bielska-zaraza 23.09.07, 18:31 witam szpilo nożyczki w dłoń ,zaczynamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja8 Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:33 bielska-zaraza napisała: > witam szpilo nożyczki w dłoń ,zaczynamy --- no to mamy kolejną plagę? * * * Odpowiedz Link Zgłoś
perphidia Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:35 kolejny forumowy "patriota"??? Odpowiedz Link Zgłoś
bielska-zaraza Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:38 witam to-ja8 jak prezydenta ,tylko nie ruską wodą Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:42 bielska-zaraza napisała: > witam to-ja8 jak prezydenta ,tylko nie ruską wodą --- Witam cię misiu grizli przed zimowym letargiem! a czemuż to nie leżysz w dekabrie jak bławatek pod muchomorem z marysiąpl? * * * Odpowiedz Link Zgłoś
bielska-zaraza Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:47 zioła i zioło zbieram by kolorowo i bez stresowo spać potem Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:36 bielska-zaraza napisała: > witam szpilo nożyczki w dłoń ,zaczynamy teraz mam lepsze narzędzia pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bielska-zaraza Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:41 hde Romane nacjonalista Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:48 Grizlim na pożarcie Romana ne wydamo.. Odpowiedz Link Zgłoś
bielska-zaraza Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:53 zdrastwuj partizan szto w lesowi czuty Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:55 Wszystko wporządku, Misiu Gryzli. Wysyp opieniek akurat. Bude szczo jisty zymoju:) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 19:00 partizan79 napisał: > ...Bude szczo > jisty zymoju:) --- ale Wy to jesteście... a nie możecie nawijać w jakimś języku bliżej salonu np. w urzędowym na białorusi, czyli po rosyjsku tak jak kwach na Ukrainie? * * * Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 19:01 Ja nie saloniarz, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
bielska-zaraza Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:57 zapomniał ja dodać partyzant też nacjonalista i to zatwardziały,lub jak kto chce nie reformowalny Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:59 Albo zakalony, żeby bardziej gó..any wydźwięk miało:) Odpowiedz Link Zgłoś
bielska-zaraza Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 19:02 partizan79 napisał: > Albo zakalony, żeby bardziej gó..any wydźwięk miało:) święte słowa nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 19:11 A tam od razu święte.. Podsłuchane jak to patrioci polscy siebie określają.. A co tam u Ciebie? Sezon na truskawki się skończył i zjechałeś na chatę? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: jestem z powrotem- YES,YES,YES !!!!!!!!!!! 23.09.07, 18:48 bielska-zaraza napisała: > witam szpilo nożyczki w dłoń ,zaczynamy --- a cóż to za zjawisko ta "bielska zaraza"? Z regionalnych schorzeń przewlekłych znana mi jest "bielska depresja bagienna" - ale tylko z nazwy, bo człowiek, który twierdził, że można się jej nabawić wyjechał do Warszawy. I z tego co mi wiadomo jest zdrów!!! Może dlatego, że wyjechał stąd. * * * Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Deprim 23.09.07, 18:51 Chwilowo wrócił. Wczoraj wspólnie karaokowaliśmy w MASH-u :oD Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Deprim 23.09.07, 18:55 kaukonsky napisał: > Chwilowo wrócił. Wczoraj wspólnie karaokowaliśmy w MASH-u :oD --- tzn. że wyjechał ze Stolicy Prezes na tobie ciąży obowiązek "dezynfekowania" go przed "bielską depresją bagienną". Też bym coś łyknął w ŁykEnd, ale nie daliście znać... * * * Odpowiedz Link Zgłoś