markochmeleski 10.12.07, 15:24 przy wątku "Szpila".Yhy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawlozsiul kiedyś było u nas bezkrólewie... 10.12.07, 15:50 Pojawiał się czasem zawezwany w trybie pilnym administrator "jabbur" z czerwonym mazaczkiem. Ale sensacja była - jakby w latach sześćdziesiątych Pobieda M20 przejechała przez wioskę. Problem Jabbura polegał na tym, że wzywali go głównie do wątków narodowościowych - a on ni w zub po swojomu. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Mam czerwonego ptaszka! 10.12.07, 16:39 Wskoczyłeś na wyższy lewel forumowego wtajemniczenia. Gratuluję. Jak się postarasz, to kto wie, może kiedyś przyznają Ci najwyższy stopień - cyferki 7 i 9 po nicku.. Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul wysoczajszyj level... 10.12.07, 17:18 To jest poziom bez cyferek. Wtedy Ci nie będzie byle Obserwer wyskakiwać z rabatami - pozostanie na urzędowym upuście w wysokości 11%. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Na okoliczność 10.12.07, 17:24 czerwonego ptaszka , żonka może wyp... do piesiej budy , a tu zima idzie . Polecam antybiotyk na razie i wizytę u dochtorów . Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Mam czerwonego ptaszka! 10.12.07, 17:48 Takim obrazom markochmeleski wybył nam tymczasem z forum i z czerwonym ptaszkiem udał się do dochtorów ... Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul oj, daleko na Kleszczelowską nie ma... 10.12.07, 19:37 A miejscowych pani Waloczka przyjmuje bez kolejki. Zaraz Marko wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: spacerek pomógł 10.12.07, 19:47 markochmeleski napisał: > Mam czerwonego ptaszka! Już nie masz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Widzicie! 10.12.07, 20:15 Jeszcze Marko nie zdążył dojść do domu, a Waloczka już usunęła czerwonego ptaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Widzicie! 10.12.07, 20:28 Widzieć widzimy , że na okoliczność czerwonego ptaszka może nie być wpuszczony do domu . Dlatego tak długo dociera . Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Marko, znasz psa z zielonego domu przy Poświętnej? 10.12.07, 20:02 Nigdy memu nie przepuści. Raz idziemy, ten biegnie ulicą i Waloczka przechodzi ulicę. Spojrzała - tamten uszy położył, przebiegł spokojnie. Zaniemówiłem. Ale ledwo Waloczka zniknęła na podwórku wrócił i jeb memu psu do pyska. Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Gdzie jest mój czerwony ptaszek? 10.12.07, 21:07 Już jestem,zrezygnowałem z dohtorów,a ten sobaka(w Orli nie ma psów,tylko sobaki,czasem suki)to musi Januszka Szwedzkaobuw,nito łajka półlitra owczarek nizinno-bagienny Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Napchany Chochonski 10.12.07, 21:48 tera ma ptaszka,też czerwonego Odpowiedz Link Zgłoś
1-bielska-zaraza Re: a u nas w wsi to sołtys miał granatowego 11.12.07, 14:04 ptaszka drzwiami se przycisnoł. Odpowiedz Link Zgłoś
napchafte_chochoncy Re: a u nas w wsi to sołtys miał granatowego 11.12.07, 14:31 Raczej dopadła go jakaś zaraza Odpowiedz Link Zgłoś
1-bielska-zaraza Re: a tam zaraza !rozdziawa i tyle a 11.12.07, 17:34 winna jest komuna i cykliści Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Mam czerwonego ptaszka! 11.12.07, 19:02 Wszelkie ptactwo zarazone ptasią grypą podlega utylizacji . W Worli na dodatek obowiązuje kwarantanna . O jejku ! Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Mam czerwonego ptaszka! 11.12.07, 21:31 Ojajku!Niku ,mimo kwarantanny,jeszcze mam czym zrobić siku Odpowiedz Link Zgłoś