Dodaj do ulubionych

Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na Półn

29.05.07, 08:19
Dzisiaj rano sprawdziłem co się zmieniło po wczorajszej, obfitej burzy!!!
W ogrodzie wszystko urosło prawie o centymetr.
Chwasty też - a nie spodziewałem się tego - szczególnie na os. Północ!!!
Obserwuj wątek
    • szpila555 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 29.05.07, 08:35
      Byłeś w ogrodzie podczas deszczu i obserwowałeś jak wszystko rośnie?
      Co jeszcze urosło?
      ;)
      • to_ja8 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 29.05.07, 08:39
        szpila555 napisał:

> ... Co jeszcze urosło?
        > ;)
        ===

CHAMSTWO na os. Północ!!!

• spoko444 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 29.05.07, 14:26
          to_ja8 napisał:

> szpila555 napisał:
          >
          > > ... Co jeszcze urosło?
          > > ;)
          > ===
          >
          > CHAMSTWO na os. Północ!!!
          >
          sam jesteś JEDNO WIELKIE CHAMSTWO a os.Północ jest moim zdaniem bardzo przyjaznym miejscem
          • tysiak26 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 29.05.07, 17:20
            Taaaaak najlepszym przykladem chamstwa na os. Polnoc jest wlasnie sam
            to_ja8...na tym forum rowniez.
            • to_ja8 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 29.05.07, 22:17
              tysiak26 napisał:

> Taaaaak najlepszym przykladem chamstwa na os. Polnoc jest wlasnie sam
              > to_ja8...na tym forum rowniez.
          • to_ja8 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 29.05.07, 22:17
            spoko444 napisał:

> sam jesteś JEDNO WIELKIE CHAMSTWO a os.Północ jest moim zdaniem bardzo
            przyjazn
            > ym miejscem

===

To zapraszam do odnowienia mojej elewacji i umycia okien z gliny rzucanej przez
            dzieci z "nielegalnej budowy" znajdującej się na os. Północ.
          • to_ja8 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 29.05.07, 22:22
            spoko444 napisał:

> ... os.Północ jest moim zdaniem bardzo przyjazn
            > ym miejscem

===

Ciekawi mnie dla kogo?
            • ja-alutka To_ju.... 29.05.07, 22:23
              Jak tam moje CZOŁÓWKA!! Odpowiadaj szybciutko zanim mnei Szpila za wielkie
              litery Skasuje ;)) ☺
              • szpila555 Re: To_ju.... 29.05.07, 22:28
                Hm
              • to_ja8 Re: To_ju.... 29.05.07, 22:29
                Witaj Pierwsza Damo...
                wejdź na skypea

Ps. Wyjaśnij szpili, że ci CapsLock się zacina. Może uwierzy...
                • tysiak26 Re: To_ju.... 29.05.07, 22:33
                  Ty zawsze próbujesz tak robić tzn sprowadzic do własnego poziomu... Wstydu nie
                  masz buraczku?? Idź tropić następne afery albo szukać uszkodzonych płotów
                  matole!
                  • to_ja8 Re: To_ju.... 29.05.07, 22:39
                    tysiak26 napisał:

> Ty zawsze próbujesz tak robić tzn sprowadzic do własnego poziomu... Wstydu
                    nie
                    > masz buraczku?? Idź tropić następne afery albo szukać uszkodzonych płotów
                    > matole!

===

A ty wstyd masz?

Ja się aferami nie zajmuję, tylko chcę spokojnie żyć. Nie chcę żeby mije dzieci
                    patrzyły codziennie na nauczycieli (z tegoż osiedla) pijących alkohol pod
                    sklepem. Nie chcę też żeby mieszkańcy zasobów rzucali kamieniami, butelkami
                    itd. w kierunku mojej posesji.

Masz jakieś konkretne argumenty, to pisz pod swoim dawnym nickiem.

Przy okazji wyjaśnię - nie mieszkam na os. Północ (to osiedle leży w moim
                    dawnym ogrodzie) i - powtarzam nie niszczę budynków - zasobów SM.
                    • tysiak26 Re: To_ju.... 29.05.07, 22:41
                      WOOOOOOOOOOW! twe slowa zrobily na mnie wrazenie.. aż się popłakałem..
                      • to_ja8 Re: To_ju.... 29.05.07, 22:43

tysiak26 napisał:

> WOOOOOOOOOOW! twe slowa zrobily na mnie wrazenie.. aż się popłakałem..

===

Tylko się nie zsikaj!!!
                        • to_ja8 Re: To_ju.... 29.05.07, 22:50
                          to_ja8 napisał:

> Tylko się nie zsikaj!!!

====

A`propos sikania...
                          Nie doczekałem się od kilku tygodni merytorycznej odpowiedzi od członka Rady
                          Nadzorczej SM, na temat utrzymywania stosunków (dobrych) z sąsiadami zasobów SM.
                          Napisałem tam na temat obszczywania przez psy członków SM prywatnych posesji...
                          A proceder trwa dalej...
                          Może niech zarząd SM wybuduje dla członków i ich psów kawałek ogrodzenia na
                          samym środku każdego osiedla i niech leją tam...
                          • to_ja8 Re: To_ju.... 29.05.07, 22:52
                            Chodzi o "wybitnego członka" - Krzysztofa Jabłuszewskiego.
                          • to_ja8 Re: To_ju.... 29.05.07, 23:04
                            to_ja8 napisał:

> ... Może niech zarząd SM wybuduje dla członków i ich psów kawałek ogrodzenia
                            na
                            > samym środku każdego osiedla i niech leją tam...

===

Na koniec dodam, żeby jakiś debil nie poputał:
                            to nie jest żądanie, tylko propozycja

A z mętnych wyjaśnień członków zarządów SM wynika, że SM nie buduje i buduje
                            ogrodzeń... więc można spodziwać się braku reakcji...
                            Zadam więc jeszcze jedno pytanie:
                            dlaczego zarząd SM działa przeciw naturze (obszczywaniu płotów przez
                            czworonogi)?
                            Tym samym nasuwa się jasna odpowiedź:
                            żeby niszczyć ogrodzenia sąsiadów SM.

....i to tyle
                            Dobranoc, dziękuję za uwagę...
                          • spoko444 Re: To_ju.... 31.05.07, 08:08
                            > Nie doczekałem się od kilku tygodni merytorycznej odpowiedzi od członka Rady
                            > Nadzorczej SM, na temat utrzymywania stosunków (dobrych) z sąsiadami zasobów SM
                            > .
                            > Napisałem tam na temat obszczywania przez psy członków SM prywatnych posesji...
                            > A proceder trwa dalej...
                            > Może niech zarząd SM wybuduje dla członków i ich psów kawałek ogrodzenia na
                            > samym środku każdego osiedla i niech leją tam...

A może tak sam uwolniłbyś własnego psa z więzienia jakie mu urządziłeś w swojej oborze?
                            • to_ja8 Obory, to są w Truskach... 31.05.07, 08:21
                              spoko444 napisał:

> A może tak sam uwolniłbyś własnego psa z więzienia jakie mu urządziłeś w
                              swojej
                              > oborze?

===

Obory, to są w Truskach...

• arsen-lupin Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 30.05.07, 00:00
      Na gównie zawsze chwasty dobrze rosną
      • to_ja8 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 30.05.07, 08:15
        arsen-lupin napisał:

> Na gównie zawsze chwasty dobrze rosną

===

Słusznie
        I pewnie dlatego na os. Północ leży hałda torfu

• spoko444 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 30.05.07, 22:45
          To się wyprowadź "Twinky Winky to ja coś tam". Sprzedaj pseudo-domek i zamieszkaj gdzieś gdzie nie ma ludzi. Bez Ciebie to osiedle bedzie fajniejsze a tak to tylko szpecisz krajobraz.
          • to_ja8 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 30.05.07, 22:49
            spoko444 napisał:
            > ...Bez Ciebie to osiedle bedzie fajniejsze a tak to
            > tylko szpecisz krajobraz.

===

Odpowiem ci dosadnie:

jak przybyłeś z wiochy, to wróć tam...
            • to_ja8 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 30.05.07, 22:53
              to_ja8 napisał:

> Odpowiem ci dosadnie:
              >
              > jak przybyłeś z wiochy, to wróć tam...

===

...gdzie jest miejsce chwastów
              • obserwer11 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 30.05.07, 22:59
                Ogłoszenie :
                chętnego z kosą przyjme na posesje ul.Dubicze
                cel - wykoszenia trawy, traw zabiera koszący,
                rżysko po trawie zostawia dla mnie
                dziękuję.
                znak rozpoznawczy - maszt antenowy na budunku ze skradzionym przewodem oraz
                wybitą szybą...
                Ad.1 to nie blokersi, do najbliższego bloku Ogrodowa 17 - 700m
                • to_ja8 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 30.05.07, 23:03
                  obserwer11 napisał:

> Ogłoszenie :
                  > chętnego z kosą przyjme na posesje ul.Dubicze
                  > cel - wykoszenia trawy...

===

Może "ryszardkosynier" rysim pazurem rżysko podrapie...
                  • to_ja8 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 30.05.07, 23:05
                    to_ja8 napisał:

> Może "ryszardkosynier" rysim pazurem rżysko podrapie...

===

On taki spoko tysiak zakompleksiony
                    • tysiak26 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 31.05.07, 00:49
                      Ale ty Toju jesteś głupi aż się kurzy...do tego cytujesz sam siebie...zajmij
                      się lepiej aferą twinky winky.
                      • to_ja8 "Bo wy jesteście jedną rodziną... itd." 31.05.07, 08:18
                        tysiak26 napisał:

> Ale ty Toju jesteś głupi aż się kurzy...do tego cytujesz sam siebie...zajmij
                        > się lepiej aferą twinky winky.

===

Wolę podyskutować o niegospodarności SM na os. Północ, bo to przynajmniej
                        dotyczy mnie osobiście i rzutuje na moje nieruchomości.
                        Tobie natomiast, jeżeli nie potrafisz wypowiedzieć się merytorycznie na temat
                        niegospodarności SM, polecam udział w Paradzie "Kochających inaczej" i tam
                        walcz o swoje prawa.
                        "Bo wy jesteście jedną rodziną... itd."
                        • stepby Re: "Bo wy jesteście jedną rodziną... itd." 31.05.07, 09:13
                          a co organizujesz taką paradę. Swoją drogą chyba jeszcze nigdzie takiej nie było
                    • obserwer11 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 31.05.07, 00:50
                      nie rób scen;
                      poważnie mówię - trawę należy skosić i zabrać .
                      --
                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44765
                      • frezja07 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 31.05.07, 07:07
                        chętnie bym się tego podjęła. Swoją już skosiłam, druga jeszcze rośnie, czas
                        mam. Tylko trochę daleko
    • pafnucjusz Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 31.05.07, 08:15
      Oj patrzę, że kolega sympatyczny to_ja8 jak zwykle ma najwięcej do powiedzenia
      -> należy się nagroda -> NABIJACZ POSTÓW 2007

chwasty trzeba plenić, tylko że problem jest taki, że na ich miejsce pojawią się
      kolejne...
      • spoko444 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 31.05.07, 10:13
        Popieram a jako głowną nagrodę proponuję tygodniowe wczasy pod namiotem na boisku do piłki nożnej na os.Północ w celu dogłebnej obserwacji życia na tymże osiedlu.
        • to_ja8 Re: Świat urósł o ok. centymetr!!! Chwasty też na 31.05.07, 10:25
          spoko444 napisał:

> Popieram a jako głowną nagrodę proponuję tygodniowe wczasy pod namiotem na
          bois
          > ku do piłki nożnej na os.Północ w celu dogłebnej obserwacji życia na tymże
          osie
          > dlu.

===

Myślę, że takiej nagrody powinni być oddelegowani członkowie zarządu SM i Rady
          Nadzorczej, a z racji pełnionych funkcji oraz otrzymywanej gradyfikacji,
          powinni głębiej zapoznać się z problematyką wszelkich patologii nękających os.
          Północ.
      • to_ja8 Chętnie oddam ci głos... 31.05.07, 10:20
        pafnucjusz napisał:

> Oj patrzę, że kolega sympatyczny to_ja8 jak zwykle ma najwięcej do powiedzenia

===

To dlaczego w/s dewastacji mego ogrodzenia, budynku, wybitych szyb, wrzucanych
        na posesję butelek po alkoholu czy nawet koszy z napisem SM nie zabierze głosu
        żaden z członków zarządu SM albo Rady Nadzorczej.

Wejdź sobie na:
        www.smbp.pl/
        ... i poczytaj co do powiedzenia ma prezes zarządu SM jan kondratiuk, który od
        kilku lat twierdzi, że strona jest tworzona. Oczywiście obawia się
        prawdopodobnie, że będzie musiał odpowiadać na "trudne pytanie"

Interweniowałem przed kilkoma tygodniami w Powiatowym Nadzorze Budowlanym.
        Dokładniej - napisałem doniesienie do inspektora nadzoru, że obok mego domu
        jest jakaś nielegalna budowa. Niepilnowana, niespełniająca norm budowlanym, a
        dzieciarnia rzuca kamieniami i grudami w moją elewację. To dlaczego mam nie
        mieć "najwięcej do powiedzenia".

Jeżeli ty chcesz mieć więcej do powiedzenia, to namów innych do spotkania z
        zarządem SM, aby w końcu wzięli się do roboty i pilnowania burdelu jaki ma
        miejsce w SM.
        • tysiak26 Re: Chętnie oddam ci głos... 31.05.07, 11:39
          Ty chyba nie masz nic innego do roboty jak patrzenie na ręce dla SM. Znajdź
          może sobie jakieś inne hobby.
          • to_ja8 Re: Chętnie oddam ci głos... 31.05.07, 11:53
            tysiak26 napisał:

> Ty chyba nie masz nic innego do roboty jak patrzenie na ręce dla SM. Znajdź
            > może sobie jakieś inne hobby.

===

Baranie, tu nie chodzi o patrzenie na ręce twoim przydupasom, tylko o brak
            kompetencji, a tym bardziej dobrej woli do rozwiązania tych problomów, które
            spędzają mi sen z powiek.

Czy byłbyś zadowolony, jakby ktoś codziennie wrzucał na dach twego busa kosz na
            śmieci z napisem SM, albo oblepiał grudami vana?

A swoją drogą dlaczego np. Krzysztof Jabłuszewski, jako wybitny Członek rn, nie
            skieruje swoich działań, aby zacząć rozwiązywać te problemy. Ba... mało tego,
            że nic w tym kierunku nie robi. Woli przecież wozić za kasę pozostałych
            Członków rn po imprezach w Dobromilu, czy Bóg wie gdzie jeszcze niż skierować
            swoje działania - szczególnie po podwyżce diety - dla dobra ogółu. Nawet nie
            zabrał głosu w sprawie dobrosąsiedzkich stosunków, więc co może mieć do
            powiedzenia?
            Chyba, że w temacie chlania "ruskiej wody"....

• to_ja8 Re: Chętnie oddam ci głos... 31.05.07, 14:38
              to_ja8 napisał:

> tysiak26 napisał:
              >
              > > Ty chyba nie masz nic innego do roboty jak patrzenie na ręce dla SM. Znaj
              > dź
              > > może sobie jakieś inne hobby.
              >
              > ===
              >
              > Baranie, tu nie chodzi o patrzenie na ręce twoim przydupasom, tylko o brak
              > kompetencji, a tym bardziej dobrej woli do rozwiązania tych problomów, które
              > spędzają mi sen z powiek.
              >
              > Czy byłbyś zadowolony, jakby ktoś codziennie wrzucał na dach twego busa kosz
              na
              >
              > śmieci z napisem SM, albo oblepiał grudami vana?
              >
              > A swoją drogą dlaczego np. Krzysztof Jabłuszewski, jako wybitny Członek rn,
              nie
              >
              > skieruje swoich działań, aby zacząć rozwiązywać te problemy. Ba... mało tego,
              > że nic w tym kierunku nie robi. Woli przecież wozić za kasę pozostałych
              > Członków rn po imprezach w Dobromilu, czy Bóg wie gdzie jeszcze niż skierować
              > swoje działania - szczególnie po podwyżce diety - dla dobra ogółu. Nawet nie
              > zabrał głosu w sprawie dobrosąsiedzkich stosunków, więc co może mieć do
              > powiedzenia?
              > Chyba, że w temacie chlania "ruskiej wody"....
              >

====

Krzysztofie Jabłuszewski!!!
              Mam propozycję:
              zamiast chowając się za firanką okna w swoim mieszkaniu wykrzykiwać pod moim
              adresem epitety mówiące, że jakoby jestem gejem (tak jak przed chwilą), jeżeli
              masz chociaż odrobinę odwagi w przyjmowanej w ogólnym rozumieniu
              jako "cywilną", to przyjdź dzisiaj wieczorem na forumowe spotkanie i powtórz te
              same słowa przy świadkach.
              Na razie, widząc jak się zachowujesz, mam wrażenie, że od chlania tej "ruskiej
              wody" coś ci się tam we łbie pokiełbasiło.
              • tysiak26 Re: Chętnie oddam ci głos... 31.05.07, 14:59
                Po pierwsze: Pracownicy SM nie są moimi przydupasami gdyż mieszkam w prywatnym
                domu.
                Po drugie: To że ktoś rzuca śmieciami i koszami to wcale nie muszą być ww
                pracownicy a dzisiejsza nap.. młodzież.
                Po trzecie: Sam szukasz sobie wrogów drążąc głupie tematy i wykrzykując na
                prawo i lewo jaki to jesteś biedny i poszkodowany przez złych ludzi z SM.

Nie będę Ciebie umoralniał bo powinieneś mieć jakiś rozum i wiedzieć kiedy w
                takich sprawach ustapić, no chyba że mało ci jeszcze i chcesz aby ktoś się
                wziął za Ciebie na poważnie, a tego możesz oczekiwać bo cierpliwość ludzka ma
                swoje granice a ty jesteś tylko małym pionkiem i wyżej srasz niż dupę masz.

Jak to śpiewał Staszek Sojka: "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"
                • tysiak26 Re: Chętnie oddam ci głos... 31.05.07, 15:06
                  Poza tym zwróć uwagę że każdy wątek w którym się wypowiadasz, starasz się
                  nakierować na sprawę twego sporu z SM, a nie każdego to interesuje, a wielu
                  wręcz drażni...
                  • to_ja8 Re: Chętnie oddam ci głos... 31.05.07, 15:11
                    tysiak26 napisał:

> Poza tym zwróć uwagę że każdy wątek w którym się wypowiadasz, starasz się
                    > nakierować na sprawę twego sporu z SM, a nie każdego to interesuje, a wielu
                    > wręcz drażni...

===

I tak mam cel w swoich działania...

a swoją drogą szkoda, że członków SM nie interesują działania zarządu.
                    jakby zainteresowali się, to na pewno żaden nie otrzymałby absolutorium
                • to_ja8 Re: Chętnie oddam ci głos... 31.05.07, 15:07
                  tysiak26 napisał:

> Po pierwsze: Pracownicy SM nie są moimi przydupasami gdyż mieszkam w
                  prywatnym
                  > domu.

===

1. Od kiedy to 3 piętro w bloku jest "prywatnym domem"?

2. Czyżby w SM rozdawano znowu lewe (podrabiane) przydziały z metką "prywatny
                  dom"?

3. Widzę, że znowu robisz to co najlepiej ci wychodzi - rżniesz głupa
                  • spoko444 Re: Chętnie oddam ci głos... 31.05.07, 17:49
                    Boże widzisz i nie grzmisz! Przecież ten " to ja cos tam" to chory człowiek. Ma jakieś durne urojenia wszędzie widzi podstęp, niedługo stwierdzi że SM założyła u niego podsłuch i wynajmuje młodzież z Północy żeby mu dokuczała. Wszystkie osiedlowe burki pewnie też są dokarmiane jakimś zielem przez SM po którym mogą się załatwiać tylko i wyłącznie przy płocie tego " to ja kogoś tam".
                    A może wystarczy spojrzeć na własną osobę krytycznym okiem? Poczytac własne posty i zauważyc jedną prawidłowość: potrafisz tylko atakować, opluwać ludzi, drążyć bezsensowne tematy, obrażać wszystko i wszystkich! A ty to niby kto? Ostoja moralności naszego miasta?
                    • tysiak26 Re: Chętnie oddam ci głos... 31.05.07, 19:33
                      Spoko444 zgadzam się z Tobą całkowicie. To_ja8 nie ma w domu lustra, a i nikomu
                      nie chce się powiedzieć mu prosto w oczy że powinien się albo leczyć u
                      psychiatry, albo się przeprowadzić z tego miasta, albo najlepiej jedno i drugie.
                      To zwykły cham i prostak denerwujący ludzi. Ale kiedyś przyjdzie kryska na
                      matyska hehe.
        • broker25 Re: Chętnie oddam ci głos... 31.05.07, 19:54
          > To dlaczego w/s dewastacji mego ogrodzenia, budynku, wybitych szyb, wrzucanych
          > na posesję butelek po alkoholu czy nawet koszy z napisem SM nie zabierze głosu
          > żaden z członków zarządu SM albo Rady Nadzorczej.

nie jestem członkiem zarządu SM ani innej Rady...a co do ogrodzenia - wcale mnie
          to nie dziwi, że nikt nie interesuje się zdewastowanym, drewnianym spróchniałym
          ogrodzeniem, które ogólnie szpeci os.Północ. Może warto sobie zadać pytanie:
          dlaczego innych mieszkańców okolicznych domów nie spotyka to co Ciebie ?

Kozy sąsiada też przeszkadzają? Może warto napisać do jakiegoś Animalsu żeby
          zbadał sprawę...

piszesz: swoją drogą dlaczego np. Krzysztof Jabłuszewski, jako wybitny Członek
          rn,nie skieruje swoich działań, aby zacząć rozwiązywać te problemy...Nawet nie
          zabrał głosu w sprawie dobrosąsiedzkich stosunków, więc co może mieć do
          powiedzenia?

Ty za to za wszystkich zabierasz głos w sprawie dobrosąsiedzkich stosunków
          szukając powodów, aby komuś dowalić do pieca. Czy tak wygląda poprawa stosunków??

Czapiasz się każdego, o byle co i wszystko jest wg Ciebie beeeeeeeeeeeeeee...
          Czasami trzeba spojrzeć w lustro i stwierdzić, iż nie wszystko się kręci wokół
          Twojego pępka... Trzeba po prostu wyjechać na jakieś małe wakacje i odpocząć od
          internetu, bo promieniowanie monitora chyba negatywnie wpływa na szare komórki...
          • tysiak26 Re: HEHEHE 31.05.07, 23:26
            Widzę drodzy Forumowicze że rozumiecie istotę tematu jakim jest toj cośtam. Nic
            nie sugeruję ale chyba i Wy macie dość tego indywiduum na bielskim forum, które
            mimo że jest dla wszystkich ale należy zachować jakiś szacunek do innych a nie
            za pomocą innych załatwiać bezsensowne,przegrane sprawy. Nie jestem w żaden
            sposób związany z SM a na forum byłem na długo przed tojem i stwierdzam fakt:
            ten człowiek wprowadza zamęt i psuje nastroje dlatego: NA KAŻDYM WPISIE LUB
            WĄTKU O TLE POLITYCZNYM LUB N/T SM ZALOŻONYM PRZEZ TO_JA8 BĘDĘ ŹLE SIĘ
            WYPOWIADAŁ N/T TEJ OSOBY. Niech szuka afer u siebie w domu na ogrodowej a nie
            na forum. A wykryte afery czy inne nieprawidłowości wg toja niech zachowa dla
            siebie a nie zawraca głowy i szarpie nerwy innym spokojnym forumowiczom. TOJU!
            Jak zostaniesz OPem to wtedy pogadamy, ale krótko bo to forum wówczas padnie!
            • szpila555 Re: Masz jednak kompleksy tysiak 26 vel ... 01.06.07, 00:52
              broker 25 vel ...
              A zresztą, co tu będę pisał. Właśnie wracam z kolejnego zlotu forumowiczów ...
              To ja8 równiez tam był podobnie jak kilkunastu forumowiczów i forumowiczek.
              Wszyscy wiemy kogo brakowało ;) , a reszta czytających niech się domyśli.
              Przemyśl sobie to i wyciągnij wnioski.
              • tysiak26 Re: Masz jednak kompleksy tysiak 26 vel ... 01.06.07, 01:02
                Nie myl ludzi OPie! broker 25 to inna osoba a poza tym skąd możesz wiedzieć że
                mnie nie było w MASHu? Pamiętaj że nie każdy chce oficjalnie się pojawiać, a
                znam kilku forumowiczów którzy codziennie czytają to forum ale się nie
                udzielają i po części mają
                racje gdyż mają obraz tego kim forumowicze są i czy warto ich poznać osobiście
                czy nie. A jako operator powinieneś pilnować porządku. Chociaż nie wiem.. Tobie
                nie mam nic do zarzucenia, a gdybym miał to poinformuję Ciebie na priv. Mam
                nadzieję że zlot się udał czego wszystkim życzę - nawet tojowi
                • to_ja8 Re: Masz jednak kompleksy tysiak 26 vel ... 01.06.07, 09:33
                  tysiak26 napisał:

> ...Mam
                  > nadzieję że zlot się udał czego wszystkim życzę - nawet tojowi

===

Dziękuję!!!
                  Było fajnie
                  Po domach rozwiózł nas obserwer koło 3-ej rano...
              • baam1 Czyżbyś sugerował 01.06.07, 01:47
                że tysiak to ja, bo mnie nie było :(((
                • tysiak26 Re: Czyżbyś sugerował 01.06.07, 02:07
                  Hahahaha Baam1 skąd Tobie to przyszło do głowy? Wielu nie było, a nie każdy
                  musi. Pozdro;)
                  • baam1 Re: Czyżbyś sugerował 01.06.07, 02:30
                    z wypowiedzi Szpili wywnioskowałam :)
            • to_ja8 Dziwny jest ten świat.... 01.06.07, 09:28
              tysiak26 napisał:

> Niech szuka afer u siebie w domu na ogrodowej a nie
              > na forum. A wykryte afery czy inne nieprawidłowości wg toja niech zachowa dla
              > siebie a nie zawraca głowy i szarpie nerwy innym spokojnym forumowiczom.

===

Właśnie wykryłem aferę na ogrodowej. I zgłosiłem ją do Nadzoru budowlanego...

Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie, dlaczego nie ma na tym forum
              merytorycznych wypowiedzi na poruszany przeze mnie temat.
              Rozumiem, że do twojej świadomości nie dociera problematyka poruszana, bo z
              góry zakładasz, że nie mam racji. Ale fakt jest faktem, że dopóki nie było
              osiedla Północ między Ogrodową i Mickiewicza, to ta dzielnica była spokojna i
              nikt nie dewastował mego mienia.
              • tysiak26 Historyjka 01.06.07, 17:16
                Był sobie to_ja8, mieszkał w małym domku z drewnianym płotkiem gdzieś na końcy
                miasta. Spokojna to była dzielnica więc beztrosko mu się żyło. Pewnego pięknego
                dnia przyszli źli, niedobrzi pracownicy SM ze swym siejącym grozę prezesem, i
                powiedzieli:
                - za dobrze ci toju się tutaj mieszka, okolica spokojna, przyjazna grillowaniu
                i piciu heinekena. KONIEC Z TYM!!! Najpierw zniszczymy ci płot, bo na to
                zasłużyłeś a potem będziemy ci wrzucać śmieci i kosze na podwórko bo tyś jest
                człowiek bez skazy, a my takich nie lubimy!
                I biedny to_ja8 od tego czasu nie może spać po nocach szukając jakby tu się
                dobrać do tyłków pracownikom SM. Ten nieskazitelny człowiek o baaaardzo
                przyjacielskiej naturze został podstępnie zaatakowany przez złą SM i musi w
                samotności, bez pomocy innych tojów8 walczyć z tym molochem.
                • broker25 Re: Historyjka 01.06.07, 18:59
                  he he he he tysiak masz talent lepszy niż NABIJACZ POSTÓW 2007...
                  widzisz jak to jest -> straszna afera, że sobie kupki piachu zalegają obok daczy
                  toja... chociaż się zastanawiam czy przez to malutkie okienko pod daszkiem aż
                  tak często kolega sympatyczny wygląda i z zaciekawieniem przypatruje się tej
                  "samowoli budowlanej"... widocznie tylko z tego okienka widać wierzchołki
                  usypanych kupek iachu, bo coś kozy nie przeszkadzają, widocznie znajdują się
                  poza zasięgiem oka... może na taborecie trzeba stanąć ??
                  a poza tym nie rozumiem co ma do tego wszystkiego SM ? czy tj8 jest członkiem
                  spółdzielni ??
                  • to_ja8 Samowola... 01.06.07, 22:37
                    broker25 napisał:

> ... straszna afera, że sobie kupki piachu zalegają obok
                    > daczy
                    > toja... chociaż się zastanawiam czy przez to malutkie okienko pod daszkiem aż
                    > tak często kolega sympatyczny wygląda i z zaciekawieniem przypatruje się tej
                    > "samowoli budowlanej"... widocznie tylko z tego okienka widać wierzchołki
                    > usypanych kupek iachu, bo coś kozy nie przeszkadzają, widocznie znajdują się
                    > poza zasięgiem oka...

===

img61.imageshack.us/img61/6941/sm014axt1.jpg
                • to_ja8 Re: Historyjka 01.06.07, 22:23
                  tysiak26 napisał:

> Był sobie to_ja8, mieszkał w małym domku z drewnianym płotkiem gdzieś na
                  końcy
                  > miasta. Spokojna to była dzielnica więc beztrosko mu się żyło. Pewnego
                  pięknego
                  >
                  > dnia przyszli źli, niedobrzi pracownicy SM ze swym siejącym grozę prezesem, i
                  > powiedzieli:
                  > - za dobrze ci toju się tutaj mieszka, okolica spokojna, przyjazna grillowaniu
                  >
                  > i piciu heinekena. KONIEC Z TYM!!! Najpierw zniszczymy ci płot, bo na to
                  > zasłużyłeś a potem będziemy ci wrzucać śmieci i kosze na podwórko bo tyś jest
                  > człowiek bez skazy, a my takich nie lubimy!
                  > I biedny to_ja8 od tego czasu nie może spać po nocach szukając jakby tu się
                  > dobrać do tyłków pracownikom SM. Ten nieskazitelny człowiek o baaaardzo
                  > przyjacielskiej naturze został podstępnie zaatakowany przez złą SM i musi w
                  > samotności, bez pomocy innych tojów8 walczyć z tym molochem.

===

Mniej/więcej...
                  Ale zapomniałeś wspomnieć o karanych członkach rn sm...
                  szczególne wyrazy solidarności powinieneś wyrazić jednemu ułomnemu Członowi, co
                  z za firanki manifestuje prawdopodobnie swoje jakieś przeżycia emocjonalne z
                  dzieciństwa
                  • tysiak26 Re: Historyjka 02.06.07, 02:02
                    to_ja8 napisał:
                    > Mniej/więcej...
                    > Ale zapomniałeś wspomnieć o karanych członkach rn sm...
                    > szczególne wyrazy solidarności powinieneś wyrazić jednemu ułomnemu Członowi,
                    co
                    >
                    > z za firanki manifestuje prawdopodobnie swoje jakieś przeżycia emocjonalne z
                    > dzieciństwa

Wiesz co.. Członem to mów sam do siebie a nie do innych. jak ty na kogoś tak
                    mówisz to SAM JESTEŚ CZŁONEM I TO PARCHATYM DEBILU JEDEN!! Uważaj na słowa co i
                    do kogo mówisz. tępy jesteś i idzi buraki harać i karawy paści!
              • broker25 Re: Dziwny jest ten świat.... 01.06.07, 19:04
                to_ja8 napisał:

Ale fakt jest faktem, że dopóki nie było
                > osiedla Północ między Ogrodową i Mickiewicza, to ta dzielnica była spokojna i
                > nikt nie dewastował mego mienia.

fakt jest faktem, że dopóki ktoś mądry nie skonstruował pojazdu mechanicznego to
                ludzie nie ginęli w wypadkach... głupie tłumaczenie
                • tysiak26 Re: Dziwny jest ten świat.... 01.06.07, 19:53
                  Pamiętaj że SM jest wszystkiemu winna. Temu że jest gorąco lub deszcz pada to
                  także jej sprawka. Kurcze, ale ci goście mają mozliwości. SZOK!
                  • 11rewresbo Re: Dziwny jest ten świat.... 01.06.07, 20:24
                    to_ja8 napisał :\
                    a swoją drogą szkoda, że członków SM nie interesują działania zarządu.
                    jakby zainteresowali się, to na pewno żaden nie otrzymałby absolutorium

podobno posadziłeś rząd brózek od strony Blokowiska ,
                    dlategoteż codziennie w nocy bedąc na spacerze z moim psem ,
                    będziemy podlewali drzewka, aby szybciej rosły !
                    To będzie nasz udział jako spółdzielców,

• szpila555 Re: Dziwny jest ten świat.... 01.06.07, 20:35
                      To ja idę obejrzeć te brzózki, jeszcze ich nie widziałem, jako spółdzielca
                      odpowiadam na apel 11rewresbo i tez je na spacerku podleję ;)
                      • 11rewresbo Re: Dziwny jest ten świat.... 01.06.07, 20:44
                        obyśmy tylko nie zaszkodzili drzewkom !
                        ... później i tak wszystko na nas ;
                      • tysiak26 Re: Dziwny jest ten świat.... 02.06.07, 01:56
                        Panowie!! uważajcie z podlewaniem tych brzózek - niechcący brzózki uschną i toj
                        będzie miał następną aferę. Ale z drugiej strony i tak wszystko zrzuci na SM.:))
                    • to_ja8 Re: Dziwny jest ten świat.... 01.06.07, 22:25
                      11rewresbo napisał:

> podobno posadziłeś rząd brózek od strony Blokowiska ,
                      > dlategoteż codziennie w nocy bedąc na spacerze z moim psem ,
                      > będziemy podlewali drzewka, aby szybciej rosły !
                      > To będzie nasz udział jako spółdzielców,

----

Znowu nawoływanie do niszczenia niespółdzielczego mienia?

• tysiak26 Re: Dziwny jest ten świat.... 02.06.07, 02:06
                        Tak odnośnie tych kupek to chyba z okien domu to ich nie widzisz więc po co się
                        szklisz? No chyba że przedobrzyłeś z wodą ognistą i spałeś w jednej z tych
                        piaskowych góreczek...(tzw ruska wódka? a tak ją kiedyś lubiłeś!)

img61.imageshack.us/img61/6941/sm014axt1.jpg
                        • andruszczyn1 Macie zdrowie... 02.06.07, 03:54
                          i dużo czasu chyba...:)
                          • broker25 Re: Macie zdrowie... 02.06.07, 07:40
                            zdrowie to mamy od ruskiej wódy, a czasu już nie tak wiele jak wódy, ale
                            wystarczy spojrzeć kto jest NABIJACZEM POSTÓW 2007 i wiadomo od razu kto ma
                            najwięcej czasu...

a wracając do img61.imageshack.us/img61/6941/sm014axt1.jpg

a kozy gdzie ???

i pytanie to toja: co ty masz do SM? jesteś jej członkiem ?
                            • to_ja8 Re: Macie zdrowie... 02.06.07, 14:03
                              broker25 napisał:

> i pytanie to toja: co ty masz do SM? jesteś jej członkiem ?

====

Gdybym był członkiem SM, to już dawno doprowadziłbym do wielkich zmian w SM.
                              Np. podziękował nieudolnemu zarządowi i... "do widzenia", wywaliłbym z Rady
                              Nadzorczej skazanych, członkom z podrabianymi przydziałami lokali należałoby
                              wręczyć legalne dokumenty (a nie kolejną podróbkę ze wsteczną datą) itd...

A do SM mam tylko tyle, że w końcu wziąłem się za doprowadzenie do naprawienia
                              szkód, jakie wyrządzają na mojej posesji członkowie sm.

• ckmi Re: Macie zdrowie... 02.06.07, 14:24
                                Hmm, dorośli ludzie, dobrze po 40 - stce .... Jakbyście nie wiedzieli to
                                istnieją sądy powszechne które rozstzrzygaja spory, wymierzają kary za
                                zniesławienia, wyrządzanie komuś szkody, niegospodarność w spółdzielczości.
                                Ja kiedys miałem podobny spór, kolega z piaskownicy rzucił we mnie wiaderkiem -
                                zrobiłem podobnie też w niego rzuciłem ale grabkami - ale ja wtedy miałem kilka
                                lat.
                                • tysiak26 Re: Macie zdrowie... 02.06.07, 19:46
                                  toj napisał:
                                  Gdybym był członkiem SM, to już dawno doprowadziłbym do wielkich zmian w SM.
                                  Np. podziękował nieudolnemu zarządowi i... "do widzenia", wywaliłbym z Rady
                                  Nadzorczej skazanych, członkom z podrabianymi przydziałami lokali należałoby
                                  wręczyć legalne dokumenty (a nie kolejną podróbkę ze wsteczną datą) itd...

A do SM mam tylko tyle, że w końcu wziąłem się za doprowadzenie do naprawienia
                                  szkód, jakie wyrządzają na mojej posesji członkowie sm.

- A guzik prawda!! Dolazłbyś do koryta i to samo byś robił!!! Nie wciskaj nam
                                  tu kitu że jesteś taki super praworządny obywatel!Ckmi dobrze doradził, dawaj
                                  SM do sądu a nie pierzesz własne brudy na forum, no chyba że jest coś co
                                  ukrywasz i boisz się sądów. Oczywiście możesz oskarżyć całą SM jak i każdego
                                  członka osobno - przez to drugie zyskasz więcej rozgłosu dla swej sprawy.
                                  • tysiak26 Re: Macie zdrowie... 02.06.07, 19:51
                                    Toju! Jak ci SM nie pasi to zostań jej członkiem i zrób tak jak pisałeś. Pokaż
                                    wszystkim i na forum i prywatnie i publicznie że jesteś taki za kogo się
                                    uważasz A CO!
                              • broker25 Re: Macie zdrowie... 03.06.07, 06:23
                                to_ja8 napisał:

> A do SM mam tylko tyle, że w końcu wziąłem się za doprowadzenie do naprawienia
                                > szkód, jakie wyrządzają na mojej posesji członkowie sm.

a jaka to Twoja posesja ??? przecież nikt ci do ogórdka z SM gnoju nie podsypuje ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka