to_ja8 11.09.07, 07:22 Czas lokalny - Nowy Jork (USA) - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikletni Re: WTC – 6-a rocznica 11.09.07, 07:26 Dla mnie to też rocznica . Sześć lat temu wyszedłem ze szpiatala po spędzeniu tam całego lata . Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: WTC – 6-a rocznica 11.09.07, 07:56 to_ja8 napisał: > Czas lokalny - Nowy Jork (USA) ................. dla mnie to wygladało jak początek Czasów Apokalipsy, nawet pasują wydarzenia do Biblijnych opisów; dwie bliźniacze siostry ! należy wyciągać z tego okropnego wydarzenia wnioski, Drodzy .... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44765 Odpowiedz Link Zgłoś
skubi-dubi Re: WTC – 6-a rocznica 11.09.07, 08:21 pamiętam, siedziałem z otwarta gębą przed TV i rzeczywiście myślałem że to juz koniec wszystkiego, że to już poczatek końca, ale kto wie...? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul 9/11 - wersja dla myślących 11.09.07, 08:34 Pewnie już to widzieliście. A jeżeli nie - warto poswięcić godzinkę, żeby nie kupować każdego kitu, który Ameryka usiłuje sprzedać maluczkim: video.i123.pl/filmy/877/Film_o_wydarzeniach_z_11_wrzesnia___z_polskimi_napisami Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: 9/11 - wersja dla myślących 11.09.07, 09:05 Wczoraj na Planet: tv.wp.pl/index.html Oglądał ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: 9/11 - wersja dla myślących 11.09.07, 09:12 Poniedziałek, Planet godz. 20.45. Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: 9/11 - wersja dla myślących 11.09.07, 20:15 było OK warto sie nad tym zastanowic i porównać to z tym co pisze (napisał) Litwinienko w "Wysadzic Rosję" o działaniach FSB zeby tylko wbic się do Czeczenii Bush jr. pozazdrościł chyba Putinowi albo na polecenie Busha seniora wpier... sie do Iraku (czego stary nie uczynił w czasie Pustynnej Burzy) Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: 9/11 - wersja dla myślących 11.09.07, 21:26 Spełnił wolę ojca , kosztem własnego narodu . Zresztą , zawsze uważałem , że ten naród jest mocno ograniczony , głównie do pasienia bebecha i dobrze mu tak . Reszts swiata i tak dla nich się nie liczy . Amerykaniec przeciętny jeszcze nie wie , że niewolnictwa już nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_lwie_serce Re: 9/11 - wersja dla myślących 11.09.07, 09:15 Zaiste dzieło te monumentalnym zwać będą potomni, jeno mości dobrodzieju kto w nie uwierzy spać spokojnie już więcej nie będzie. Ryszard I Lwie Serce Z bożej łaski król Anglii, książę Normandii i Akwitanii, hrabia Andegawenii Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: 9/11 - wersja dla myślących 11.09.07, 09:30 rychu_lwie_serce napisał: > Zaiste dzieło te monumentalnym zwać będą potomni, jeno mości dobrodzieju kto w > nie uwierzy spać spokojnie już więcej nie będzie. > > Ryszard I Lwie Serce > Z bożej łaski król Anglii, książę Normandii i Akwitanii, hrabia Andegawenii Przesadzacie Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_lwie_serce Re: 9/11 - wersja dla myślących 11.09.07, 09:55 Jesliś nie stańczyk czy też drugi kuglarz, królowi swemu przesady nie zarzucaj, byś katu szyi dawać nie musiał! ;) Ryszard I Lwie Serce Z bożej łaski król Anglii, książę Normandii i Akwitanii, hrabia Andegawenii Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: 9/11 - wersja dla myślących 11.09.07, 12:55 U mnie wczoraj na tv byl Fahrenheit 9/11 w rezyserii Moora. Tez dobry film z okazji tejze rocznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pidlasze Re: 9/11 - wersja dla myślących 11.09.07, 21:53 Tylko co z tego, ze ludzie(niektorzy) juz wiedza, ze "Ziemia jest okragla"..... palenie szkodzi, a klimat sie ociepla??? Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Sposób na ropę. 11.09.07, 11:56 I takim sposobem Ameryka doi Irak , a Polska ma figę bez maku . Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: Sposób na ropę. 11.09.07, 13:50 Doi Irak i korzysta z darmowego poligonu wojskowego Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Fidel zna prawdę 12.09.07, 21:09 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=9202286&rfbawp=1189624059.098 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul "El Pais" 12.09.07, 21:20 Wobec tego pisma Prokuraturwa Okręgowa we Wrocławiu prowadzi postępowanie w sprawie o "lżenie Narodu Polskiego". Ciekaw jestem wyników dochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pitzlad Dzięki temu, tudzież prze ten incydent... 13.09.07, 08:03 Polska armia zakupiła od "przyjaciół" amerykanów piekne Jastrzębie F16, szkoda tylko, że nie zakupiła podstawowogo pakietu części zamiennych, serwisu oraz instrukcji obsługi tych cacek. Wczoraj jeden wylądował na Okęciu ponieważ w kabinie pojawił się dym. Moim zdaniem do tego pakietu pięknych amolotów mozna dokupić samochody dla rządu, proponuję jakieś mercedesy od niemieckich taksówkarzy, z przebiegiem nie mniejszym niż 300 000km. W zamian za to Niemcy obiecają nam, że bedziemy mogli u nich wybudować autostradę. Odpowiedz Link Zgłoś