Dodaj do ulubionych

Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.."

28.02.07, 10:39
A cóż to takiego tam się stało?!:) Myślałem, że forumy mi się pomieszały i
trafiłem nie tam, gdzie trzeba.
Obserwuj wątek
    • ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 10:41
      ale że co?
    • diabel_21 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 10:41
      poprostu komus cos bardzo przeszkadza (wyglada na straszna zazdrosc i chec
      zrownania dziewczyny z blotem) kontra chec pomocy (choc nie do konca uczciwej)
      strasznie nudny watek sie przez to zrobil i odbiegl daleko od tematu no ale ja
      tam na to jak na lato :)))
      • ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 10:49
        diabel uważasz że jak mnie interesuje co za konkurs, to zazdroszczę tej dziewczynie i mam chęć zrównania jej z błotem? Wola wyjaśnienia: nic nie napisałam złego na temat Marleny, wręcz przeciwnie!
        dziewczyny prosiłam o wyjasnienie czy to przez pomyłkę nazwały konkurs fotomodel europy i zapytałam co to za konkurs. Któraś z nich ptem wspomniala ze to nie fotomodel a topmodel:D
        Nie wiem może to był żart
        franca w koncu napisała, iż to rodzina dziewczyny prosiła o umieszczenie infoi wiecej nic nie wie:)
        wie
        • partizan79 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 10:53
          A jaka jest różnica między fotomodel a topmodel? Bo nie kumkam.. Czy topmodel
          to jakiś podrzędny odłam modelek?
          • ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 10:54
            wpisz w google topmodel to zobaczysz
            • partizan79 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 11:07
              A nie mogłabyś, Ewikolo (Ewikolu?), streścić mi tej różnicy jakoś w jednym
              zdaniu? Moja Druga Połowa obetnie mi racje żywnościowe, gdy zerknie na historię
              i zobaczy, że wchodzę na stronki z topmodelkami.
              • ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 11:12
                ja sie boje, skoro ty też sie boisz, to niech wytłumaczy to ktoś kto niczego sie nie boi:P
                Ale domyślić sie można łatwo:P
        • diabel_21 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 11:03
          ewikola napisała:

> diabel uważasz że jak mnie interesuje co za konkurs, to zazdroszczę tej dziewcz
          > ynie i mam chęć zrównania jej z błotem? Wola wyjaśnienia: nic nie napisałam złe
          > go na temat Marleny, wręcz przeciwnie!
          > dziewczyny prosiłam o wyjasnienie czy to przez pomyłkę nazwały konkurs fotomode
          > l europy i zapytałam co to za konkurs. Któraś z nich ptem wspomniala ze to nie
          > fotomodel a topmodel:D
          > Nie wiem może to był żart
          > franca w koncu napisała, iż to rodzina dziewczyny prosiła o umieszczenie infoi
          > wiecej nic nie wie:)
          > wie

nie napisalem przeceiez ze o Ciebie tu chodzi... jest ktos kto zaczal mieszac w
          watku i nie bede pisal ze to bielszczanka 3 zrzed...z rzedu :)
          • ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 11:06
            Kamień z serca:)
    • szpila555 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 10:42
      Witaj partizanie. To_ja8 niepokoił się już o Ciebie. Wczoraj tak szybko mu
      zwiałeś spod "obiektywu" że fotki nie zdążył zrobić ;P
      Coś się stało?
      • partizan79 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 11:02
        Musiałem samotnie odeprzeć atak cyborgów na wioskę Muminków po drugiej stronie
        elewatorów. Niestety, misja nie radość:I
        • cdsmarcin Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 16:41
          bo ktoś postanowił zrobić temat bez końca :)
    • napchafte_chochoncy Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:19
      partizan79 napisał:

> A cóż to takiego tam się stało?!:) Myślałem, że forumy mi się pomieszały i
      > trafiłem nie tam, gdzie trzeba.

Już Ci wyjaśniam Partizanie: jakas laska z Bielska wrzuciła swoje fotki na
      stronkę jakiegoś bliżej nieokreślonego konkursu. Były też tam fotki kilku innych
      panienek. Jedna z nich wyszla gorzej na zdjęciu (jest taka jedna, trochu jakby
      "wąsata"), źle się z tym poczuła i zjechała tą drugą (Marlenę). Jeszcze inna
      laska (chyba jej nie ma na zdjęciach), nie mogła pojąć (jak większość
      forumowiczów zabierających w tamtym wątku głos)o jaki konkurs chodzi, czego
      uporczywie usiłowala się dowiedzieć. Więc widzisz, taki mały czeski film :))
      • ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:23
        zapomniałeś jeszcze dodać, ze tak naprawde wątek nikogo nie obchodzi, wszyscy wypowiadali sie tam przypadkiem<LOL>
        • napchafte_chochoncy Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:26
          Racja :)
        • proffet Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:27
          ależ wątek nas obchodzi, obchodził i będzie obchodził dopóki internet trwa
          • ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:29
            haha tak bardzo jak mnie?<loL>
            czy nawet bardziej?;)
            • proffet Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:30
              bardziej niż bardziej a nawet więcej
              • cdsmarcin Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:38
                mnie też bardzo obchodzi... jest taki fascynujący :P
                • proffet Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:41
                  jak dobra telenowale, czyta się i chce się więcej i więcej
                  • ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:47
                    przykro mi ale juz ne mogę tego ciągnąć,do telenoweli może i podobne, tak samo dynamiczna akcja:D i te napięcie,nie wiemy kiedy sie wsystko wyjaśni
                    ale może wkrotce kicia,franca lub bielszczanka sie odezwą:d
                    • franca10 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 22:15
                      witam,nie chce mi sie już odzywać,Marlena wraca za jakiś czas,sama do ciebie
                      się odezwie,pozdrawiam.
                • napchafte_chochoncy Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:43
                  A jak Marlena wygra, to stawia wszystkim forumowiczom za wspaniały doping :)
                  • franca10 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 22:18
                    nie wiem czy browarek wyjdzie z tego,gdyż niektóre osoby negatywnie naświetliły
                    tą sprawę,ale cóż głosujmy codziennie można odawać głos.pozdrawiam.
                    • szpila555 Re: Konkurs na miss Forum ... 28.02.07, 22:27
                      ... Bielsk Podlaski
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=58220668
                      Głosowanie od jutra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka