wscieklytraktorzysta 28.01.07, 14:00 Ciekawe kiedy nasi samorządowcy wystąpią z wnioskiem o zakup służbowych rowerów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikzmienilem Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 15:23 Co,prawa jazdy pozbawieni? Niektórzy przecież deklarują,że mają samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 15:41 A po co im rowery, jeszcze elektorat dogoni Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 17:52 Lepiej wystąpiliby z oficlnym wnioskiem o podtawy prawne działeń samorzędów i innych ropzporządzeń w audiobookach (zgodnie z duchem czasu i postępem) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 17:53 albo niech lepiej zamiast rowerów niech przesiądą się na traktory (wściekłe) Odpowiedz Link Zgłoś
wscieklytraktorzysta Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 18:40 to_ja8 napisał: > albo niech lepiej zamiast rowerów niech przesiądą się na traktory (wściekłe) > Nie wiem czy to to samo.A chodzi o to, że z wczorajszej wykładni prawnej premiera Kaczyńskiego wynika, że pijany samorządowiec zatrzymany podczas jazdy rowerem, nie traci posady pomimo, że jest karany sądownie.Premier stwierdził że inaczej by się stało, gdyby taki wojewoda jechał samochodem.(sprawa woj.warszawskiego).Stąd moja propozycja dla samorządów.(nie mam pewności jak premier ustosunkował by się do traktora,tak że o tym środku nie wspominam,a rowerki są nawet tańsze) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 18:44 sprecyzuj co rozumiesz pod pojęciem utrata posady przez samorządowca. W lokalnym światku dziennikarskim pod pojęciem samorządowiec kryje się "wybrany w wyborach do samorządu". A co ty pod tym pojęciem rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 18:50 Może dodam jeszcze swoją wykładnię: Efektem "jazdy pod wpływem..." dawnego wójta Orli oraz nagonki medialnej szczególnie tfu... k. porannego tfu... jest dzisiejsza ukrainizacja całej gminy. Co nie? Odpowiedz Link Zgłoś