romualdus1 24.03.07, 08:56 coś słabo działa to forum. może by tak moderator promował je bardziej rozmieszczając linki na hajnowka.pl i innych stronach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neon77 Re: promocja forum? 24.03.07, 18:51 A może to nei jest wina moderatora,przecież nie tylko czarka moze promować forum.A może poprostu w Hajnówce sie mało dzieje?? Odpowiedz Link Zgłoś
masha79 Re: promocja forum? 25.03.07, 21:08 Ja zrezygnowałam przez ultrasów ze wschodu. Teraz to nawet nie chce mi się tu zaglądać. Znajomi z forum, którzy wybyli pewnie też mieli ich dość. Odpowiedz Link Zgłoś
striks Re: promocja forum? 27.03.07, 22:30 masha79 napisała: > Ja zrezygnowałam przez ultrasów ze wschodu. Teraz to nawet nie chce mi się tu > zaglądać. Znajomi z forum, którzy wybyli pewnie też mieli ich dość. Przepraszam, czy mogłabyś wyjaśnić kogo uważasz za "ultrasów ze wschodu"? Odpowiedz Link Zgłoś
czarka77 Re: promocja forum? 03.04.07, 16:05 Hajnowka.pl ma - zdaje się - własne b. konserwatywne forum. Jaka Hajnówka, takie forum. Spokój, cisza, ptaszki śpiewają. Tylko czasem jakieś babki na ryneczku się pokłócą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś