Dodaj do ulubionych

Przeglądając wizytówki.....

28.10.07, 22:38
Obserwuj wątek
    • i.madzia Re: doszłam do wniosku że..... 28.10.07, 22:41
      Jest wśród nas kilku extra przystojniaków.
      mój typ nr.1 to.....
      • 11rewresbo Re: doszłam do wniosku że..... 28.10.07, 22:48
        kaukonsky ?
        • i.madzia Re: doszłam do wniosku że..... 28.10.07, 22:54
          :) on Też :))))
          • odziej Re: doszłam do wniosku że..... 29.10.07, 08:12
            Ты неси меня река
            За крутые берега...
          • kaukonsky Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 29.10.07, 09:52
            Ha, ha, ha! Dofcipasy się od niedzielnego wieczoru Forumowe Koleżeństwo trzymają!
            Obserweros Lustrzanos - spełnos perwersos - ewidentnie w ten sposób zasugerował, że przystojniaka widzi, gdy się przegląda w lustrze :oP
            Obserweros! Teraz nie ma wyjścia - musi powstać vonteck: "Misski Bielskiego Forum". Piszemy podanie do Szpili? ;o)
            PS. A pomysł Andruszczyna z fotkami w wizytówkach jest bardzo dobry. Bo nic tak nie poprawia atmosfery na forum, jak brak anonimowości :o)
            • szpila555 Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 29.10.07, 09:59
              kaukonsky napisał:
              > Bo nic tak nie poprawia atmosfery na forum, jak brak anonimowości :o)

Tylko ze szczerością wtedy gorzej ;)
              • kaukonsky Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 29.10.07, 10:05
                szpila555 napisał:
                > Tylko ze szczerością wtedy gorzej ;)

Cuś/za/cuś :oP
                Robimy wybory missek? Może jakiś zlot? :o)
                • szpila555 Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 29.10.07, 10:22
                  kaukonsky napisał:
                  > Cuś/za/cuś :oP
                  > Robimy wybory missek? Może jakiś zlot? :o)

A nagrodą jabłko dla najpiękniejszej forumowiczki?
                  Wiesz od czego rozpoczęła się wojna trojańska?
                  ;P
            • andruszczyn1 Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 29.10.07, 10:25
              > PS. A pomysł Andruszczyna z fotkami w wizytówkach jest bardzo dobry. Bo nic tak
              > nie poprawia atmosfery na forum, jak brak anonimowości :o)

Daleko idące wnioski wyciągasz kaukonsky:D
              Ja szybko przeleciałem po swoim archiwum foto i stwierdziłem, że nie mam nic "wyjściowego", tzn. nic na tyle anonimowego, żebym mógł podkleić w wizytówce. Wszystko en face z niewielkiej odległości.

Poza tym zauważyłem, że częściej forumowicze zamieszczają na forum cudze fotki niż swoje.
              A co do wątku "Misski Bielskiego Forum" jestem jak najbardziej za:)
              Kto zasiądzie w jury? Czyżby znów wszystko co przyjemne miało przypaść partizanowi:)?
              • kaukonsky Wybory Missek 29.10.07, 15:18
                Wydaje mi się, że akurat Partizana fota może być oryginalna (w
                pzenośni i dosłownie) :o) Zastanawiam się tylko, czy Burak Cukrowy
                nie posłużył się zdjęciem brata bliźniaka ;o)
                A jury tradycyjnie zasiądzie w TDH przy barze? ;oP
                • pub.blues1 Re: Wybory Missek, o tak, o tak, tak..., tak 29.10.07, 17:00
                  oj tak - Wybory Missek, tak, koniecznie i ja z Kaukonskym w JURY, no
                  i obserwer, bo on obserwatorem jest znakomitym, oj tak, juz to widzę:
                  Jako jedna z prezentacji - prezentacja w klatce,
                  A druga prezentacja za barem,
                  oj jak fajnie by było....!!!

A tfu... Ty Stary Satyrze !!! - podpowiada mi moja bielsza część.
                  Moze i tak, bo mi to juz tylko kalosze i papucie, gazeta, wnuki, a
                  na psa urok!!! (sorki szariki, wolfy, skubi i inna psia wiara)
                  • pub.blues1 Re: Wybory Missek, o tak, o tak, tak..., tak 31.10.07, 22:51
                    Nie żebym narzekał, ale nikt nie zauważył mojego spontana w temacie
                    MISSKI!
                    Czyzbyście się Panowie sfeminizowali?
                    • skara Re: Wybory Misterow, o tak, o tak, tak..., tak 05.11.07, 13:34
                      Co to za dyskryminacja plci? Ja chce wirtualne wybory mistera! Jak
                      nie to nie kandyduje!
                    • ja-alutka A może tak wybory missek i missterów-Koedukacyjnie 05.11.07, 21:22
                      My z dziewczynami stworzymy jury kobiece... Pięknie by było :))))) Jakieś
                      konkurencje byśmy wymyśliły: Najlepszy panegiryk ku czci naszej skromnej płci,
                      Najlepszy "zakalec", najmilsze komplementa...i takie tam ;)) ☺
                      • to_ja8 Re: A może tak wybory missek i missterów-Koedukac 05.11.07, 22:06
                        jury jurami a to_ja i tak uważam, że moja wizytówka jest najfajniejsza (jak dla
                        mnie)
                        O tak bedzie!!!
            • embe_1981 Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 30.10.07, 17:02
              Jednym z najpiekniejszych na tym forum jest....Kaukonsky....te pikne ślipia,
              ten pikny nochal, te pikne fałdy mózgowe....och sam miodek...babki nie wiecie co
              tracita:)))))
              www.ikonografia.pl
              • kaukonsky Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 30.10.07, 20:02
                embe_1981 napisała:
                > Jednym z najpiekniejszych na tym forum jest...

"Siostrzyczko"! Nie rób siary "bratu"! :P
                W takim razie na najbliższym zlocie usiądziesz przy stoliku ze: Szpilą, Obserwerem, Prezesem, Pubem, LubięPomidorową, Nikiem, Partizanem, Aququ, Hansem, Szarikiem, Pawlem, Stepem, Marcinem i kilkoma innymi przystojniakami! :oD
                • embe_1981 Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 08.11.07, 09:35
                  Nie omieszkam zerknąć na forumowe towarzystwo, lecz jedno jest pewne i zdania
                  nie zmienię że końskie zaloty są teraz w cenie....:PPPPP, pięknyś jak Roland ze
                  Spychowa, gustownyś jak stażystka ubierze, wykwintnyś jak parówki w słoiku ...i
                  czegóż chcieć więcej?????
                  • skara Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 08.11.07, 10:24
                    A ten Roland ze Spychowa to co to za jeden? :P
                    Przystojny jakis?
                    • kaukonsky Roland? 08.11.07, 17:27
                      To taki ociemniały klawiszowiec z mazurskiego boysbandu "Krzyżaki", który na swoim keyboardzie gra znany przebój pt. "Ściągaj kiece, bo mam dwa miecze" :oP
                      A co, Drogie Panie, macie przeciwko parówkom w pomidorach?! Bo, że zazdrościcie mi designerki, to rozumiem ;o)
                      • ja-alutka Re: Roland? 09.11.07, 09:56
                        Jurand był bardziej przystojny ...nawet bez Keyboarda :))
      • partizan79 Re: doszłam do wniosku że..... 29.10.07, 17:16
        > Jest wśród nas kilku extra przystojniaków.
        > mój typ nr.1 to.....

Madziu, proszę, nie kończ, bo moja Druga Połowa zacznie być
        zazdrosna i zabroni mi na forum wchodzić..
    • andruszczyn1 Re: Przeglądając wizytówki..... 29.10.07, 09:36
      Przypuszczam, że pod wpływem Twego wpisu i.madziu, kilku forumowiczów płci brzydszej wrzuci zaraz fotki do wizytówek;)
      • i.madzia Re: Oj tak tak... 30.10.07, 16:12
        andruszczyn1 napisał:

> Przypuszczam, że pod wpływem Twego wpisu i.madziu, kilku
        forumowiczów płci brzy
        > dszej wrzuci zaraz fotki do wizytówek;)
        możliwe, że wtedy zmienię zdanie co do nr 1....

Ps. Partizan, Twa pewność siebie kiedyś Cie zgubi :P
        • partizan79 Re: Oj tak tak... 30.10.07, 22:16
          Już mnie zgu..............
          • andruszczyn1 Re: Oj tak tak... 30.10.07, 22:31
            Nie to, żebym był zazdrosny koleżanki, ale Wy tu kadzicie kaukonskyemu [sorki za odmianę]. P79 też dostaje swoje - pewnie spać dziś nie będzie, a temat missek stoi...Jedynie obserwer niezawodny coś zarzucił, ale to miski przez jedno "s";)
            • mexico86 Re: Oj tak tak... 05.11.07, 17:56
              Chlopaki walczcie o druga pozycje....iMadzia juz dawno przymierza
              mexykanskie sombrero.heheh
              • skara Re: Oj tak tak... 05.11.07, 18:09
                A, meksykanskie to takie male, okragle i z brzydkim akcentem mowi...
                Ja takiego nie chce :P
                • mexico86 Re: Oj tak tak... 05.11.07, 18:43
                  OOO kochana sa wyjatki spytaj Madzi.
                  • skara Re: Oj tak tak... 05.11.07, 20:39
                    Wierze, ze sa wyjatki.

Z tym, ze Madzia nie jest proba reprezentatywna. Pozostaje
                    nieprzekonana :P
                    • mexico86 Re: Oj tak tak... 05.11.07, 20:50
                      Cierpliwa badz..........marzenia ziszcza sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka