partizan79 28.02.07, 10:39 A cóż to takiego tam się stało?!:) Myślałem, że forumy mi się pomieszały i trafiłem nie tam, gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 10:41 ale że co? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_21 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 10:41 poprostu komus cos bardzo przeszkadza (wyglada na straszna zazdrosc i chec zrownania dziewczyny z blotem) kontra chec pomocy (choc nie do konca uczciwej) strasznie nudny watek sie przez to zrobil i odbiegl daleko od tematu no ale ja tam na to jak na lato :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 10:49 diabel uważasz że jak mnie interesuje co za konkurs, to zazdroszczę tej dziewczynie i mam chęć zrównania jej z błotem? Wola wyjaśnienia: nic nie napisałam złego na temat Marleny, wręcz przeciwnie! dziewczyny prosiłam o wyjasnienie czy to przez pomyłkę nazwały konkurs fotomodel europy i zapytałam co to za konkurs. Któraś z nich ptem wspomniala ze to nie fotomodel a topmodel:D Nie wiem może to był żart franca w koncu napisała, iż to rodzina dziewczyny prosiła o umieszczenie infoi wiecej nic nie wie:) wie Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 10:53 A jaka jest różnica między fotomodel a topmodel? Bo nie kumkam.. Czy topmodel to jakiś podrzędny odłam modelek? Odpowiedz Link Zgłoś
ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 10:54 wpisz w google topmodel to zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 11:07 A nie mogłabyś, Ewikolo (Ewikolu?), streścić mi tej różnicy jakoś w jednym zdaniu? Moja Druga Połowa obetnie mi racje żywnościowe, gdy zerknie na historię i zobaczy, że wchodzę na stronki z topmodelkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 11:12 ja sie boje, skoro ty też sie boisz, to niech wytłumaczy to ktoś kto niczego sie nie boi:P Ale domyślić sie można łatwo:P Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_21 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 11:03 ewikola napisała: > diabel uważasz że jak mnie interesuje co za konkurs, to zazdroszczę tej dziewcz > ynie i mam chęć zrównania jej z błotem? Wola wyjaśnienia: nic nie napisałam złe > go na temat Marleny, wręcz przeciwnie! > dziewczyny prosiłam o wyjasnienie czy to przez pomyłkę nazwały konkurs fotomode > l europy i zapytałam co to za konkurs. Któraś z nich ptem wspomniala ze to nie > fotomodel a topmodel:D > Nie wiem może to był żart > franca w koncu napisała, iż to rodzina dziewczyny prosiła o umieszczenie infoi > wiecej nic nie wie:) > wie nie napisalem przeceiez ze o Ciebie tu chodzi... jest ktos kto zaczal mieszac w watku i nie bede pisal ze to bielszczanka 3 zrzed...z rzedu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 11:06 Kamień z serca:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 10:42 Witaj partizanie. To_ja8 niepokoił się już o Ciebie. Wczoraj tak szybko mu zwiałeś spod "obiektywu" że fotki nie zdążył zrobić ;P Coś się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 11:02 Musiałem samotnie odeprzeć atak cyborgów na wioskę Muminków po drugiej stronie elewatorów. Niestety, misja nie radość:I Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 16:41 bo ktoś postanowił zrobić temat bez końca :) Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:19 partizan79 napisał: > A cóż to takiego tam się stało?!:) Myślałem, że forumy mi się pomieszały i > trafiłem nie tam, gdzie trzeba. Już Ci wyjaśniam Partizanie: jakas laska z Bielska wrzuciła swoje fotki na stronkę jakiegoś bliżej nieokreślonego konkursu. Były też tam fotki kilku innych panienek. Jedna z nich wyszla gorzej na zdjęciu (jest taka jedna, trochu jakby "wąsata"), źle się z tym poczuła i zjechała tą drugą (Marlenę). Jeszcze inna laska (chyba jej nie ma na zdjęciach), nie mogła pojąć (jak większość forumowiczów zabierających w tamtym wątku głos)o jaki konkurs chodzi, czego uporczywie usiłowala się dowiedzieć. Więc widzisz, taki mały czeski film :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:23 zapomniałeś jeszcze dodać, ze tak naprawde wątek nikogo nie obchodzi, wszyscy wypowiadali sie tam przypadkiem<LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:26 Racja :) Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:27 ależ wątek nas obchodzi, obchodził i będzie obchodził dopóki internet trwa Odpowiedz Link Zgłoś
ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:29 haha tak bardzo jak mnie?<loL> czy nawet bardziej?;) Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:30 bardziej niż bardziej a nawet więcej Odpowiedz Link Zgłoś
cdsmarcin Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:38 mnie też bardzo obchodzi... jest taki fascynujący :P Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:41 jak dobra telenowale, czyta się i chce się więcej i więcej Odpowiedz Link Zgłoś
ewikola Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:47 przykro mi ale juz ne mogę tego ciągnąć,do telenoweli może i podobne, tak samo dynamiczna akcja:D i te napięcie,nie wiemy kiedy sie wsystko wyjaśni ale może wkrotce kicia,franca lub bielszczanka sie odezwą:d Odpowiedz Link Zgłoś
franca10 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 22:15 witam,nie chce mi sie już odzywać,Marlena wraca za jakiś czas,sama do ciebie się odezwie,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 21:43 A jak Marlena wygra, to stawia wszystkim forumowiczom za wspaniały doping :) Odpowiedz Link Zgłoś
franca10 Re: Wątek o wątku "Ludziska pomóżcie Marlenie.." 28.02.07, 22:18 nie wiem czy browarek wyjdzie z tego,gdyż niektóre osoby negatywnie naświetliły tą sprawę,ale cóż głosujmy codziennie można odawać głos.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Konkurs na miss Forum ... 28.02.07, 22:27 ... Bielsk Podlaski forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=58220668 Głosowanie od jutra. ☺ Odpowiedz Link Zgłoś