nikzimowy 31.12.07, 09:26 i.wp.pl./a/i/kartki2/main/kartka2222.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odziej Re: Życzenia na Nowy Rok i nowy rok 2008 31.12.07, 10:06 a jak mam tylko 16 lat to nie będzie życzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Dla to_ja8 31.12.07, 10:19 Wróbelki doniosły , a to niealeko , żeś doktorom podpadł ( mam nadzieję , że to nie ptasia , a normalna grypka ) . Zatem , szybkiego wyleczenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Jedenastemu Obserwerowi 31.12.07, 10:23 żadnych kabli w nadchodzącym roku ! Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Jedenastemu Obserwerowi 31.12.07, 11:19 Z mego wpisu , co niektórzy wywnioskowali , że to obserwer11 może kablować . Akurat miałem na myśli wszelkiej maści "życzliwych" w stosunku do obserwera11 . Zatem ,wszystkim "życzliwym" , wiecej szacunku dla normalnej ludzkiej pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
walker-007 Re: Życzenia na Nowy Rok i nowy rok 2008 31.12.07, 17:10 wszystkiego najlepszego w nowym roku czytającym i piszącym na tym forum ( szczególne pozdrowienia dla o11 - wysokich napięć ) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Życzenia na Nowy Rok i nowy rok 2008 31.12.07, 18:41 dziękuję za życzenia i miłą troskę, wszystkim życzliwym forumanom ! Wam również jaknaaaaaaajsłodsze życzenia Noworoczne * * mówię Wam obserwujcie ludzi, nie w każdym drzemie zło, ale : "unikajcie ludzi, którzy nie uśmiechają się, oni na prawdę mogą być niebezpieczni ! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Życzenia na Nowy Rok i nowy rok 2008 31.12.07, 18:03 Rzep Bam-bo w nowym roku mniej błenduf popełniał:P Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul wersja hard Twoich życzeń: 31.12.07, 20:34 Żeb w nowym roku nie dane nam było jego jenykowych postempów oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
bodek1234 Re: Życzenia na Nowy Rok i nowy rok 2008 31.12.07, 19:38 wszystkiego najlepszego dla wszystkich znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul życzę Wam tendencji odwrotnej. 31.12.07, 20:36 U mnie każdy "nowy rok" gorszy od poprzedniego. Zeby u was było odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: życzę Wam tendencji odwrotnej. 31.12.07, 22:20 Jeżeli uznamy, że rok 2007 był rokiem najgorszym, to teraz może być tylko lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Życzenia na Nowy Rok i nowy rok 2008 31.12.07, 22:17 Wzsystkim wszystkiego najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Życzenia na Nowy Rok i nowy rok 2008 31.12.07, 23:01 baam1 napisała: > Wszystkim wszystkiego najlepszego :) Wszystkim wszystkiego najlepszego !!!!! A kto ma chęć i zdrowie - szampana i "pod muszlę" !!!! Do zobaczenia w Nowym 2008 Roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Na trzy , cztery ... 01.01.08, 14:34 podnosić obolałe głowy ! Dość odsypiania ! Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Na trzy , cztery ... 02.01.08, 10:57 Mój apel o aktywność nie odniósł skutku . Trudno , a zaraz znowu święta i znowu ciężka łepetyna ..., o wątrobie nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: Na trzy , cztery ... 02.01.08, 11:02 nikzimowy napisał: > Mój apel o aktywność nie odniósł skutku . Trudno , a zaraz znowu > święta i znowu ciężka łepetyna ..., o wątrobie nie wspominając. Szariki tak sobie myślą, po co ten Nowy Rok świętować wg nowego i starego kalendarza. Żyjemy w XXI wieku najwyższy czas uznać średniowieczny błąd w liczeniu czasu i przejść na nowy kalendarz. Szariki w Warszawie i pewnie w Polsce (jak odziej) mogłyby świętować Nowy Rok wg nowego stylu, a w Polsce C - dalej średniowiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Na trzy , cztery ... 02.01.08, 11:05 A mi tam Średniowiecze nie przeszkadza . Pamiętacie , jak Pawlak mówił , że o wszystko go można posądzić , ale żeby był postępowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
szarik_102 Re: Na trzy , cztery ... 02.01.08, 11:09 nikzimowy napisał: > A mi tam Średniowiecze nie przeszkadza . Pamiętacie , jak Pawlak > mówił , że o wszystko go można posądzić , ale żeby był postępowy ? Może i nie przeszkadza, ale jak szarik był mały, to zawsze czuł, że jest gorszy z tego powodu. Nie mógł zrozumieć dlaczego świętuje wg starego kalendarza, mimo ze na całym świecie czas jest liczony wg nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Na trzy , cztery ... 02.01.08, 15:13 szarik_102 napisał: > Może i nie przeszkadza, ale jak szarik był mały, to zawsze czuł, że jest gorszy > z tego powodu. Nie mógł zrozumieć dlaczego świętuje wg starego kalendarza, mimo > ze na całym świecie czas jest liczony wg nowego. ---------------------------------- Jak szarik podrósł , to już wie , dlaczego się liczy tak i inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Jakby znajomy podpis 02.01.08, 15:08 www.nikandr.republika.pl/symbole.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Innowiercy nie płacą podatków 02.01.08, 17:52 i Świeta uznano za zakończone . Na zdjęciu choinka przed Urzędem Miasta , już nieoswietlona . www.nikandr.republika.pl/ciemnachoinka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: Innowiercy nie płacą podatków 02.01.08, 20:44 Po dokładnym przeanalizowaniu zdjęcia w duzym formacie , okazało się , że : 1. - Do choinki jest podłączony przewód elektryczny , jak na powierzchownej analizie zdjęcia by wyglądało , powodujący rozszczelnienie któregoś z okien Urzędu . Prawda - nie . Przewód jest podpięty pod słup betonowy , pionowy ,zbrojony wewnątrz , stojący przed Urzędem . Służę zdjęciem , na okoliczność konieczności . 2. - Dalsza analiza wskazuje , jakoby nie było na choince żadnych "zabawek" , co świadczy o skłonnościach do przyswajania zabawek ( np. żaróweczek ) przez mieszkańców grodu . 3. - Tyle na dziś ! Odpowiedz Link Zgłoś