kecaj361 14.11.07, 15:07 Może z czasem się do niej przyzwyczaję. Szkoda, że pewne informacje np. sportowe zostały usunięte bezpowrotnie. A czego tam brak – kontaktu internautów z UM, już nie ma księgi gości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stasss Re: Odnowiona www.hajnowka.pl 18.11.07, 03:09 ksiega gosci i tak nie dzialala mimo ze istniala ciekaw jestem tej ikonki z literka M w zakladce przegladarki, czy chodzi o to ze hajnowka to miasto przez duze M ? chyba nie, pewnie to ikonka Mambo czyli system cms w ktorym zrobiony jest portal co jest napisane na dole stron z artykulami nie podoba mi sie link szukaj odnoszacy do oddzielnej strony z formularzem wyszukiwania powinien od razu na stronie glownej byc formularz szukaj odpowiednim przyciskiem obok, startujacym wyszukiwanie podoba mi sie ze menu glowne nie jest rozwijalne jak wczesniej tylko od razu widac wszystkie linki natomiast nie podoba mi sie szablon, te biale ramki, bleee... nie wiem czy wczesniej byly jakies wersje strony w innych jezykach w kazdym badz razie 2 podstrony po angielsku i 1 po niemiecku to za malo (zreszta smiesznie umieszone linki do tych podstron) Odpowiedz Link Zgłoś