Dodaj do ulubionych

I on tym sekatorem: ciach, ciach!

05.02.07, 19:10
Dlaczego szanowny Moderator wypierdzielił na zbity pysk mój zwięzły pościk,
którym to chciałem podtrzymać dyskusję z towarzyszem Tojem? Przecież On
napisał, co Jemu przeszkadza. Ja też chciałem się pochwalić, co przeszkadza
mojej skromnej osobie. A tu taki afront mnie spotkał..
Obserwuj wątek
    • doktorpajchivo Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 19:13
      Afront afronetem, ale Ty i tak zacnym Partyzantem pozostajesz :D
      • partizan79 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 19:17
        A jaki ja tam zacny.. Doktor - zacny, partizan - niecny:P
        • doktorpajchivo Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 19:20
          Ty niecny Partizanie79 :P
          • partizan79 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 19:21
            Teraz już lepiej, cny Doktorze:D
            • doktorpajchivo Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 19:22
              chciałem sprawdzić czy zareagujesz :)
              • partizan79 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 19:23
                Reaktor działa póki co;
                • doktorpajchivo w porządalu więc :) 05.02.07, 19:25
                  czas reakcji zadowalajcy :D
    • to_ja8 To jest polskie forum a nie chamskie, jak u..... 05.02.07, 19:17
      Jak nie umiesz się zachowywać jak przystało na polskim forum, to sam sobie
      jesteś winien.
      • partizan79 Re: To jest polskie forum a nie chamskie, jak u.. 05.02.07, 19:20
        Weź mnie Serwis nie rozśmieszaj. Złotą czcionkę powinieneś dostać u Orłosia.
        • to_ja8 Re: To jest polskie forum a nie chamskie, jak u.. 05.02.07, 19:21
          jak już ciebie to tak rozsmiesza, to....
          przyjmę tylko Złotego Orłosia
          • partizan79 Re: To jest polskie forum a nie chamskie, jak u.. 05.02.07, 19:23
            Orłosiem Złotym to Ty najwyżej możesz dostać po garbie za swoje teksty.
            • to_ja8 Re: To jest polskie forum a nie chamskie, jak u.. 05.02.07, 19:25
              partizan79 napisał:

> Orłosiem Złotym to Ty najwyżej możesz dostać po garbie za swoje teksty.

===
              a może tobie Orłoś rogi przyprawiłby, to może byś bardziej się z partyzanckim
              otoczeniem leśnym zintegrował
              • to_ja8 Partyzant po TUNINGU!!!! 05.02.07, 19:27
                to_ja8 napisał:

> partizan79 napisał:
                >
                > > Orłosiem Złotym to Ty najwyżej możesz dostać po garbie za swoje teksty.
                >
                > ===

> a może tobie Orłoś rogi przyprawiłby, to może byś bardziej się z
                partyzanckim
                > otoczeniem leśnym zintegrował

===

HAHAHAHAHAHA.... Partyzant po tuningu (z rogami od Orłosia)
              • partizan79 Re: To jest polskie forum a nie chamskie, jak u.. 05.02.07, 19:27
                Ty się nie musisz integrować. Was na plenerowych imprezkach zawsze stawiają
                rządkami jeden przy drugim.
                • to_ja8 Partyzant po TUNINGU!!!! 05.02.07, 19:31
                  Partyzant po TUNINGU (z rogami od Orłosia) będzie ozdobą każdej polany.
                  Tylko uważaj żeby ci czegoś tam nie odstrzelili....
                  • to_ja8 Re: Partyzant po TUNINGU!!!! 05.02.07, 19:32
                    to_ja8 napisał:

> Partyzant po TUNINGU (z rogami od Orłosia) będzie ozdobą każdej polany.
                    > Tylko uważaj żeby ci czegoś tam nie odstrzelili....

====

.... myśliwi na polowaniu
                  • partizan79 Re: Partyzant po TUNINGU!!!! 05.02.07, 19:34
                    Toj Toj, Ty za to na żadnej polance twarzowo nie będziesz wyglądał.
                    • to_ja8 Re: Partyzant po TUNINGU!!!! 05.02.07, 19:36
                      mało rozgarniety wydajesz się być pod wpływem nabrzmiałych emocji.
                      nick któremu odpisujesz nosi nazwę to_ja8.
                      Ale jak ty sracza nie odruszniasz od forum, to .... sam nie wiem do czego to
                      porównać.
                      • partizan79 Re: Partyzant po TUNINGU!!!! 05.02.07, 19:38
                        Skoro tak wybitna jednostka nie rozróżnia bełkotu od języka, to chyba normalne,
                        iż mniej wybitnym będą się zdarzać wpadki podobnego typu.
                        • to_ja8 Re: Partyzant po TUNINGU!!!! 05.02.07, 19:39
                          partizan79 napisał:

> Skoro tak wybitna jednostka nie rozróżnia bełkotu od języka, to chyba
                          normalne,
                          >
                          > iż mniej wybitnym będą się zdarzać wpadki podobnego typu.

====

Mówisz o języku Indian Navaho?
                          • partizan79 Re: Partyzant po TUNINGU!!!! 05.02.07, 19:44
                            Dokładnie. Pilnuj swego skalpa.
                            • to_ja8 Re: Partyzant po TUNINGU!!!! 05.02.07, 19:46
                              Zastanawiam się co było w tym twoim skasowanym wpisie, że zaczynasz mnie
                              straszyć?
                              • partizan79 Re: Partyzant po TUNINGU!!!! 05.02.07, 19:49
                                Nie straszę Cię, Serwis. Ale Ty oczywiście wszystko bierzesz dosłownie. Tak Ci
                                pasuje.
                        • partizan79 Re: Partyzant po TUNINGU!!!! 05.02.07, 19:40
                          Musisz być na to przygotowany, Serwis.
                          • to_ja8 Atrakcje turystyczne w El Paso 05.02.07, 19:42
                            partizan79 napisał:

> Musisz być na to przygotowany, Serwis.

===
                            Raczej mało prawdopodobnym jest, że w Polsce da się zrobić Ukrainę. Co najwyżej
                            jakiś rezerwat z tymi pięcioma + jeden w Chickago.
                            • partizan79 Re: Atrakcje turystyczne w El Paso 05.02.07, 19:47
                              Może i by się takie przedsięwzięcie powiodło. Pod warunkiem, że Ty nie będziesz
                              oprowadzał turystów. Twoje przytępawe teksty odstraszyłyby zainteresowanych.
                              • to_ja8 Re: Atrakcje turystyczne w El Paso 05.02.07, 19:48
                                Ja bym blokował takie przedsięwzięcie w każdy możliwy sposób
                                • to_ja8 Re: Atrakcje turystyczne w El Paso 05.02.07, 19:50
                                  to_ja8 napisał:

> Ja bym blokował takie przedsięwzięcie w każdy możliwy sposób

===
                                  ... a to dlatego, że jak chcę zobaczyć Ukraińców, to jadę na Ukrainę
                                  • partizan79 Re: Atrakcje turystyczne w El Paso 05.02.07, 20:03
                                    Gratuluję pomysłów. Taka głowa duża, a jakieś one takie niedopracowane. A
                                    często Ci się tak zachciewa zobaczyć Ukraińców?
                                    • to_ja8 Re: Atrakcje turystyczne w El Paso 05.02.07, 20:31
                                      Latem wybieram się na tydzień do Kijowa (4 raz) i na dwa tygodnie do Hiszpanii.
                              • ja-alutka Mam nadzieję ze Wam ulżyło!! 07.02.07, 10:59
                                Poużywaliście sobie na sobie nawzajem, wyrzuciliście złość, nerwy się
                                uspokoiły. Jeśli teraz jest Wam lepiej to znaczy, ze warto było, jeśli to nie
                                pomogło, to może warto poszukać innego sposobu wyładowania emocji??!! Jakaś
                                przebieżka po polach, resztki śniegu odgarnąć, piwnicę posprzątać, okno umyć
                                itd itp. Mnóstwo tego...☺
                          • obserwer11 BERETTO FURMANE ! 05.02.07, 19:42
                            A wy to musicie na Forum ?????
                            wejdźcie sobie do KŁuni i po Chłopsku - Cepy w Dłoń
                            • to_ja8 Re: BERETTO FURMANE ! 05.02.07, 19:44
                              obserwer11 napisał:

> A wy to musicie na Forum ?????
                              > wejdźcie sobie do KŁuni i po Chłopsku - Cepy w Dłoń

===

Nie znam partyzanckiego (ukraińskiego) języka.
                              • partizan79 Re: BERETTO FURMANE ! 05.02.07, 20:07
                                A kto by chciał z Tobą w tym języku rozmawiać?! Z Tobą po polsku się trudno
                                dogadać.
                                • to_ja8 Re: BERETTO FURMANE ! 05.02.07, 20:29
                                  partizan79 napisał:

> A kto by chciał z Tobą w tym języku rozmawiać?! Z Tobą po polsku się trudno
                                  > dogadać.

====

Dlatego wartobyłoby zastanowić się nad tym, że te wasze rozhawory brzmią niczym
                                  szyfr Indian Navaho.
                                  • partizan79 Re: BERETTO FURMANE ! 05.02.07, 20:44
                                    Widzę, że Kolega nadal pozostaje pod silnym wpływem dzieł Karola Maya.
                                    • obserwer11 jak to było ?? 05.02.07, 20:53
                                      "Gde-to poyavilos' solntse znachit gde-to poyavilas' tyen'"
        • obserwer11 Czy mogę dorzucic po czesku ????? 05.02.07, 19:33
          Zlaty Hrad ***
    • partizan79 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 20:23
      Szpilo, nie odpowiedziałeś mi na pytanie.
      • szpila555 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 20:40
        partizan79 napisał:
        > Szpilo, nie odpowiedziałeś mi na pytanie.

Na które? Szczerze mówiąc nie czytałem dokładnie waszej dyskusji w tym wątku.
        • partizan79 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 20:44
          Dlaczego wyciąłeś mój poranny post?
          • szpila555 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 20:52
            Odpowiedź otrzymasz na priva. Mailem lub na gg (jak włączysz).
            • partizan79 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 20:54
              Ale ja bym prosił na forum. Na privach zaraz mi będziesz czarował. Czy pytanie
              niezbyt wygodne?
              • partizan79 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 20:57
                Dlaczego napisałeś w tamtym wątku, że nazwałem Serwisa "durny", skoro nie do
                końca tak było?
                • partizan79 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 20:58
                  Dlaczego On może obrażać pojedyncze osoby pod płaszczykiem zbiorowości?
                  Musiałbym obrazić cały polski naród, aby nie zostać skasowanym?
                  • partizan79 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 21:05
                    Dlaczego Serwis może stosować ataki personalne, a inni nie? Przykład pierwszy z
                    brzegu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=46396335&a=46728345
                    • krzysztof_ja Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 21:27
                      partizan79 napisał:

> Dlaczego Serwis może stosować ataki personalne, a inni nie? Przykład pierwszy
                      z
                      >
                      > brzegu:
                      >
                      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=46396335&a=46728345
                      Partizanie zastanów się czy warto polemizować?.Ja dawno doszedłem do wniosku
                      że nie, i trwam w swoim postanowieniu.A czy można stosować ataki personalne i
                      oczerniać ludzi (nawet na forum) dowiesz się z któregoś lutowego wydania
                      Kuriera Porannego (dodatek bielski).
                      • to_ja8 Odezwało się zgniłe japko 05.02.07, 23:35
                        > ...A czy można stosować ataki personalne i
                        > oczerniać ludzi (nawet na forum) dowiesz się z któregoś lutowego wydania
                        > Kuriera Porannego (dodatek bielski).

====

Szkoda, że ciebie wyproszono z rozprawy... Bo widzę, że ominęło ciebie kilka
                        ciekawych informacji na temat postępowań, które toczyły się w SM.
                        A tak swoją drogą tym razem nie słyszałem brzęku butelek w reklamówce.
                        Przestałeś już nosić?
                    • szpila555 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 21:34
                      Tu Cię boli partizanie? Dlaczego wytykasz mi bym kasował stare wpisy?
                      Akurat tych dwóch forumowiczów często ze sobą "dyskutowało" i to w bardziej
                      niewybredny sposób, a post do którego link podałeś jest jeszcze w miarę
                      przyzwoity. Nie czytałem go niestety wcześniej. Jak do tej pory ani jeden ani
                      drugi nie zgłosił zastrzeżeń co do treści, pewnie im nie przeszkadza, więc
                      pozostawię go.
                      • szpila555 Re: I tak źle i tak niedobrze 05.02.07, 21:37
                        Jeśli pozostawię post z atakami osobistymi, żle , skasuję - zawsze ktoś mnie
                        nazwie "ciachającym nożyczkami".
                      • krzysztof_ja Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 05.02.07, 22:08
                        szpila555 napisał:
                        pewnie im nie przeszkadza
                        --Masz rację Szpilo, mi to nie przeszkadza,gdybym miał się przejmować czyjąś
                        paplaniną,nie mial bym czasu na normalne życie i pracę.Cieszę się życiem,jestem
                        z niego coraz bardziej zadowolony, a tym co kto mówi lub pisze nie zaprzątam
                        sobie głowy,czego i innym życzę.Pozdrawiam.(co mnie nie zniszczy,to mnie
                        wzmocni).
                      • partizan79 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 07.02.07, 08:22
                        > Tu Cię boli partizanie?

Gdzie mnie boli? Co mnie boli?

>Nie czytałem go niestety wcześniej.

Pewnie czytałeś, ale Tobie jest na rękę, żeby takie coś wisiało. Tak myślę.

>Jak do tej pory ani jeden ani
                        > drugi nie zgłosił zastrzeżeń co do treści, pewnie im nie przeszkadza, więc
                        > pozostawię go.

Rozumiem, że mój wpis o 5.25 skasowany chwilę później, zdążył przeczytać Serwis
                        i nawet zdążył Ci zasygnalizować. Nie zgadzałoby się to jednak z tym:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=56784328&a=56786502
                        Komuś tu rośnie nosek. Biorąc pod uwagę to, że znacie się obaj jak łyse konie,
                        myślę, że Serwis dowiedział się jeszcze przed naszą wspólną pogawędką, co
                        napisałem. Poza tym wyciąłeś mnie, a sam rozpocząłeś rozpierduchę pisząc, że
                        zaatakowałem, że napisałem, że jest "durny" itd. To po co było wycinać?
                        Od razu też pokazujesz, jaki z Ciebie wybitny mściciel, zamieszczając fotkę
                        mojego auta. No i co Ci to dało? Myślisz, że mnie tym utemperujesz?
                        • szpila555 Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach? 07.02.07, 08:55
                          Wylazłeś w końcu z piwnicy. Nie mam zamiaru ani zaprzeczać ani potwierdzać
                          Twojej teorii spiskowej, bo mi to lato. Autka Twego akurat nie znam Marku, więc
                          może napisz, które to. Bierzesz wszystko za bardzo na serio. Tragedia chyba się
                          nie stała. Jak masz chęć coś powiedzieć prywatnie to_ja8 to najlepiej napisz mu
                          na priva.

PS. A zdjęcia robisz niezłe ;)
                          • pawlozsiul masz ludzi za idiotów? 07.02.07, 09:20
                            Jakaś koncepcja artystyczna Tobą kierowała w zestawianiu tych zdjęć? Wyjaśnij
                            może, bo ja za sztuką nowoczesną nie nadążam.

I bądź konsekwentny. To jak miał wyleźć, skoro nie znasz jego autka.
                          • pawlozsiul Marek czeka 07.02.07, 09:21
                            Młody i naiwny jest, więc myśli, że skoro coś mu obiecał kandydat na
                            burmistrza - zrobił to poważnie. Sprawdza tę pocztę i sprawdza, jedną mysz już
                            na to zużył.
                            • szpila555 Re: pawlo dlaczego podpuszczasz partizana? 07.02.07, 13:01
                              pawlozsiul napisał:

pawlozsiul napisał:
                              > Młody i naiwny jest(...) Sprawdza tę pocztę i sprawdza, jedną mysz już
                              > na to zużył.

Poważnie mówisz? Jakby co dołożę się do nowej myszy. Odpowiedź "wisi" na gg
                              partizana od wczoraj.
                              • pawlozsiul to nie było o Partizanie 07.02.07, 14:46
                                Jak to jest Szpilo, że Kaczyńskich odróżniasz prezydenta od premiera, a ich
                                dwóch już czwarty miesiąc mylisz? Włosy im poprzeliczaj, jak mądry nauczyciel
                                w "O dwóch takich, co ukradli księżyc".
                                • nikzmienilem Panowie ! 07.02.07, 14:53
                                  Wiosna idzie,a Wy dalej rozstrzasacie problem odśniezania !Czas na jakiegoś
                                  grila się zebrać po przyjacielsku !
                                  • szpila555 Re: O! 07.02.07, 15:18
                                    rozsądnie piszesz nickuzmieniony, najbliższy na forum Plutycz 26 lutego, forum
                                    Orla zdaje się jeszcze swego terminu nie ustaliła :)
                                  • nikzmienilem Rozsądnie . 07.02.07, 15:36
                                    No bo i jakież są powody,by bylo inaczej?
        • pawlozsiul bo to spokojny wątek jest 06.02.07, 00:43
          szpila555 napisał:

> Szczerze mówiąc nie czytałem dokładnie waszej dyskusji w tym wątku.

Żadnych wycieczek osobistych, odzywek typu "durny" - jeżeli już się pojawiają
          to jakieś metafory związane z komponentem do produkucji szlachetnego destylatu
          zwanego "jabolem".

Moderator ma ten komfort, że czytać nie musi dokładnie. Sekator mu się nie
          stępi. Wersal Szpilo, nie?
    • hansgrubber Re: I on tym sekatorem: ciach, ciach! 06.02.07, 00:24
      :) dlaczego mnie to nie dziwi?
    • pawlozsiul Zbanowali Cię, czy jak? 06.02.07, 18:44
      Zobacz, to chyba Szpila testował swój nowy sekator:
      img382.imageshack.us/my.php?image=topolavf8.jpg
      Strach się bać.
      • szpila555 Re: Zbanowali Cię, czy jak? 06.02.07, 19:09
        Inny powiat.
        Poza tym to raczej wygląda na part...acką robotę ;)
        Nawet pni nie wykarczowano. W razie wypadku działa to niszcząco na pojazd.
        Pamiętam kiedyś taki wypadek był na gminie Orla, gdy maluch na łuku pojechał
        prosto na taki pień ;)
        • pawlozsiul I widzisz! 06.02.07, 20:38
          Samym sekatorem świata nie naprawisz, tylko spieprzyć możesz...
          • obserwer11 Re: I widzisz! 06.02.07, 21:47
            z tego co mi wiadomo szpila555 nie jest żadnym ogrodnikiem a tym bardziej
            doświadczonym sadownikiem, aby tak, ciach, ciach!
            drogi to i owszem prostuje na arkuszach A-2,
            mogę mylić się dawno nie byłem w Wojszkach, Pilikach a nawet Repczycach.
            • szpila555 Re: Dobrze że jesteście 06.02.07, 21:51
              Może któryś z Was mi wyjaśni:
              Kto jest autorem tych obu zdjęć:
              img147.imageshack.us/img147/9115/osporlaeb9.jpg
              img240.imageshack.us/img240/2372/p1150054on7.jpg
              a kto autorem trzeciego:
              img147.imageshack.us/img147/951/schowek014xt.jpg
              Za mocno nie chce mi się szukać po wątkach
              ;))))))))))
              • pawlozsiul gorzej niż myślałem... 07.02.07, 05:13
                To nie sekator, a normalna kosa spalinowa. Prędkość wykaszania 500 postów/h:

img147.imageshack.us/img147/951/schowek014xt.jpg
              • partizan79 Re: Dobrze że jesteście 07.02.07, 08:07
                Szpilman, sfotografuj swojego, albo poproś swojego nadwornego fotografa i
                kręciciela filmów, żeby Ci sfotografował. Najlepiej, gdy stoją w duecie z
                Czarną Perłą. I wstaw koniecznie na forum, to pokomentujemy.
                • pawlozsiul dużo straciłeś Partizan 07.02.07, 09:24
                  Większość forumowiczów wyobrażała Cię jako posiadacza UAZa, w najgorszym razie
                  Pobiedy M20, a tu taki wstyd. Dwa samochody wyprodukowane w państwach Osi,
                  trzeci przez koncern, który za współpracę z faszystami został znacjonalizowany.
                  • stepby Re: dużo straciłeś Partizan 07.02.07, 09:26
                    wiecie jak nazywają się ludzie którzy bez przerwy na siebie warczą ...
                    WARCHOŁY
                    • partizan79 Re: dużo straciłeś Partizan 09.02.07, 05:25
                      Wiecie, jak nazywa się człowiek, który odebrał życie bezbronnemu pajączkowi,
                      zagubionemu w zlewie? MORDERCA.
    • ja-alutka Wkleiłam oczywiście nie tak 07.02.07, 11:00
      Ale to co napisałam odnoszę do całego postu ☺
    • nikzmienilem Na sytuacje stresowe,przedwiosenne. 07.02.07, 15:41
      Koniec zimy nie wpływa pozytywnie na ludzia,ale świadomość nadchodzącej wiosny
      nastraja optymistycznie.Proponuję na odpręzenie,bajeczkę o 19 w TVP1
      obejrzeć.Pomaga na stres.Prawdę mówiąc,niektóre dobranocki nie nastrajają
      optymistycznie.Lubię Smerfów i Pubusia Kuchatka.Nie ma w tym bandyckich
      podtekstów.Najwyżej się pobryka przed snem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka