kaiola 21.05.07, 14:06 wiem że mało kobiet na forum, ale te co są może wiedzą :) jaka jest dobra kosmetyczka w bielsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skara Re: kosmetyczka 21.05.07, 14:29 Kiedys chodzilam do Kamili, ktora ma gabinet kolo rynku (ulica za rynkiem gdzie kiedys byla hala miesna). Tylko ciezko sie do niej dostac. Teraz chadzam do Anny Syczewskiej, ma gabinet w tym budynku kolo Domu Rzemiosla (tam gdzie jest Wrangler). Tez profesjonalnie i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: kosmetyczka 21.05.07, 16:25 Tam, gdzie jest redakcja, Skaro, tam gdzie jest re-dak-cja! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: kosmetyczka 22.05.07, 14:28 Kaukonsky, widze ze korzystasz czesto i mozesz sie wypowiedziec. Ufam Twojej opinii jako konsumenta i sie tam wybiore nastepnym razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: kosmetyczka 22.05.07, 16:52 A wiesz, Skaro, że raz byłem u Ani. Po zabiegu chirurgicznym palca. Ale nie podjęła się zadania :oP Następnym razem zapraszam do-re-dak-cji!! Na masaż także - mamy znakomite "relaksujące" fotele ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: kosmetyczka 21.05.07, 22:05 O ile mogę ja, chłop się wtrącić... to wiele dobrego słyszałem o Kamili właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: kosmetyczka 22.05.07, 12:06 Ja słyszałem tylko ogólnie, że są w Bielsku jakieś kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: kosmetyczka 22.05.07, 14:42 Też kiedyś chodziłam do Kamili, a teraz chadzam do Ani. Obie są bardzo dobre :) Fachowość porównywalna :) U Ani można poza tym skorzystać z masażu. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
september4 Re: kosmetyczka 22.05.07, 20:58 a jaką kosmetyczkę polecacie jeżeli chodzi o ślubny makijaż??? Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: kosmetyczka 22.05.07, 21:55 Mi robiła Ania Syczewska. Wyszedł bardzo ładnie i co ważne był trwały :) Odpowiedz Link Zgłoś