ten 2007 roczek :))) Rozumiem Mambo iz masz na mysli tylko katolikow (bo prawoslawni maja jeszcze rok 2006). No chyba ze nie, ze oni uznaja kalendarz gregorianski. Tylko jest tak to rozumiem ze oni mieli juz i Boze Narodzenie i ze normalnie beda pracowac np 6, 8 czy tez 13 i 14 stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Witam serdecznie w Nowym Roku 02.01.07, 13:25 Jakby co to dodam " ;) ". Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Witam serdecznie w Nowym Roku 02.01.07, 13:34 nie pomyślałam o prawosławnych, ponieważ w moim otoczeniu takich nie ma. 32 lata zyję w katolickim świecie. Wam prawosławnym życze w Waszych dniach świat oczywiście tego samego, mam nadzieję że nikogo tym nie uraziłam. Na tym forum pisze od niedawna i jeszcze się nie przyzwyczaiłam, że tu sa zarówno katolicy jak i prawosławni. Nie wiem, jak rząd rozwiązał kwestie prawosławnych świąt, nie niej jednak myślę, że pracować będą, chyba że urlopy wezmą, nie znam się.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Sebcioo ma kaca :) 02.01.07, 14:38 to po co tyle pił?:))) ja co prawda kaca nie mam, ale idąc w myzsl noworocznych postanowień ograniczam żarcie, bo już przeginałam na maxa, a tu wiek już nie ten do nadmiernego obżerania się. Niestety nie do końca byłam dzisiaj fair, bo sobie ukroiłam kawał tortu tiramisu, który na Sylwestra popełniłam. Buuuuuuuuuuu, czemu tyle dobrego jedzonka mi zostało...... będę się opychała, żeby się nie zmarnowało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Ja mam kaca ?!? 02.01.07, 14:44 Az mi mowe odjelo z tego przepicia ;) Ja grzecznie w domku siedzialem, w doborowym towarzystwie sam ze soba. Skad kac? hmm Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: ze mną tak samo! 02.01.07, 14:49 Noworoczne postanowienia poszły w kąt :) Ale mam jeszcze szansę na poprawę - za niecałe dwa tygodnie kolejny Sylwester :D Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ze mną tak samo! 02.01.07, 14:54 i.madzia napisała: > Noworoczne postanowienia poszły w kąt :) Ale mam jeszcze szansę na > poprawę - za niecałe dwa tygodnie kolejny Sylwester :D za 2 tyg. to ja bym chciała się pozbyć chociazby tych 2 światecznych kg. które to tak podstępnie dopadły mój biedny zadek :D (o innych kg. nie wspomnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ja mam kaca ?!? 02.01.07, 14:54 sebcioo napisał: > Az mi mowe odjelo z tego przepicia ;) Ja grzecznie w domku siedzialem, w > doborowym towarzystwie sam ze soba. Skad kac? hmm > napewno jakies lustro w domu miałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Ja mam kaca ?!? 03.01.07, 09:56 Lustro mam i to wielkie, ale bez przesadyzmu, do lustra pilem jak bylem piekny i mlody ;) Teraz bez lustra sie obchodze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ja mam kaca ?!? 03.01.07, 10:00 sebcioo napisał: > Lustro mam i to wielkie, ale bez przesadyzmu, do lustra pilem jak bylem piekny > i > mlody ;) a nie widziałam, pokaż fotę :)))) Teraz bez lustra sie obchodze ;) No popatrz, to całkiem jak ja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Ja mam kaca ?!? 03.01.07, 10:14 Wstydze sie ;) Moja osobe najlepiej opisuje moj inny nick czyli inco_gnito (nie stad, skąś inąd). Lustra sa wredne, kłamią jak najęte ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ja mam kaca ?!? 03.01.07, 10:18 sebcioo napisał: > Wstydze sie ;) Moja osobe najlepiej opisuje moj inny nick czyli inco_gnito (nie > stad, skąś inąd). > Nie rób scen i się przestań krygować :))) > Lustra sa wredne, kłamią jak najęte ;) Ufff, to mi kamień z serca zdjąłeś, bo powoli co raz mniej mi się zaczyna podobać to, co w nich widzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Ja mam kaca ?!? 03.01.07, 10:24 > Nie rób scen i się przestań krygować :))) Nio dobra, wyslalem :) Tylko prosba, niech to zostanie pomiedzy nami ;) > Ufff, to mi kamień z serca zdjąłeś, bo powoli co raz mniej mi się zaczyna > podobać to, co w nich widzę :))) Jesli to ty jestes w twojej wizytowce to :-D BTW wywal lustra, poszukaj goscia ktory sam ci bedzie mowil jak ladnie wygladasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ja mam kaca ?!? 03.01.07, 10:29 sebcioo napisał: > Tylko prosba, niech to zostanie pomiedzy nami ;) > Oczywiście że tak, możesz być tego pewien. Odpisałam na @ > BTW wywal lustra, poszukaj goscia ktory sam ci bedzie mowil jak ladnie wygladas > z :) Ano ja tylko rok młodsza niż teraz i jeszcze z dłuższymi włosami, ostatnio skróciłam, bo mi się już takie znudziły. Mam gościa, ale nie byłabym babą, gdybym się nie czepiała do swojego wyglądu, to chyba u nas genetyczne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: Ja mam kaca ?!? 03.01.07, 10:50 > Oczywiście że tak, możesz być tego pewien. Odpisałam na @ Zauwazylem :) > Ano ja tylko rok młodsza niż teraz i jeszcze z dłuższymi włosami, ostatnio > skróciłam, bo mi się już takie znudziły. Mam gościa, ale nie byłabym babą, > gdybym się nie czepiała do swojego wyglądu, to chyba u nas genetyczne :))) Genetyczna to u was jest tendencja to ... scinania i skracania pieknych, dlugich wlosow :( po co wy to robicie ;)? Wiem ze masz goscia, tylko nie wiem czy on ci takie rzeczy mowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ja mam kaca ?!? 03.01.07, 10:54 Widzisz, na tym zdjęciu z wizytówki to ja mam włosy tuż po skróceniu. Ogólnie nosiłam takie prawie do pasa przez jakieś 15 lat. Po prostu mi sie znudziło. Chłop mi mówi, nawet często, ale ja i tak wiem swoje. Mój 1 mąż nabawił mnie bardzo duzo kompleksów i chyba ten aspekt mojego życia jest nie do odbudowania. Idź za 3 min. na @ Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Ostrzyżona 03.01.07, 10:59 Bozia stworzyła babę z dlugimi włosami,nie wspomnę,że z żebra Adamowego,a baby poprawiają po Bozi . Grzech okrutny ! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Ostrzyżona 03.01.07, 11:01 przecież na łyso nie ścięłam :))) nadal z tyłu sa długie, tylko góra i boki są zcieniowane. Ależ Wy sceny robicie :)) Dzięki za wczorajszy mail, podobało mi się :)) Odpowiedz Link Zgłoś