Dodaj do ulubionych

Rowery dla samorządu

28.01.07, 14:00
Ciekawe kiedy nasi samorządowcy wystąpią z wnioskiem o zakup służbowych
rowerów?
Obserwuj wątek
    • nikzmienilem Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 15:23
      Co,prawa jazdy pozbawieni? Niektórzy przecież deklarują,że mają samochody.
    • proffet Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 15:41
      A po co im rowery, jeszcze elektorat dogoni
      • to_ja8 Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 17:52
        Lepiej wystąpiliby z oficlnym wnioskiem o podtawy prawne działeń samorzędów i
        innych ropzporządzeń w audiobookach (zgodnie z duchem czasu i postępem)
        • to_ja8 Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 17:53
          albo niech lepiej zamiast rowerów niech przesiądą się na traktory (wściekłe)
          • wscieklytraktorzysta Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 18:40
            to_ja8 napisał:

> albo niech lepiej zamiast rowerów niech przesiądą się na traktory (wściekłe)
            > Nie wiem czy to to samo.A chodzi o to, że z wczorajszej wykładni prawnej
            premiera Kaczyńskiego wynika, że pijany samorządowiec zatrzymany podczas jazdy
            rowerem, nie traci posady pomimo, że jest karany sądownie.Premier stwierdził że
            inaczej by się stało, gdyby taki wojewoda jechał samochodem.(sprawa
            woj.warszawskiego).Stąd moja propozycja dla samorządów.(nie mam pewności jak
            premier ustosunkował by się do traktora,tak że o tym środku nie wspominam,a
            rowerki są nawet tańsze)
            • to_ja8 Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 18:44
              sprecyzuj co rozumiesz pod pojęciem utrata posady przez samorządowca.
              W lokalnym światku dziennikarskim pod pojęciem samorządowiec kryje się "wybrany
              w wyborach do samorządu". A co ty pod tym pojęciem rozumiesz?
              • to_ja8 Re: Rowery dla samorządu 28.01.07, 18:50
                Może dodam jeszcze swoją wykładnię:
                Efektem "jazdy pod wpływem..." dawnego wójta Orli oraz nagonki medialnej
                szczególnie tfu... k. porannego tfu... jest dzisiejsza ukrainizacja całej gminy.
                Co nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka