i.madzia Re: doszłam do wniosku że..... 28.10.07, 22:41 Jest wśród nas kilku extra przystojniaków. mój typ nr.1 to..... Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: doszłam do wniosku że..... 29.10.07, 08:12 Ты неси меня река За крутые берега... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 29.10.07, 09:52 Ha, ha, ha! Dofcipasy się od niedzielnego wieczoru Forumowe Koleżeństwo trzymają! Obserweros Lustrzanos - spełnos perwersos - ewidentnie w ten sposób zasugerował, że przystojniaka widzi, gdy się przegląda w lustrze :oP Obserweros! Teraz nie ma wyjścia - musi powstać vonteck: "Misski Bielskiego Forum". Piszemy podanie do Szpili? ;o) PS. A pomysł Andruszczyna z fotkami w wizytówkach jest bardzo dobry. Bo nic tak nie poprawia atmosfery na forum, jak brak anonimowości :o) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 29.10.07, 09:59 kaukonsky napisał: > Bo nic tak nie poprawia atmosfery na forum, jak brak anonimowości :o) Tylko ze szczerością wtedy gorzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 29.10.07, 10:05 szpila555 napisał: > Tylko ze szczerością wtedy gorzej ;) Cuś/za/cuś :oP Robimy wybory missek? Może jakiś zlot? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 29.10.07, 10:22 kaukonsky napisał: > Cuś/za/cuś :oP > Robimy wybory missek? Może jakiś zlot? :o) A nagrodą jabłko dla najpiękniejszej forumowiczki? Wiesz od czego rozpoczęła się wojna trojańska? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 29.10.07, 10:25 > PS. A pomysł Andruszczyna z fotkami w wizytówkach jest bardzo dobry. Bo nic tak > nie poprawia atmosfery na forum, jak brak anonimowości :o) Daleko idące wnioski wyciągasz kaukonsky:D Ja szybko przeleciałem po swoim archiwum foto i stwierdziłem, że nie mam nic "wyjściowego", tzn. nic na tyle anonimowego, żebym mógł podkleić w wizytówce. Wszystko en face z niewielkiej odległości. Poza tym zauważyłem, że częściej forumowicze zamieszczają na forum cudze fotki niż swoje. A co do wątku "Misski Bielskiego Forum" jestem jak najbardziej za:) Kto zasiądzie w jury? Czyżby znów wszystko co przyjemne miało przypaść partizanowi:)? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Wybory Missek 29.10.07, 15:18 Wydaje mi się, że akurat Partizana fota może być oryginalna (w pzenośni i dosłownie) :o) Zastanawiam się tylko, czy Burak Cukrowy nie posłużył się zdjęciem brata bliźniaka ;o) A jury tradycyjnie zasiądzie w TDH przy barze? ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Wybory Missek, o tak, o tak, tak..., tak 29.10.07, 17:00 oj tak - Wybory Missek, tak, koniecznie i ja z Kaukonskym w JURY, no i obserwer, bo on obserwatorem jest znakomitym, oj tak, juz to widzę: Jako jedna z prezentacji - prezentacja w klatce, A druga prezentacja za barem, oj jak fajnie by było....!!! A tfu... Ty Stary Satyrze !!! - podpowiada mi moja bielsza część. Moze i tak, bo mi to juz tylko kalosze i papucie, gazeta, wnuki, a na psa urok!!! (sorki szariki, wolfy, skubi i inna psia wiara) Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Wybory Missek, o tak, o tak, tak..., tak 31.10.07, 22:51 Nie żebym narzekał, ale nikt nie zauważył mojego spontana w temacie MISSKI! Czyzbyście się Panowie sfeminizowali? Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Wybory Misterow, o tak, o tak, tak..., tak 05.11.07, 13:34 Co to za dyskryminacja plci? Ja chce wirtualne wybory mistera! Jak nie to nie kandyduje! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka A może tak wybory missek i missterów-Koedukacyjnie 05.11.07, 21:22 My z dziewczynami stworzymy jury kobiece... Pięknie by było :))))) Jakieś konkurencje byśmy wymyśliły: Najlepszy panegiryk ku czci naszej skromnej płci, Najlepszy "zakalec", najmilsze komplementa...i takie tam ;)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: A może tak wybory missek i missterów-Koedukac 05.11.07, 22:06 jury jurami a to_ja i tak uważam, że moja wizytówka jest najfajniejsza (jak dla mnie) O tak bedzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
embe_1981 Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 30.10.07, 17:02 Jednym z najpiekniejszych na tym forum jest....Kaukonsky....te pikne ślipia, ten pikny nochal, te pikne fałdy mózgowe....och sam miodek...babki nie wiecie co tracita:))))) www.ikonografia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 30.10.07, 20:02 embe_1981 napisała: > Jednym z najpiekniejszych na tym forum jest... "Siostrzyczko"! Nie rób siary "bratu"! :P W takim razie na najbliższym zlocie usiądziesz przy stoliku ze: Szpilą, Obserwerem, Prezesem, Pubem, LubięPomidorową, Nikiem, Partizanem, Aququ, Hansem, Szarikiem, Pawlem, Stepem, Marcinem i kilkoma innymi przystojniakami! :oD Odpowiedz Link Zgłoś
embe_1981 Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 08.11.07, 09:35 Nie omieszkam zerknąć na forumowe towarzystwo, lecz jedno jest pewne i zdania nie zmienię że końskie zaloty są teraz w cenie....:PPPPP, pięknyś jak Roland ze Spychowa, gustownyś jak stażystka ubierze, wykwintnyś jak parówki w słoiku ...i czegóż chcieć więcej????? Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Bielsk Społeczność "Pięknych" Wirtualnie :oP 08.11.07, 10:24 A ten Roland ze Spychowa to co to za jeden? :P Przystojny jakis? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Roland? 08.11.07, 17:27 To taki ociemniały klawiszowiec z mazurskiego boysbandu "Krzyżaki", który na swoim keyboardzie gra znany przebój pt. "Ściągaj kiece, bo mam dwa miecze" :oP A co, Drogie Panie, macie przeciwko parówkom w pomidorach?! Bo, że zazdrościcie mi designerki, to rozumiem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Re: Roland? 09.11.07, 09:56 Jurand był bardziej przystojny ...nawet bez Keyboarda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: doszłam do wniosku że..... 29.10.07, 17:16 > Jest wśród nas kilku extra przystojniaków. > mój typ nr.1 to..... Madziu, proszę, nie kończ, bo moja Druga Połowa zacznie być zazdrosna i zabroni mi na forum wchodzić.. Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Przeglądając wizytówki..... 29.10.07, 09:36 Przypuszczam, że pod wpływem Twego wpisu i.madziu, kilku forumowiczów płci brzydszej wrzuci zaraz fotki do wizytówek;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Oj tak tak... 30.10.07, 16:12 andruszczyn1 napisał: > Przypuszczam, że pod wpływem Twego wpisu i.madziu, kilku forumowiczów płci brzy > dszej wrzuci zaraz fotki do wizytówek;) ****** możliwe, że wtedy zmienię zdanie co do nr 1.... Ps. Partizan, Twa pewność siebie kiedyś Cie zgubi :P Odpowiedz Link Zgłoś
andruszczyn1 Re: Oj tak tak... 30.10.07, 22:31 Nie to, żebym był zazdrosny koleżanki, ale Wy tu kadzicie kaukonskyemu [sorki za odmianę]. P79 też dostaje swoje - pewnie spać dziś nie będzie, a temat missek stoi...Jedynie obserwer niezawodny coś zarzucił, ale to miski przez jedno "s";) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Oj tak tak... 05.11.07, 17:56 Chlopaki walczcie o druga pozycje....iMadzia juz dawno przymierza mexykanskie sombrero.heheh Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Oj tak tak... 05.11.07, 18:09 A, meksykanskie to takie male, okragle i z brzydkim akcentem mowi... Ja takiego nie chce :P Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Oj tak tak... 05.11.07, 20:39 Wierze, ze sa wyjatki. Z tym, ze Madzia nie jest proba reprezentatywna. Pozostaje nieprzekonana :P Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: Oj tak tak... 05.11.07, 20:50 Cierpliwa badz..........marzenia ziszcza sie Odpowiedz Link Zgłoś