partizan79 12.06.07, 08:32 Która z firm posiada najlepsze oferty? Bo mnie ta postIdea mocno rozczarowuje.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stepby Re: Era, Orange, Plus, Play... 12.06.07, 10:06 niestety ja też nie jestem zadowolony z tych francuskich .... Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Era, Orange, Plus, Play... 12.06.07, 11:36 ja mam u wszystkich trzech i szczerze przyznam, że pomimo iż najdłużej mam w erze to jakoś przy ostatniej zmianie abonamentu mnie zawiedli... jak się rozglądałem za ofertami na rynku to można powiedzieć że się wszyscy zmówili, podzielili tortem i maja stałych klientów tam gdzie słońce nie dochodzi... a tak żartem to mam służbowa w plusie i zdanie mam takie, że jeśli masz służbową to nieważne gdzie... ty w końcu nie płacisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Ja mam Orange... 12.06.07, 11:41 Przez ostatnie lata miałam Erę i kiedy zapytałam o ofertę na nową umowę - cieniutko!! Wkurzyłam się i wybrałam Orange, ze względu na ciekawszą ofertę, pomimo pierwszego razu w tej sieci i z fajniejsza ofertą telefonową ... Ale teraz niewiele mam promocji do wykorzystania i zastanawiams ię czy warto było...☺ Odpowiedz Link Zgłoś
sawczyk Re: Era, Orange, Plus, Play... 14.06.07, 13:18 a ja mam w PLAY.. dzwonie i esemesuje ile wlezie do kazdej sieci.. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Era, Orange, Plus, Play... 15.06.07, 00:44 A czy w innych sieciach niż Orange również dostaje się te denerwujące smsy, typu: czy jesteś za podwyżkami dla lekarzy? Odp.: tak lub nie. Koszt 1,22 PLN z VAT. ? Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Era, Orange, Plus, Play... 15.06.07, 07:49 z tego co mi wiadomo nie... to jest tak, że jak jesteś osobą prywatną to najczęściej wcześniej musisz wyrazić zgodę na otrzymywanie takich smsów - tak jest np. w erze. Niestety jest też taka pula smsów, które jakby to powiedzieć są smsami stricte reklamowymi, czyli takimi o jakich wspomniałeś - po prostu chodzi o cash. w każdym razie jak cię to denerwuje to dzwoń do bok-u i niech ci to zablokują i dodatkowo możesz zablokować usługę odbierania smsów z bramek... sam mam fona w pomarańczy i w zasadzie nie dostaję takich smsów... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Era, Orange, Plus, Play... 15.06.07, 08:12 mam (Idea)Orange, od wielu, wielu lat jeszcze nigdy nie zadrzyło mi się dostać zbędnego sms-a; każdy zresztą lubi otrzymać miłą i prawdziwą wiadomość, może dlatego, że jest mój firmowy - opłaty też niewysokie, ostatni rachunek 188zł brutto za 5 # Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Era, Orange, Plus, Play... 15.06.07, 08:37 A ja codziennie dostaję.. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Era, Orange, Plus, Play... 15.06.07, 08:39 Taak? To podaj numer na forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Era, Orange, Plus, Play... 19.06.07, 07:57 ja dostaję furii od takich sms-ów. Pomimo że zasilam tych zło..ei prawie 100 zł miesięcznie to im jeszcze mało. Powinni dbać o ludzi którzy są z nimi prawie od 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś