Dodaj do ulubionych

Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :))

24.05.07, 14:36
Pozdrawiam wszystkich serdelecznie, bo i humorek dobry po regatach mam :)
Obserwuj wątek
    • pub.blues1 Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 24.05.07, 16:34
      witaj mambo
      częściej zaglądaj teraz , może jakieś foto z regat?
      dawaj dawaj, nie żałuj nam wrażeń -
      • mamba30 Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 24.05.07, 16:37
        troszku zdjęć porobiłam i na swym rodzimym "Analu" zamieściłam :))
        Podaję linka dla zainteresowanych:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=62821959
        • kaukonsky Hej! 24.05.07, 19:47
          Mambosman za sterami Żywca :o)
          Robisz wrażenie :o)
          • mamba30 Re: Hej! 24.05.07, 19:56
            he he..... trzeba było zaschniete gardziołko jakoś ratować, dzień był męczący a
            i łajba całkiem całkiem - Fortuna 27, 8,5 m długości i 32 m2 żagli. Warto było
            zrobić wypad na ten weekend.

Co u Ciebie słychować, kiedy Wawkę odwiedzisz? :)
            • kaukonsky Ciepłe czasy 24.05.07, 21:43
              Bomba bombę goni! Kolejny piękny łyk-end się zbliża! Jutro integracyjna impreza zakładowa w niejakim Lipowym Moście: www.golfpark.pl/ , a później dwa "Dni Bielska" :o) Aż żal, że to wszystko na diecie :o(
              PS. Wentkash mówi, że na tej fotce, to łapiesz rybki na Żywca? :oP
              • mamba30 Re: Ciepłe czasy 25.05.07, 11:19
                OOO, to sobie pobalujesz :) A nie można by tak zawiesić tę dietkę na dni
                kilka? :))

Żywiec jest be, ale nie wypadało być na żaglach i nie wspomóc wątroby, a
                Wentkasz jest wiśnia, bo się nie odzywa. O!
                • wentkasz Re: Ciepłe czasy 25.05.07, 12:18
                  Jestem wiśnia, nawet czerwony ze wstydu jak wiśnia, przyznaję sie bez bicia. Pochłonęło mnie życie zawodowe i zmęcznie po każdym dniu zawodowym, no i chyba najbardziej ogólny życiowy pesymizm z którego trudno wyjść na świat do znajomych... Ale się poprawię, obiecuję. Będę się odzywał. Bo skoro już dostałem ochrzan, że sie nie odzywam to znaczy że swoim zachowaniem psuję sobie relacje międzyludzkie jeszcze bardziej... A z resztą, to nie jest temat na forum tylko na dłuższe posiedzenia przy jakimś napoju w 94 procentach bezalkoholowym :)
                  Kiedy sie na takowy wybierzemy? :)
                  • mamba30 Re: Ciepłe czasy 25.05.07, 12:41
                    No, wreszcie do rzeczy gadasz :)) Na razie to ja dochodzę do siebie po różnych
                    ciekawych przejściach, ale myślę, że w przyszłym tyg. będę się już nadawała do
                    użytku (bynajmniej nie publicznego :) Gdzie się spotkamy?? W Baracudzie tym
                    żeglarskim pubie - on jest co prawda niedaleko nas, ale na ostatnim spędzie,
                    jak był Kaukonski to całkiem fajnie tam się bawiliśmy i kapelka zawsze jakaś
                    gra. W soboty grają rocka, ale musiałabym jak zawsze wcześniej stolik zaklepać,
                    bo z buta nie da rady. W tygodniu jest raczej większy spokój.

Podaję Ci linka, luknij sobie.

www.barakudaklub.com.pl/
                    • kaukonsky Re: Ciepłe czasy 25.05.07, 13:18
                      Barakuda... Miłe wspomnienia... Chyba prowadzimy konsumpcyjny styl życia ;o)
                      2007 - rokiem zbytków po sezonie umartwiania :o)
                      • mamba30 Re: Ciepłe czasy 25.05.07, 13:51
                        Trzeba mieć coś od życia przecież. Ja tam zawsze lubiłam chwytać pełnymi
                        garściami, przynajmniej na starość w brodę sobie nie będę pluła :)
    • marecki-34 Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 25.05.07, 15:35
      mamba30 napisała:

> Pozdrawiam wszystkich serdelecznie, bo i humorek dobry po regatach mam :)

a nowy tatuaż?
      • mamba30 Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 25.05.07, 15:39
        jeszcze nie, ale spokojnie, trzymam łapkę na pulsie :)
        • marecki-34 Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 25.05.07, 15:58
          czekam na efekty, swoim też się jakoś pochwalę jak w końcu zrobię
          • mamba30 Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 25.05.07, 16:16
            pewnie dopiero po lecie, bo ja lubię się opalać, a tego przez jakiś czas się
            powinno unikać po zrobieniu tatuażu. Może schabiki zgubię do tej pory, to mniej
            będzie do tatuowania :)))))))))))))
            • wentkasz Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 25.05.07, 18:58
              Spotkać się możemy tam, gdzie nam wskaże miejsce ktoś, kto zna klimat lokalnych knajp :). Jestem jak najbardziej za. Dalsze planowanie przesuńmy na przyszły tydzień. Może Aeiou też znajdzie chwilkę na wspólny wypad? A Kaukonsky? Zapadniesz na Wiosku? Jasne, że zapadniesz!! Retorycznie pytałem :P
              • aeiou2 Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 25.05.07, 23:08
                sluchajcie no jasne ze też jestem chetna na spotkanie. najbardziej odpowiadalby
                mi poniedzialek ,bo mam zajecia na ursynowie do 20. to może jak nie za pozno to
                sie ustawimy na ten poniedzialek. mamba co ty na to?wentkasz a ty co na to?
                • wentkasz Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 28.05.07, 16:51
                  Odpada, przewiało mi ucho i strasznie pobolewa, dodatkowo prawie nic na nie nie słyszę. Może jak mi trochę przejdzie... Będę pisał na bieżąco :)
                  • 11rewresbo Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 28.05.07, 20:51
                    ja to ucho przysłaniam sobie komórką :
                    i przeciągi nie dotyczą

img217.imageshack.us/img217/5209/komorkauchosl2.jpg
                    • wentkasz Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 29.05.07, 10:59
                      Odpada. Ze znalezieniem komórki na Wioscy nie byłoby problemu, ale skąd wytrzasnąć taki gustowny sznureczek?

Aeiou2, Mamba, Kaukonsky - może w ten weekend coś byśmy zorganizowali? Jak stoicie z czasem? Jest jakaś szansa?
                      • 11rewresbo Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 29.05.07, 21:37
                        sznureczek podarował mi Lewper,
                        lepiej w sznureczku, niż w "gumce" cały dzień wytrzymać na sobie ...
                        • kaukonsky Re: Dzień Dobry, dawno mnie tutaj nie było :)) 30.05.07, 02:33
                          Obserwer: Taaa... W gumce można odparzyć klawiaturę!
                          Wentkasz: U mnie odwyk. Może soczek w M.A.S.H.`u?
    • kaukonsky Mambuś!! Aeiou!! 08.06.07, 11:05
      7.7.7. - wielka impreza w Wawie!!
      Więcej na "Niuchosławach" w dziale: "Bibqi" :D
      Zapraszam w imieniu organizatora - dawnego stałego Forumowicza :)
      "Czytam Chopina, Sienkiewicza gram..."
      • pitzlad Re: Mambuś!! Aeiou!! 08.06.07, 12:22
        Czyżby Paweł Kukiz Band?
        • kaukonsky Cholera, sqfasiłem... :o( 08.06.07, 12:58
          To wieczór kawalerski Charybli. Impreza samcza. Pit - fpadaj!
          Ale wytargowałem imprezę koedukacyjną - w późniejszym terminie ;o)
          • pitzlad Re: Cholera, sqfasiłem... :o( 08.06.07, 13:07
            Niestety termin ten mam już zajęty na inną imprezę.
            • kaukonsky Re: Cholera, sqfasiłem... :o( 08.06.07, 13:32
              Ech, to wasze łorsoskie życie :P
      • mamba30 Re: Mambuś!! Aeiou!! 08.06.07, 15:39
        czekam na termin tej koedukacyjnej w takim razie :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka