pawlozsiul ja chyba wiem... 03.12.07, 23:08 Szpila oszczędza na Astwie, po nocy wrzuca do Białki, a one potem wypływają w górnym biegu Orlanki. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: ja chyba wiem... 03.12.07, 23:18 nieładnie Szpila, taki awers a moze nawet rewers dla wędkarza mistrza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: ja chyba wiem... 04.12.07, 07:45 pawlozsiul napisał: > Szpila oszczędza na Astwie, po nocy wrzuca do Białki, a one potem > wypływają w górnym biegu Orlanki. ... na forum Plutycz? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: hansgrubber napisał :> ? 04.12.07, 22:34 hansgrubber napisał: > ? > Znow cos skasowal? Tak, wczoraj, konduktor, bilet, w pociągu do Warszawy i to dwukrotnie. Lepiej pilnuj swego forum hansiegrubberze. Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: hansgrubber napisał :> ? 04.12.07, 23:42 szpila555 napisał : > Tak, wczoraj, konduktor, bilet, w pociągu do Warszawy i to > dwukrotnie. > Lepiej pilnuj swego forum hansiegrubberze> Lepiej pilnuj swego forum hansiegrubberze sam widzisz szpila co ci te fajki robią z nerwami ? dlaczego pastwisz sie na boguducha winnym hansiegrubberze ? przecież sam nie pilnujesz swojego ! Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: hansgrubber napisał :> ? 04.12.07, 23:53 Nie czuje sie upastwiony. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mexico86 Re: hansgrubber napisał :> ? 05.12.07, 00:15 Aż strach pomyślec co by było gdybyscie dostali troche proche prawdziwej władzy...ufff Odpowiedz Link Zgłoś