bielszczanin 02.04.07, 22:46 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4033728.html I co zostało z: razom nas bohato i nas ne podołaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andruszczyn1 Re: Ukraina 02.04.07, 23:24 Prawdopodobnie tyle samo co ze "stu miolionów" dla kazdego:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul telenowela "Kwaśny smak pomarańczy" 03.04.07, 10:34 Jak potoczą sie dalsze losy Wiktora? Czy jego organizm jest na tyle silny, by zwalczyć chorobę? Czy podda się operacji plastycznej? Julia odchodzi. Czy wróci, czy znowu bedą razem? Czy Wiktor jej wybaczy? I tak ciągle. Oglądalność tego tasiemca spadła niemal do zera. Najwytrwalsi widzowie pogubili się w zawiłościach scenariusza. Początkowo Białorusini chcieli kręcić remake pod roboczym tytułem "Jeansowe niebo przyszłości", ale obserwując plajtę ukraińskiej "superprodukcji" chyba ostatecznie zrezygnowali. Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: telenowela "Kwaśny smak pomarańczy" 03.04.07, 11:20 Nie do końca rozgryzłem o co koledze chodzi i jaki kolega ma stosunek do sprawy. Ale jakowaś dezaprobata jest. Słusznie (ps. Dlaczego skasowałeś swojego posta, pod którym się wypowiedziałem na forum Orli???) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: telenowela "Kwaśny smak pomarańczy" 03.04.07, 11:57 bielszczanin napisał: > Dlaczego skasowałeś swojego posta, pod którym się wypowiedziałem na forum > Orli???) Uznałem, że mnie poniosło i post narusza pewne zasady, tzn zgodziłem się z Twoją wypowiedzią o załażeniu za skórę. Twego bym zostawił, ale usunięcie pierwszej wypowiedzi powoduje automatycznie wypadnięcie następnych. Odpowiedz Link Zgłoś