to_ja8 14.03.07, 21:41 Nie kasuj zyzia26! Może jak dorośnie, to będzie się wtydził swoich wpisów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: Apel do Opa 14.03.07, 21:52 o w mordę, takie będą Rzeczypospolite jak ich młodzieży ... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Apel do Opa 14.03.07, 21:54 obserwer11 napisał: > o w mordę, takie będą Rzeczypospolite jak ich młodzieży ... === Mnie też to szokuje Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Apel do Opa 23.03.07, 16:00 ponawiam apel o nie wykasowywanie wpisów z cytatami ataków personalnych pozostawiając jednocześnie te ataki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Apel do to_ja8 23.03.07, 16:07 Jeśli masz mi coś do powiedzenia, adres e-mail znasz. Jeśli któryś wpis uważasz za szkalujący Cię , podaj link w e-mailu, skasuję. Na grzebanie się w starych wpisach brak mi czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Apel do Opa 23.03.07, 16:10 to_ja8 napisał: > ponawiam apel o nie wykasowywanie wpisów z cytatami ataków personalnych > pozostawiając jednocześnie te ataki!!! Znalazłem i skasowałem wpis z atakiem personalnym o którym pisałeś w drugim wątku. Poleciał cały wątek, ponieważ wpis był pierwszy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=59228541 Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 z serii Ataków Personalnych 23.03.07, 16:51 szpila555 napisał: > to_ja8 napisał: > > ponawiam apel o nie wykasowywanie wpisów z cytatami ataków personalnych > > pozostawiając jednocześnie te ataki!!! ===== Hop, hop, hop... niech żyje nasz OP.... To ja - to_ja8 Czy to też atak personalny? Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Re: z serii Ataków Personalnych 23.03.07, 21:13 atak personalny, przykład : mederator to personalny z młyna uwaga1 - nie wymieniłem jaki mederator oraz jaki młyn... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Apel do Opa 22.09.07, 23:23 Po raz kolejny apeluję o niekasowanie wątków... Jak już, to lepiej na oślą ławkę wysłać spoko444, gdzie niewątpliwie znajdzie buszkolegów baranów Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Apel do Opa 22.09.07, 23:31 Sobie oczywiście nie masz nic do zarzucenia... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Apel do Opa 22.09.07, 23:42 tylko tyle, że niepotrzebnie wszedłem dzisiaj na forum. Może uniknęlibyśmy czytania ślinotoku stadionowego pijaczyny. Osobiście cenię sobie dyskusję merytoryczną, a nie pijackie odzywki. spoko444 nie jest jedynym forumowiczem, któremu wymykają się kolokwializmy, gdy brakuje argumentów Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Apel do Opa 23.09.07, 00:16 Poszerzę poprzednią wypowiedź: Uważam, że takie oświadczenia, jakie zamieścił na forum spoko444, powinni zamieszczać ludzie kompetentni, bo z tego co pisał spoko444 zrozumiałem, że niw chodzi na mecze jako kibic ani fan BKS Tur. Jednak doskonale orientuje się w wydarzeniach zakulisowych poza stadionem. A konkretnie w tym przypadku jest zorientowany za co rzekomo pobito dawnego trenera a zarazem kapitana Tura. Więc wie to albo od swoich kolegów, albo nawet - co gorsza - nie interesując się co dzieje się na stadionie, bo nie chodzi na mecze, ale jak jest pretekst, żeby kogoś pobić... Te wnioski nasuwają się same. Ale pozwoliłem sobie na upublicznienie wyciągniętych przeze mnie z myślą o tych, którzy nie zdążyli przeczytać usuniętego wątku prawdopodobnie za nieumiejętność prowadzenia dyskusji przez spoko444 i użycie dosyć sporej ilości nieministerialnych zwrotów. I wcale mnie nie dziwi, że prawdziwi fani Tura szanujący wkład Piotrka Pawluczuka do bielskiej piłki nożnej oraz jego samego odcinają się od pseudokibiców i ich pozastadionowych wyczynów. * * * Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Apel do Opa 23.09.07, 01:00 Poszerzona wypowiedź była całkiem ciekawa (prócz wtrętu o kompetentności). Brawo Jednak możesz! Odpowiedz Link Zgłoś
spoko444 Re: Apel do Opa 23.09.07, 11:11 Umiesz czytać tylko czyjeś wypowiedzi ale swoich nie kontrolujesz. Uważasz,że tylko ty mozesz krytykować innych w debilny sposób natomiast każdy kto spróbuje w twoim stylu powtarzam w twoim stylu sie wypowiadać jest "imbecylem". Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: Apel do Opa 23.09.07, 00:58 'Osobiście cenię sobie dyskusję merytoryczną, i dlatego czasami lubię nie znając człowieka powiedzieć o nim: stadionowy pijaczyna (o ślinotoku to tak przy okazji) mimo, że jak konstatuję z jego (pijaczyny) wypowiedzi: nie chodzi na mecze...' (to_ja8) Odpowiedz Link Zgłoś
szakal333 Re: Apel do Opa 23.09.07, 01:56 ktos pobil pepika? bo nie jestem w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Apel do Opa 23.09.07, 10:04 bielszczanin napisał: > 'Osobiście cenię sobie dyskusję merytoryczną, > i dlatego czasami lubię nie znając człowieka powiedzieć o nim: > stadionowy pijaczyna (o ślinotoku to tak przy okazji) > mimo, że > jak konstatuję z jego (pijaczyny) wypowiedzi: > nie chodzi na mecze...' (to_ja8) --- Szkoda, że nie czytałeś wątku, gdy jeszcze był. spoko444 zaatakował mnie szybciutko słownictwem nie godnym pracownika podległego samorządowi powiatowemu, gdy zauważyłem, że w jego ustach przytaczanie oświadczenia fanów Tura bardziej mi wygląda na chwalenie się, że ma alibi. Może i nie ma nic z tym ekscesem nic wspólnego, ale też przyznał się spoko444, że nie chodzi na mecze... jako kibic. * * * Odpowiedz Link Zgłoś
spoko444 Re: Apel do Opa 23.09.07, 11:21 Nikt ciebie nie atakował tylko wyskoczyłeś z durnowatym komentem, który nie miał nic wspólnego z treścia postu. Hehehehhehehe nie jestem niestety pracownikiem podległym samorządowi powiatowemu ale szukaj szukaj bo widzę,że sprawia ci to dużą frajdę na razie jednak jesteś w lesie. A na mecze nie tylko Tura nie chodzę właśnie przez takich ludzi którzy dopuścili sie pobicia Pana Piotra. Oczywiście zakładam,że są oni mniejszością ale są i to oni tworzą otoczkę wokół wszystkich imprez masowych nietylko sportowych. Wulgaryzmy, chamstwo i rozróby są na porządku dziennym i o tym miał być mój skasowany post ale ty sprowadziłeś go do rynsztoku swoim chyba nie przemyślanym komentem. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 wyskoczył "marcinek" z konopii 23.09.07, 18:20 spoko444 napisał: > ... Wulgaryzmy, chamstwo i rozróby są na porządku dziennym i o tym miał być mój skasow > any post ale ty sprowadziłeś go do rynsztoku swoim chyba nie przemyślanym komen > tem. --- Pierwszy dałeś nura w ten rynsztok używając debilizmów. na swoim poziomie. Nie pierwszy raz zresztą * * * Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: wyskoczył "marcinek" z konopii 23.09.07, 20:13 A Ty Serwisie skwapliwie skorzystałeś z zachęty - coby się po opluwać. Przybijcie sobie piątkę. I będzie po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
spoko444 do toja 23.09.07, 21:45 Poczytaj na oślej swoją wypowiedź i dopiero później zabieraj głos. Prawda jest tylko prawdą jeżeli ty ją wypowiadasz a reszta może się tylko przysłuchiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Mój błąd!!! 23.09.07, 22:10 spoko444 napisał: > Prawda jest tylko prawdą jeżeli ty ją wypowiadasz a reszta może się tylko przy > słuchiwać. - Odpowiedz Link Zgłoś