partizan79 17.01.07, 09:24 Nie wiem, coś Ty za jeden, ale jak mi jeszcze raz moja Druga Połowa powie, że uwielbia Marcinka Zbochna, to będzie bieda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pub.blues1 Re: Marcinek Zbochen 17.01.07, 09:38 Widzisz Partyzancie, w życiu mężczyzny przychodzą takie chwile, kiedy musimy sobie zdecydowanie zadać pytanie: czy aby określenie ROGACZ, tyczy sie li tylko zwierzyny płowej? Chodzi tu zapewne o Marcina z Bochna, taki wiesz postawny , muskularny, wysoki (ze 2 metry), bardzo przystojny blondyn, podobny do Beckhama. Ale nie bądż złej myśli, jeszcze nic straconego, wpadnij dzisiaj na zlocik, przytulimy do forumowej piersi, a nawet nastukamy gnojowi, ot co, jak solidarność, to solidarność. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Marcinek Zbochen 17.01.07, 12:38 Hmmmm.. dwa metry, powiadasz.. hmmm.. to w takim razie wszystko OK. Myślałem, że może jakimś metr czterdzieści w kapeluszu się zachwyca.. ale skoro dwa metry to wszystko gra i burczy. Pozdrawiam Marcinka z Bochna! Odpowiedz Link Zgłoś
nikzmienilem Marcinek 17.01.07, 12:57 Jest rownież nazwa ciasta "Marcinek",ale... Bochen to nie ciastkarnia.Może w ramach produkcji ubocznej cos takiego wyprodukowali,a nie ma powodu do obaw? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Marcinek 17.01.07, 13:08 Poczekamy na Tego, który na pewno wie, co piszczy na Ogrodowej 46. Niechaj podzieli się z nami swoimi obserweracjami. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Marcinek 17.01.07, 15:43 to już tweraz ja ? dobrze : -- Ogrodowa 46 - posłuchaj uważnie nikuzmieniony, podjeżdzasz po Ten adres, żonka wychodzi, idzie do Bochna, ty siedzisz tym swoim oplu, ona wraca po kilkunastu minutach, ale Ty o niczym nie wiesz co zaszło przez ten czas. W tym czasie Marcinek dołączył do kilku innych znanych i mniej znanych murzynków i mazurków za szklaną pułapką . to nie tylko chleb i bułeczki 2 metry wystawy + 2 blond przy kasie . forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44765 Odpowiedz Link Zgłoś