Dodaj do ulubionych

Czy szpila jest chory,czemu wycina ludziom wpisy?

29.03.07, 18:09
Dlaczego szpila wycial ten wpis:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40728&w=59936888
z tego watku:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=59769487
na bielskim forum?

W dobie wolnosci slowa po co nam narzucony ( bo przeciez nie wybrany w
demokratycznych wyborach na forum)CENZOR?
Obserwuj wątek
    • szpila555 Re: Czy szpila jest chory,czemu wycina ludziom wp 29.03.07, 18:52
      Romek, perestań.
      To był SPAM, bo wrzuciłeś ten sam tekst na kilka for, przykład:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40728&w=59897991&wv.x=2&a=59898340
      To jest ten Twój skasowany post. Masz go na swoim forum. I wystarczy. Każdy kto
      chce go przeczyta. Możesz sam cenzurować swoje posty, wtedy moja interwencja
      będzie zbędna ;)
      Poczytaj Regulamin.
      • romanpidlaszuk Czy szpila jest chory,czemu wycina ludziom wpisy? 29.03.07, 19:08
        Romek, perestań.
        To był SPAM, bo wrzuciłeś ten sam tekst na kilka for, przykład:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40728&w=59897991&wv.x=2&a=59898340
        To jest ten Twój skasowany post. Masz go na swoim forum. I wystarczy. Każdy kto
        chce go przeczyta. Możesz sam cenzurować swoje posty, wtedy moja interwencja
        będzie zbędna ;)
        Poczytaj Regulamin.

---------------------

Moj wpis byl odpowiedzia na ten wpis z bielskiego forum:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=59769487&a=59888020
        Nie wolno mi odpowiedziec na wpis skierowany do mnie?

Dopiero pozniej umiescilem ten wpis na forum Ukrainci Pidlasza, gdyz na
        bielskim forum grasuje CENZOR, ktory wycina ludziom wpisy!

Jezeli nie przywrocisz spowrotem mojej odpowiedzi na ten wpis skierowany do mnie
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=59769487&a=59888020
        to napisze protest do redakcji gazeta.pl na to co wyczyniasz na bielskim forum.

• mosberg Re: Czy szpila jest chory,czemu wycina ludziom wp 29.03.07, 19:15
          Sekatorem?
          • szpila555 Re: Czy szpila jest chory,czemu wycina ludziom wp 29.03.07, 19:27
            mosberg napisał:
            > Sekatorem?

mosberga mi brak ;)
            • mosberg Re: Czy szpila jest chory,czemu wycina ludziom wp 29.03.07, 19:41
              Tylko się zastanów jakich nabojów chcesz użyć !
              A poważnie może warto stworzyć osobny wątek w stylu Hyde Parku, gdzie kazdy
              mógłby wykrzyczeć co go boli i nikt by bo niemoderował?

Co wy na to forumowicze? - taka wolna amerykanka, przynajmniej zobaczymy kto
              jest poprawny politycznie :D
              • szpila555 Re: 29.03.07, 19:46
                Romek ma swoje forum, gdzie powycinał większość postów pozostawiając przeważnie
                swoje. Uważnie obserwuję czy któryś z moich wytnie. :)
                • romanpidlaszuk Re: 29.03.07, 19:49
                  Romek ma swoje forum, gdzie powycinał większość postów pozostawiając przeważnie
                  swoje. Uważnie obserwuję czy któryś z moich wytnie. :)

-----------------

Tamte wpisy to bylo lzenie z Ukraincow i mnie osobiscie niejakiej "kanalii
                  siemiatyckiej", a ty dlaczego usuneles moj watek i moja odpowiedz na wpis
                  skierowany do mnie?
                • szpila555 Re: fora 29.03.07, 19:50
                  A na pytanie postawione w moim wpisie nie opowiedział, a szybko przysłonił
                  długachną tyradą nie na temat:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44300&w=58368101&wv.x=2&a=58368101
                  • romanpidlaszuk Forumowicze, kto tu jest c.wokiem? 29.03.07, 19:54
                    A na pytanie postawione w moim wpisie nie opowiedział, a szybko przysłonił
                    długachną tyradą nie na temat:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44300&w=58368101&wv.x=2&a=58368101

------------------------

To niech forumowicze ocenia czy moja odpowiedz nie byla na temat...
                    • mosberg Re: Forumowicze, kto tu jest c.wokiem? 29.03.07, 20:01
                      Eee to co z tym hyde parkiem? Zły to pomysł jest?
                      • romanpidlaszuk Re: Forumowicze, kto tu jest c.wokiem? 30.03.07, 06:56
                        Eee to co z tym hyde parkiem? Zły to pomysł jest?

--------------------

Pomysl bardzo dobry, a jeszcze lepiej byloby gdyby szpila nie kneblowal
                        wolnosci slowa na tym forum i dal sie ludziom swobodnie wypowiedziec, pilnujac
                        jedynie aby nie bylo inwektyw na forum i innych tego typu rzeczy.
              • romanpidlaszuk Nie chce CENZORA OSZOLOMA! 29.03.07, 19:53
                A poważnie może warto stworzyć osobny wątek w stylu Hyde Parku, gdzie kazdy
                mógłby wykrzyczeć co go boli i nikt by bo niemoderował?

Co wy na to forumowicze? - taka wolna amerykanka, przynajmniej zobaczymy kto
                jest poprawny politycznie :D

--------------------

Zyjemy w czasach wolnisci slowa i CENZOR nam nie jest potrzebny, co najwyzej
                moderator, ktory by wycinal wpisy zawierajace slowa wulgarne itp.

Moderator wybrany w wolnych wyborach przeprowadzonych wsrod forumowiczow na
                forum.

Moderator, ach szkoda gardac...
                • szpila555 Re: Nie chce CENZORA OSZOLOMA! 29.03.07, 19:59
                  To może wybierz komisję wyborczą, przygotuj karty do głosowania, przeprowadź
                  tajne głosowanie. Aha i jeszcze określ osoby uprawnione do głosowania :)

Zerknij u siebie na forum na te dwa Twoje wpisy w dwóch różnych wątkach. Czym
                  się różnią od siebie. Mało Ci tego było, to trzeci wpis o identycznej treści
                  puściłes na forum Bielsk:
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40728&w=59709801&wv.x=2&a=59769474
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40728&w=59769462&wv.x=2&a=59769462
                  Może powiesz że to nie jest SPAM ani SPAMOWANIE?
                  • szpila555 Re: Spamerstwo 29.03.07, 20:11
                    Forum Hajnówka:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=59938102
                    Forum Siemiatycze:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11009&w=31486663&wv.x=2&a=59938038
                    Forum UKRAINCI PIDLASZA:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40728&w=59938372&wv.x=2&a=59938402
                    Forum Bielśk /Bilśk /Bielsk Podlaski:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44300&w=59938935
                    Forum Bielsk Podlaski:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=59937237
                    Pod tymi wszystkimi linkami znajduje się identyczny tekst. Autor też jest
                    jeden: romanpidlaszuk
                    Pozostawiam bez komentarza, idę obejrzeć kryminał w TV ;)
                    • romanpidlaszuk NIE Spamerstwo 30.03.07, 07:03
                      Forum Hajnówka:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=255&w=59938102
                      Forum Siemiatycze:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11009&w=31486663&wv.x=2&a=59938038
                      Forum UKRAINCI PIDLASZA:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40728&w=59938372&wv.x=2&a=59938402
                      Forum Bielśk /Bilśk /Bielsk Podlaski:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44300&w=59938935
                      Forum Bielsk Podlaski:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=59937237
                      Pod tymi wszystkimi linkami znajduje się identyczny tekst. Autor też jest
                      jeden: romanpidlaszuk
                      Pozostawiam bez komentarza, idę obejrzeć kryminał w TV ;)

---------------

NIE Spamerstwo, spamerstwo by bylo jakby dwa jednakowe wpisy sie znalazly na
                      jednym forum.

To co pokazales to jest dotarcie z okreslona wiadomoscia do czytelnikow roznych
                      forow.
                  • romanpidlaszuk Re: Nie chce CENZORA OSZOLOMA! 30.03.07, 06:54
                    To może wybierz komisję wyborczą, przygotuj karty do głosowania, przeprowadź
                    tajne głosowanie. Aha i jeszcze określ osoby uprawnione do głosowania :)

Zerknij u siebie na forum na te dwa Twoje wpisy w dwóch różnych wątkach. Czym
                    się różnią od siebie. Mało Ci tego było, to trzeci wpis o identycznej treści
                    puściłes na forum Bielsk:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40728&w=59709801&wv.x=2&a=59769474

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40728&w=59769462&wv.x=2&a=59769462

Może powiesz że to nie jest SPAM ani SPAMOWANIE?

----------------------------

1.Wpisy jednak sie roznia.

2.Spamowanie byloby wtedy gdyby dwa identyczne watki znalazly sie na jednym
                    forum, dlatego watek ktory wyciales na tym forum nie byl spamem ale proba
                    dotarcia z pewna trescia do czytelnika tego forum, uwazam ze ZLE ZROBILES.
      • szpila555 Re: SPAM na forum UKRAINCI PIDLASZA 29.03.07, 19:21
        Cóż, dyskutować z Tobą publicznie nie będę. Przejrzę jeszcze posty, czy więcej
        takich kwiatków ze SPAMEM nie ma. Akurat mam dzisiaj dużo wolnego czasu :)
    • odziej Re: Czy szpila jest chory,czemu wycina ludziom wp 29.03.07, 19:15
      robi się ciekawie...
      • romanpidlaszuk Moja chata skraju niczoho ne znaju? 29.03.07, 19:47
        robi się ciekawie...
        • odziej Re: Moja chata skraju niczoho ne znaju? 29.03.07, 20:11
          wow hello!

drogi kolego, ja już kiedyś pisałem że w polemiki z tobą wchodzić nie będę bo to
          bezsensowne... masz swój jedynie słuszny punkt widzenia i masz do tego prawo,
          nikt tego nie neguje. popieram jednak szpilę gdy wycina posty które sie
          powtarzają, bo niby po co takie się wpisuje...sam kiedyś taki ci wyciąłem bo
          jeden od drugiego różnił się jedynie jednym wyrazem o tym samym znaczeniu-to tyle.

czy nie widzisz że nikt nie wchodzi z tobą w polemikę? bo co niby inni nie mają
          racji w swoich twierdzeniach - pomijam tu jedynie teorie nacjonalistyczne, bo
          zygać mi się chce jak czytam jedną czy druga stronę-wstyd...po prostu nakręcanie
          się, chore szukanie winnych tragedii jednych czy drugich narodowości
          zamieszkujących podlasie

a co do mego nastawienia do tematu, to mogę ci jedynie powiedzieć, że za miesiąc
          biorę ślub w cerkwi, moją żoną będzie katoliczka z zachodu polski, w domu
          słucham sobie i ukraińskiej i białoruskiej i ruskiej muzyki i podobnie jak
          pawlozsiul, który gdzieś to już napisał, bardziej czuję się tutejszym rusinem
          niż białorusinem czy ukraińcem, więc z łaski swojej nie mierz mnie swoją miarą
          bo mam własne życie w którym staram się kultywować tradycje wyniesione z domu i
          to moja osobista sprawa za kogo mogę się uważać...

i kończąc ten zbyt długi elaborat śmiem twierdzić, że pomimo twego upartego
          stylu retoryki (jeśli to można tak nazwać) za jedno mogę cię pochwalić: jesteś
          niezmordowany normalnie jak terminator! wiesz czego chcesz i do tego dążysz,
          brawo... lecz taki styl nie zawsze prowadzi do sukcesu...nie chodzi mi o
          zbieranie przyjaciół na forum, bo tutaj są same nicki i nie do końca możesz być
          pewien kim są i jak się zachowają w rzeczywistości... nieś więc swój kaganek i
          kołacz od drzwi do drzwi ale najlepiej osobiście na miejscu a nie za wielką wodą

ech wracam do łazienki, bo muszę jeszcze przystrzyc wąsa...

but` zdarowy romane
          • bielski-misio_gryzli odziej święte słowa 29.03.07, 20:25
            reszta jak już coś piszecie o narodowości i wyznaniu to poczytajcie sobie
            odzieja.
          • keliusz Re: Moja chata skraju niczoho ne znaju? 29.03.07, 23:17
            Napiszy de bude wiasielle? To pryjdem do Tebe i wypjem za Twoje i Żuonki zdorowie.
            • romanpidlaszuk Szpilo, wybaczam ci po chrzescijansku! 30.03.07, 07:24
              Szpilo, z okazji nadchodzacych Swiat Wielkanocnych wybaczam ci po
              chrzescijansku twoje spamowanie!

Przemysl sobie to wszystko w wolnej chwili i po Swietach wracaj z bardziej
              OBIEKTYWNMYM i KONSTRUKTYWNYM punktem widzenia na omawiane w tym watku tematy.
              • romanpidlaszuk Szpilo, wybaczam ci po chrzescijansku! 30.03.07, 07:29
                Szpilo, z okazji nadchodzacych Swiat Wielkanocnych wybaczam ci po
                chrzescijansku twoje cenzorskie przegiecia!

Przemysl sobie w wolnej chwili to wszystko o czym tutaj rozmawialismy i po
                Swietach wracaj z bardziej OBIEKTYWNMYM i KONSTRUKTYWNYM punktem widzenia
                na omawiane w tym watku tematy.

• pawlozsiul na wesielie to nie 30.03.07, 07:41
              keliusz napisał:

> Napiszy de bude wiasielle? To pryjdem do Tebe i wypjem za Twoje i Żuonki
              zdorowie.

Ale jakijś szpagat można bude zakinuti pered imi i potom zdorowje wypity. Sztob
              ne dumał Odziej, szto my zabyli.
              • odziej Re: na wesielie to nie 30.03.07, 07:48
                nu to butyłka bude żdati ;)
            • odziej Re: Moja chata skraju niczoho ne znaju? 30.03.07, 07:47
              pod bielskiem... dzień przed dam znać
          • romanpidlaszuk Wsioho najlepszoho na Nowu Dorohu, Mnohaja Lita! 30.03.07, 07:00
            za miesiąc
            biorę ślub w cerkwi, moją żoną będzie katoliczka z zachodu polski, w domu
            słucham sobie i ukraińskiej i białoruskiej i ruskiej muzyki i podobnie jak
            pawlozsiul, który gdzieś to już napisał, bardziej czuję się tutejszym rusinem
            niż białorusinem czy ukraińcem, więc z łaski swojej nie mierz mnie swoją miarą
            bo mam własne życie w którym staram się kultywować tradycje wyniesione z domu i
            to moja osobista sprawa za kogo mogę się uważać...

--------------------------------

Wsioho najlepszoho na Nowu Dorohu, Mnohaja Lita!
            Zadbaj kob bulo komu za 20 lit pysaty na biels'kim forum po swojomu!
            • odziej Re: Wsioho najlepszoho na Nowu Dorohu, Mnohaja Li 30.03.07, 07:42
              spasibo, dumaju szto bude komu ;)
            • skubi-dubi Re: Pozyła by ta Twoja przyszła Żona 30.03.07, 09:50
              na naszych terenach, dla niej to co jej opowiAdasz o swojej Ukraińskości, o
              ziemiach pozostawionych/zagrabionych/wynarodowionych, to piekna baja i egzotyka.
              Realia są daleko mniej przyjemne, bo wszyscy znacie mieszane małżeństwa i
              wiecie czym to często grozi.
              CO NIE ZNACZY, ŻE "NIE BĘDZIECIE ŻYLI DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE" - czego i Wam
              życzę!!! Dodam, że znam różne mieszane małżeństwa, które żyją wspaniale - ale
              wyznają zasadę, że do tanga trzeba dwojga.
              Romanie, a dasz pokultować swojej żonie tradycje typowo polskie, wyniesione z
              domu rodzinnego, kultowane przez lata w jej rodzinie, wpajane jej przez Matkę-
              Polkę i Ojca-Polaka???
              Ot tak z ciekawości pytam, bo znając Twoje zacietrzewienie będziesz jej
              wpierał, że tak naprawdę nie jest , np. Łużyczanką, ale przesiedloną Ukrainką,
              sorki - głupi żart.
              PAMIETAJCIE NAPISAŁEM CO NAPISAŁEM,
              ALE CHCĘ WYRAŻNIE POWIEDZIEĆ ŻE DZIAŁA TO W OBIE STRONY. Często wydaje sie mi ,
              że my wszyscy mamy nierówno pod sufitem, celowo pisze MY, gdyż i mnie to
              dotyczy, czego wyrazem jest ów post, A MOGŁEM NIC NIE NAPISAĆ !!!
              • romanpidlaszuk Re: Pozyła by ta Twoja przyszła Żona 30.03.07, 14:14
                na naszych terenach, dla niej to co jej opowiAdasz o swojej Ukraińskości, o
                ziemiach pozostawionych/zagrabionych/wynarodowionych, to piekna baja i egzotyka.
                Realia są daleko mniej przyjemne, bo wszyscy znacie mieszane małżeństwa i
                wiecie czym to często grozi.
                CO NIE ZNACZY, ŻE "NIE BĘDZIECIE ŻYLI DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE" - czego i Wam
                życzę!!! Dodam, że znam różne mieszane małżeństwa, które żyją wspaniale - ale
                wyznają zasadę, że do tanga trzeba dwojga.
                Romanie, a dasz pokultować swojej żonie tradycje typowo polskie, wyniesione z
                domu rodzinnego, kultowane przez lata w jej rodzinie, wpajane jej przez Matkę-
                Polkę i Ojca-Polaka???
                Ot tak z ciekawości pytam, bo znając Twoje zacietrzewienie będziesz jej
                wpierał, że tak naprawdę nie jest , np. Łużyczanką, ale przesiedloną Ukrainką,
                sorki - głupi żart.
                PAMIETAJCIE NAPISAŁEM CO NAPISAŁEM,
                ALE CHCĘ WYRAŻNIE POWIEDZIEĆ ŻE DZIAŁA TO W OBIE STRONY. Często wydaje sie mi ,
                że my wszyscy mamy nierówno pod sufitem, celowo pisze MY, gdyż i mnie to
                dotyczy, czego wyrazem jest ów post, A MOGŁEM NIC NIE NAPISAĆ !!!

--------------------------

Ja zycze Odziejowi aby udalo sie jemu zachowac i dzieciom wszczepic dialekt
                ukrainski jego rodzicow i dziadkow.
                Tego samego zycze Polakom z Ukrainy bedacym w malzenstwach mieszanych.
          • romanpidlaszuk O czym ty mowisz? 30.03.07, 07:07
            wow hello!

drogi kolego, ja już kiedyś pisałem że w polemiki z tobą wchodzić nie będę bo to
            bezsensowne... masz swój jedynie słuszny punkt widzenia i masz do tego prawo,
            nikt tego nie neguje. popieram jednak szpilę gdy wycina posty które sie
            powtarzają, bo niby po co takie się wpisuje...sam kiedyś taki ci wyciąłem bo
            jeden od drugiego różnił się jedynie jednym wyrazem o tym samym znaczeniu-to
            tyle.

------------------

Moze spojrzmy na FAKTY:
            1.zalozylem watek na bielskim forum
            2.odpowiedzialem na wpis w tym watku adresowany do mnie, ktorata odpowiedz
            szpola...skasowal.
            3.Kiedy zwrocilem mu uwage,ze mam prawo do odpowiedzi na wpis skierowany do
            mnie to szpila...usunal caly watek.

Czym sie kierowal szpila, ktoz to wie...?
            • odziej Re: O czym ty mowisz? 30.03.07, 07:51
              przyznam,ze nie wiem do końca bo nie czytałem i nie mam dostępu do usunietych
              postów, ale z zasady jestem tego samego zdania,że jak się w tym samym wątku
              powtarza po kilka razy ten sam post to można uciąć 99 ze 100 identycznych...
              • romanpidlaszuk Re: O czym ty mowisz? 30.03.07, 13:59
                przyznam,ze nie wiem do końca bo nie czytałem i nie mam dostępu do usunietych
                postów, ale z zasady jestem tego samego zdania,że jak się w tym samym wątku
                powtarza po kilka razy ten sam post to można uciąć 99 ze 100 identycznych...

---------------------

Jezeli sie zabiera glos w sprawie to dobrze jest wiedziec o czym.
                Tu akurat problem byl inny, taki jaki opisalem.
          • romanpidlaszuk Re: Moja chata skraju niczoho ne znaju? 30.03.07, 07:10
            czy nie widzisz że nikt nie wchodzi z tobą w polemikę? bo co niby inni nie mają
            racji w swoich twierdzeniach - pomijam tu jedynie teorie nacjonalistyczne, bo
            zygać mi się chce jak czytam jedną czy druga stronę-wstyd...po prostu nakręcanie
            się, chore szukanie winnych tragedii jednych czy drugich narodowości
            zamieszkujących podlasie

----------------------------

1.Mozesz podac KONKRETNY przyklad owej rzekomej teorii nacjonalistycznej czy
            poprzestaniesz na KOMUNALACH?
            2. Niestety konkretni ludzie przerabiaja ukrainskojezyczna ludnosc Podlasia
            na "swiadomych" Bialorusinow" i prawoslawnych "Polakow".

Dlaczego nie mamy o nich porozmawiac i zapytac dlaczego sie paraja tym
            nikczemnym procederem?
            • odziej Re: Moja chata skraju niczoho ne znaju? 30.03.07, 08:00
              ad 1. nie muszę bo specjalistów od wklejania postów jest więcej, ogólnie i
              komunalnie twierdząc wystarczyło poczytać waszą polemikę z hansem
              ad 2. jak zrozumiałem bierzesz mnie za prawosławnego polaka - ehm nie do końca
              rozumiem znaczenie tego terminu, bo co niby złego jest w tym, że ktoś jest
              polakiem i wyznaje prawosławie?! przyznam ,że nie podoba mi się liturgia
              odprawiana w polskim języku ale mieszkam w poznaniu i pomimo,że jest to kawał
              drogi od bielska liturgia słuzona jest w oryginale... kazania są po polsku ot i
              tyle. a co do ludzi,którzy zajmują się tym jak napisałeś nikczemnym procederem
              to chyba jest oczywiste,że możesz się do nich bezpośrednio zwrócić z takim
              zapytaniem, czemu nie spróbujesz?

pzdr
              • romanpidlaszuk Re: Moja chata skraju niczoho ne znaju? 30.03.07, 14:11
                ad 1. nie muszę bo specjalistów od wklejania postów jest więcej, ogólnie i
                komunalnie twierdząc wystarczyło poczytać waszą polemikę z hansem
                ad 2. jak zrozumiałem bierzesz mnie za prawosławnego polaka - ehm nie do końca
                rozumiem znaczenie tego terminu, bo co niby złego jest w tym, że ktoś jest
                polakiem i wyznaje prawosławie?! przyznam ,że nie podoba mi się liturgia
                odprawiana w polskim języku ale mieszkam w poznaniu i pomimo,że jest to kawał
                drogi od bielska liturgia słuzona jest w oryginale... kazania są po polsku ot i
                tyle. a co do ludzi,którzy zajmują się tym jak napisałeś nikczemnym procederem
                to chyba jest oczywiste,że możesz się do nich bezpośrednio zwrócić z takim
                zapytaniem, czemu nie spróbujesz?

---------------------------

1.Jezeli sie komus zarzuca nacjonalizm to wypadaloby sie podeprzec KONKRETNYM
                linkiem na potwierdzenie tego, w przeciwnym razie jest to zwykle oczernianie
                czlowieka.

2.
                a.Za nikogo cie nie biore, jak chcesz to mozesz sie sam przedstwic za czlowieka
                jakiej narodowosci sie uwazasz, ale z doswiadczenia na forum wiem ze sie raczej
                sie nie przedstawisz.

b.Jezeli juz mowimy o tzw. prawoslawnych "Polakach" to przyznasz, ze dziwnie
                jest podawac narodowosc prawoslawny "Polak" jezeli dziadkowie i rodzice
                rozmawiaja dzialektem...ukrainskim a nie polskim.
          • romanpidlaszuk Re: Moja chata skraju niczoho ne znaju? 30.03.07, 07:15
            ...sam kiedyś taki ci wyciąłem bo
            jeden od drugiego różnił się jedynie jednym wyrazem o tym samym znaczeniu-to
            tyle.

--------------------

Napisalem wpis, a potem uznalem, ze nalezy go popracic, co tez zrobilem. A ty
            gdybys byl czlowiekiem KONSTRUKTYWNYM i ZYCZLIWYM to bys wycial pierwszy wpis a
            zostawil drugi- poprawiony, tak jak to robil szpila dopoki sie ostatnio nie
            zbiesil, a ze postapiles ZLOSLIWIE to zrobiles odwrotnie- to tyle.
            • pawlozsiul a pamiętasz Romeczku... 30.03.07, 07:39
              ... co mi odpowiedziałeś, kiedy Cię zapytałem na Orli, czy usunąłem właściwy
              wpis? Ne bud` teper takij do peredu.
              • romanpidlaszuk ...ne pamiataju, pryhadaj. 30.03.07, 13:57
                ... co mi odpowiedziałeś, kiedy Cię zapytałem na Orli, czy usunąłem właściwy
                wpis? Ne bud` teper takij do peredu.

--------------------------------

...ne pamiataju, pryhadaj.

• romanpidlaszuk Re: Moja chata skraju niczoho ne znaju? 30.03.07, 07:20
            i kończąc ten zbyt długi elaborat śmiem twierdzić, że pomimo twego upartego
            stylu retoryki (jeśli to można tak nazwać) za jedno mogę cię pochwalić: jesteś
            niezmordowany normalnie jak terminator! wiesz czego chcesz i do tego dążysz,
            brawo... lecz taki styl nie zawsze prowadzi do sukcesu...nie chodzi mi o
            zbieranie przyjaciół na forum, bo tutaj są same nicki i nie do końca możesz być
            pewien kim są i jak się zachowają w rzeczywistości... nieś więc swój kaganek i
            kołacz od drzwi do drzwi ale najlepiej osobiście na miejscu a nie za wielką wodą

ech wracam do łazienki, bo muszę jeszcze przystrzyc wąsa...

---------------------

1.A moze nigdzie nie lec tylko sie przylacz do akcji ratowania jezyka i kultury
            naszych ojcow i dziadkow, przciez nie jestes na tyle cyniczny aby sie
            przylaczyc do choru ktory na czarne mowi biale...?

2.Nie mam zwyczaju kolatac od drzwi do drzwi, wole rozmawiac z ludzmi na te
            tematy przy okazji spotkania i uzywac srodkow masowego przekazu takich jak ten.
    • liberum_veto kasować wszystkie spamy 29.03.07, 20:10
      Popieram Szpilę. 90% produkcji Romana to zwykłe spamy, powtarzane na wielu
      forach. A spamowanie jest niezgodne z netykietą.
      • romanpidlaszuk Re: kasować wszystkie spamy 30.03.07, 06:57
        Popieram Szpilę. 90% produkcji Romana to zwykłe spamy, powtarzane na wielu
        forach. A spamowanie jest niezgodne z netykietą.
        • liberum_veto zabanować spamera 30.03.07, 17:36
          Wysoki poziom agresji w twoich postach świadczy o dużym rozchwianiu
          emocjonalnym. Wypowiedzi typu "Czy szpila jest chory", "kto tu jest
          ćwokiem", "nie chcę CENZORA OSZOLOMA" nie najlepiej świadczą o stanie twojej
          psychiki. Zalecam wizytę u psychoterapeuty. Na miejscu Szpili dawno już bym dał
          ci bana, za notoryczne spamowanie i obrażanie innych forumowiczów.
          • skubi-dubi Drogi liberum-veto 30.03.07, 18:05
            nawet nie wiesz, że amerykanski psychoanalityk, w celach terapeutycznych,
            zalecił Romanowi postowanie na bielskim forum w temacie ukrainskości. Na
            amerykańskich forach ma zakas pisania (z wiadomych względów), więc aby
            całkowicie nie załamać ducha Romana, zlecił mu ów psychoanalitych, regularne
            wk....nie forumowiczów bielskich.
            Romanie, oczywiście nie obraziłeś się.
            Pozdrawiam serdecznie i świątecznie , niech zmartwychwstały Jezus natchnie i
            Ciebie i nas TOLERANCJĄ !!!
            • dark_shield Re: Drogi liberum-veto 30.03.07, 18:26
              Mysle ze wlasnie tam szybko nauczyliby go tolerancji do innych narodowosci. To
              co wypisuje romek pachnie mi dyskryminacja rasowa
              • liberum_veto Re: Drogi liberum-veto 30.03.07, 18:58
                Mylisz się. On nadaje właśnie stamtąd, konkretnie z Chicago. Z Ameryki pisze o
                rzekomym prześladowaniu mniejszości ukraińskiej na Podlasiu. Śmiechu warte...
    • murielheslop Brawo szpila!!!! 30.03.07, 21:01
      A ja sie ciesze ze ktos Romanowi przycial nosa bo obserwuje wypowiedzi od dluzszego czasu i Romek
      wprowadza nacjonalistyczne klimaty, brawo szpila!!
    • peem63 Re: Czy szpila jest czujny .... 30.03.07, 22:28
      czy szpila jest czujny aby w porę czyścić forum z różnych nawiedzonych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka