Dodaj do ulubionych

Dziwna stłuczka na os. Północ!!!

05.06.07, 12:23
Pocałunek trzech aut na raz:

img120.imageshack.us/img120/6673/img0001eb4.jpg
Obserwuj wątek
    • tysiak26 Re: Dziwna stłuczka na os. Północ!!! 05.06.07, 23:59
      Trzech na raz?? czyżby członkowie kierownictwa SM??;)
      • to_ja8 Wyładowanie jądrowe??? 06.06.07, 08:42
        Odpowiadasz na :
        tysiak26 napisał:

> Trzech na raz?? czyżby członkowie kierownictwa SM??;)

* * *

Jakiś niepoważny jesteś.
        Gdyby trzy członki się zderzyły, to raczej wyładowanie jądrowe by było czy
        cóś...
        • pafnucjusz Re: Wyładowanie jądrowe??? 06.06.07, 12:04
          faktycznie interesujące zjawisko, którym trzeba zasmiecac forum gazety... a
          jakiejś stłuczki w studziwodach nie masz ?? jedź może na jakaś zabawę wioskową
          to tam stłuczke nie zabraknie...
          • to_ja8 "Wybojowa" ul w Studziwodach 06.06.07, 13:11
            pafnucjusz napisał:

> faktycznie interesujące zjawisko, którym trzeba zasmiecac forum gazety... a
            > jakiejś stłuczki w studziwodach nie masz ?? jedź może na jakaś zabawę wioskową
            > to tam stłuczke nie zabraknie...
          • szpila555 Re: Wyładowanie jądrowe??? 06.06.07, 13:26
            pafnucjusz napisał:
            > faktycznie interesujące zjawisko, którym trzeba zasmiecac forum gazety... a
            > jakiejś stłuczki w studziwodach nie masz ?? jedź może na jakaś zabawę wioskową

Może fotki z ostatniej z zabawy w Koszelach ;P
            Wydaje mi się że mimo nowego nicka, wyłazi z Ciebie pafnucjuszu co najmniej
            wyraźna niechęć do to_ja8. Możesz to okazać wysyłając mu e-maila, a nas na
            forum to wcale nie interesuje <!>
            • to_ja8 Re: Wyładowanie jądrowe??? 06.06.07, 13:40
              szpila555 napisał:

> Wydaje mi się że mimo nowego nicka, wyłazi z Ciebie pafnucjuszu co najmniej
              > wyraźna niechęć do to_ja8. Możesz to okazać wysyłając mu e-maila, a nas na
              > forum to wcale nie interesuje <!>

-
              • pafnucjusz Re: Wyładowanie jądrowe??? 06.06.07, 13:47
                to_ja8 napisał:

pafnucio (broker)

hola hola nie przypisywać mi tu dwóch nicków... nie kazdy toju ma rozdowjenie
                jaźni... a opiekun forum niech nie będzie taki szybki, bo problemy poruszane
                przez toja tez nie wszystkich na tym forum interesują

• spoko444 Re: Wyładowanie jądrowe??? 06.06.07, 22:58
                  Szpilka napisał:"Wydaje mi się że mimo nowego nicka, wyłazi z Ciebie pafnucjuszu co najmniej
                  wyraźna niechęć do to_ja8. Możesz to okazać wysyłając mu e-maila, a nas na
                  forum to wcale nie interesuje <!>"
                  Wyrażnej niechęci do toy toya jest i tak za mało! Mniemam, że większość czytających czy też piszących na Tym forum, poprostu toleruje jego "chorobę" i traktuje jego wypowiedzi jak lokalną atrakcję. Ale drogi opiekunie forum pisząc "a nas na forum to wcale nie interesuje" masz na myśli kogo - toy toya i siebie?
                  • szpila555 Re: Wyładowanie jądrowe??? 06.06.07, 23:18
                    Po co mam z Tobą dyskutować, masz nade mną przewagę swoich innych nicków.
                    Sporo Was panie dziejku ;P
                    • szpila555 Re: Wyładowanie jądrowe??? 06.06.07, 23:25
                      A tak wogóle, to Wasz konflikt panowie K mnie naprawdę nie interesuje.
                      Kłóćcie się gdzie indziej.
                      • tysiak26 Re: TOTALNA głupota 07.06.07, 02:33
                        Hahaha! OP-ie wybacz. Wg wielu osob ostatnimi czasy ja czyli Tysiak26 jestem
                        kojarzony z nikami: broker25, Rysiu Kosynier i nie wiadomo kto jeszcze.
                        Wymienione przeze mnie nicki są osobami mi nie znanymi osobiście, ale szacunek
                        im za ich WŁASNE ZDANIE! Toju! Wątek który zacząłeś to było coś ważnego czy
                        ciekawegobo sam nie wiem? Zaśmiecasz forum dla liczby postów i wpisów? Z postu
                        na post okazujesz się coraz większym idiotą zapatrzonym w siebie (narcyzm?
                        ortodoksja?). Lepiej poszukaj innego zajęcia, a jak zakladasz post to lepiej na
                        jakiś ciekawy temat. Rozumiem że jesteś ograniczony do ulicy ogrodowej i SM...
                        Rozszerz horyzonty. Ale afery to zapodawaj na el paso a nie na FBP.(jakbyś nie
                        wiedział to FBP znaczy Forum Bielsk Podlaski cienki bolku z miodem w uszach).
                        • szpila555 Re: TOTALNA głupota 07.06.07, 08:49
                          Moim zdaniem zdjęcie jest ciekawe, przedstawia niecodzienne zdarzenie.
                          Jeśli masz ciekawsze fotki to zamieść. Tylko fotek z Allegro nie zamieszczaj ;)
                          • to_ja8 Re: TOTALNA głupota 07.06.07, 12:02
                            szpila555 napisał:

> Moim zdaniem zdjęcie jest ciekawe, przedstawia niecodzienne zdarzenie.
                            > Jeśli masz ciekawsze fotki to zamieść. Tylko fotek z Allegro nie
                            zamieszczaj ;)
                            >
                            • szpila555 Re: TOTALNA głupota 07.06.07, 13:08
                              Do czego jak doszło?
                        • to_ja8 Re: TOTALNA głupota 07.06.07, 11:57
                          tysiak26 napisał:

> ...Lepiej poszukaj innego zajęcia, a jak zakladasz post to lepiej na
                          >
                          > jakiś ciekawy temat. Rozumiem że jesteś ograniczony do ulicy ogrodowej i
                          SM...
                          > Rozszerz horyzonty. Ale afery to zapodawaj na el paso a nie na FBP.(jakbyś
                          nie
                          > wiedział to FBP znaczy Forum Bielsk Podlaski cienki bolku z miodem w uszach).
    • peem63 Dziwna stłuczka ... odpowiedź 07.06.07, 21:05
      zdarzenie na zdjeciu to sprawka swiątecznego kierowcy
      kupił sobie autko i trenował parkowanie między innymi samochodami
      jaki wynik to widać

do toja : dziennikarz powinien być obiektywny a nie pisać z osobistym
      uprzedzeniem ,lepiej popytać znajomych niż wypisywać głupoty
      • to_ja8 Re: Dziwna stłuczka ... odpowiedź 07.06.07, 23:17
        peem63 napisał:

> ... dziennikarz powinien być obiektywny a nie pisać z osobistym
        > uprzedzeniem ,lepiej popytać znajomych niż wypisywać głupoty
        • obserwer11 Stłuczka to pikuś z tym co widziałem .... 07.06.07, 23:41
          Policja z Bielsku popisowa akcja o 4.35, Rosłe chłopy i tak ma być - bravo !
          jest coraz lepiej, tylko na miłość boską ;
          wyrwany znak drogowy nadal leży na chodniku przy Ekonomach ;
          • szpila555 Re: Stłuczka to pikuś z tym co widziałem .... 08.06.07, 09:10
            obserwer11 napisał:
            > Policja z Bielsku popisowa akcja o 4.35, Rosłe chłopy i tak ma być - bravo !
            > jest coraz lepiej, tylko na miłość boską ;
            > wyrwany znak drogowy nadal leży na chodniku przy Ekonomach ;

To znak "spółdzielczy". Co ciekawe, administrator i Prezes mieszkają niedaleko
            w sąsiednich blokach. Czy już widzieli ;)
            o11 wwaliłeś gola do własnej bramki <!>
            • to_ja8 Re: Stłuczka to pikuś z tym co widziałem .... 08.06.07, 09:15
              szpila555 napisał:

> To znak "spółdzielczy". Co ciekawe, administrator i Prezes mieszkają
              niedaleko
              > w sąsiednich blokach. Czy już widzieli ;)
              > o11 wwaliłeś gola do własnej bramki <!>
            • to_ja8 Re: Stłuczka to pikuś z tym co widziałem .... 08.06.07, 09:20
              szpila555 napisał:

> ...To znak "spółdzielczy". Co ciekawe, administrator i Prezes mieszkają
              niedaleko
              > w sąsiednich blokach.
              • szpila555 Re: Stłuczka to pikuś z tym co widziałem .... 08.06.07, 09:40
                Przesadzasz i uogólniasz to_ja8.
                Może najpierw dałbyś się im wypowiedzieć, zanim cokolwiek ocenisz.
                • to_ja8 Re: Stłuczka to pikuś z tym co widziałem .... 08.06.07, 09:43
                  szpila555 napisał:

> Przesadzasz i uogólniasz to_ja8.
                  > Może najpierw dałbyś się im wypowiedzieć, zanim cokolwiek ocenisz.
                  >
                  • szpila555 Re: Stłuczka to pikuś z tym co widziałem .... 08.06.07, 09:55
                    Jakoś nie widzę dokuczania. Jak mnie znasz to wiesz, że nie pozwoliłbym na to.
                    • obserwer11 Re: Stłuczka to pikuś z tym co widziałem .... 08.06.07, 23:13
                      szpila555 i to_ja8 przejdźcie sobie na czat na tlenie ;
                      lub też wejdźcie na skype forumowe, oj chłopaki, tylko sie nie popłaczcie *
                      • to_ja8 Re: Stłuczka to pikuś z tym co widziałem .... 08.06.07, 23:18
                        Olek, a dawno ci ludzie "mafii społdzileczej" wybili szyby w aucie?
                        • to_ja8 ZA CO? 08.06.07, 23:28
                          to_ja8 napisał:

> Olek, a dawno ci ludzie "mafii społdzileczej" wybili szyby w aucie?
                          • obserwer11 Re: ZA CO? 08.06.07, 23:33
                            nadal apeluję o priv. czat , chat. skype. pro.onet.pl
                            --
                            albo :
                            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44765
                            • to_ja8 Re: ZA CO? 08.06.07, 23:37
                              obserwer11 napisał:

> nadal apeluję o priv. czat , chat. skype. pro.onet.pl
                              > --
                              • obserwer11 Re: ZA CO? 08.06.07, 23:42
                                Wieczny jest tylko Pan Bóg !
                                człowiek jest tylko marnym prochem....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka