Gość: mm IP: *.skrzyszow.okay.pl 13.07.05, 14:00 gó.. prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luczniczka Re: STRZELEC - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:31 o, widze ze jwst wiecej sfrustrowanych stzrecow. ostzregam: strzelcu strzez sie byka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kArOLiNkA Re: STRZELEC - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 16:42 popieram Gó.... prawda !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: STRZELEC - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 17:08 Bzdura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIBBY USA Re: STRZELEC - BYK IP: *.107.7.182.ptr.us.xo.net 22.08.05, 22:30 25 lat wspanialego malzenstwa, co to za dziwny horoskop"partnerski". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczek Re: STRZELEC - BYK IP: *.fortum.com 24.08.05, 08:44 Niech sobie pani wróżka przejdzie już na emeryturkę, bo to co wymyśliła to jakieś kopmletne bzdury, które w żaden sposób nie odnoszą się do rzeczywistości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastka Re: STRZELEC - BYK IP: *.netilia.pl / 83.17.115.* 08.10.05, 19:05 chciałabym zaprzeczyć ale nie mogę niestety!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anczita Re: STRZELEC - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:14 Opis trafny ale znaki uzupelniaja sie naprawde dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: STRZELEC - BYK IP: 158.194.194.* 20.11.05, 17:59 a u mnie sie to sprawdza troche, ale bardzo dobrze nam razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: STRZELEC - BYK IP: 161.52.133.* 30.11.05, 10:43 Det är sant mellan Byk och Strzelec.Grazyna Szwecja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany Re: STRZELEC - BYK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:22 Jak zdobyc kobietę Byczycę??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;DD Re: STRZELEC - BYK IP: *.net128.okay.pl 29.12.05, 13:23 jakis czlowiek ktory to napisal musial miec w tedy powazne bole glowy :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec Re: STRZELEC - BYK IP: 87.207.156.* 09.01.06, 21:20 mam nadzieje ze to nieprawda jezeli tak to moj zwiazek nie ma dalekiej przyszlosci ;/ ;/ ;/ ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: STRZELEC - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:30 ja jestem bykiem i mam ZUPEłNIE inny charakter niż w tym horoskopie...natomiast ten mój strzelec jest niemal jak ja, a w tym horoskopku jesteśmy całkowicie różni... heh... bzduuuury!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izunia21 Re: STRZELEC - BYK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:01 ojoj, lepiej zmiencie ten horoskop,bo on wogole jest calkiem odwrotny,byka ukazujecie jako domatora,oj,nie znam zadnego byczka ktory jest domatorem i nie czuje sie spontaniczny,zupelnie odwrociliscie cechy charakteru,to strzelec jest bardziej stabilny,a byczek lubi szalec!buziaczki;*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia co ma znak do miłosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 12:49 ludzie i tak zalezy wszystko od partnerów czy chca byc ze soba czy nie i ile w to właza pracy Nawet w najbardziej trudnym zwiazku moze zaswiecic słonce Bo skoro sie kogos kocha to chyba warto znosic jego wady, nawet pedanterie byka(która zreszta mozna wyplenic:)poza tym dla strzelca osczędnosc byka i jego uporządkowanie to dar niebos!!!!a byk z koleji jest zachwycony spontanicznoscia strzelca wiec wszystko jest ok.:)W koncu podobienstwa sie przyciagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
delicate_she ona strzelec on byk nic dodac nic ujac! 04.03.06, 12:04 a ja jestem oczarowana byczkami mezczyznami, i mysle ze sa inni jak opisuja ich nasze wrozki, zgadzam sie z reszta tu osob. To szalone spontaniczne pelne temperamentu uosobienia, chca sie kochac wszedzie i na wszystkie sposoby :-) Szkoda, ze nie jestem ta wlasnie ich wybranka. Wybieraja sobie czesto domatorki na zony a potem placza do konca zycia, ze sie nic nie dzieje w ich monotnnym zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joey strzelec-byk IP: *.e-wro.net.pl 12.09.07, 23:52 heheheh strzelec spokojny,a to dobre :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania strzelec-byk IP: 88.220.124.* 01.05.08, 05:11 wszystko prawda. jak długo pociagne w tym nudnym zwiazku nie wiem. strzelce zdala od byków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja jak zdobyc? IP: *.171.20.194.edial.pl 01.05.08, 16:18 a jak mozna zdobyc pana byczka?tzn jak pani strzelec moze?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta46 Re: jak zdobyc? 06.06.08, 09:22 myślę że może to być trudne ponieważ pani strzelec to trochę zwariowana ,szalona dowcipna natomiast byk poważny romantyk może nie nadążyć za panią strzelec 100 pomysłów ma na minutę ale byki lubią dobrą kuchnię więc przez żołądek do serca życzę powodzenia ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: jak zdobyc? IP: *.range86-144.btcentralplus.com 01.09.08, 23:59 nie jest aż tak trudno :P chociaż ja nie jestem typowym strzelcem i to chyba ja bardziej jestem domatorka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona byk Strzelec - byk IP: *.chelmnet.pl 15.05.09, 22:15 99% prawdy- szwankują finanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Strzelec Strzelec - byk IP: *.augustow.mm.pl 27.07.09, 18:14 Moj chlopak jest Bykiem :) Wspanialy, opiekuńczy, poważny, odpowiedzialny, autorytet na stanowisku .. Moze to i prawda ze jest troche zamkniety w sobie, ale coz to za frajda kiedy moge odkrywac w nim to, o istnieniu czego sam nie mial do tej pory pojecia :) To wlasnie we mnie najbardziej kocha - moje szalenstwo i spontanicznosc, to ze ze mna nawet ogladanie telewizji nigdy nie jest nudne ;)) A seks... po prostu brak slow... Moze nie mam zbyt wielkiego doswiadczenia i nie powiem jak to jest innymi znakami, ale jak dla mnie Byczek nie ma sobie równych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Strzelec - byk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 18:33 zgadzam sie calkowicie z ta opinia. rowniez mam chlopaka strzelca i jest nam razem dobrze pod kazdym wzgledem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Strzelec - byk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 18:36 ...chlopaka byka... (przepraszam za blad) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Strzelec - byk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 18:38 zgadzam sie calkowicie ze miec chlopaka byka to sama przyjemnosc pod kazdym wzgledem. jestem strzelcem mam chlopaka byka i nie zamienilabym go na nikogo innego. :) Odpowiedz Link Zgłoś