bojcza2 12.02.08, 21:54 13 lutego 2008 roku o godzinie 1300 w BDK-u odbędzie się uroczysta sesja R.M. poświęcona dwusetnej rocznicy śmierci Izabeli Branickiej. Referaty na Jej temat wygłoszą m.in. J. Maroszek i Z. Romaniuk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujekjarek1 referaty... 13.02.08, 08:11 czy za wygłaszanie referatów się płaci wygłaszającym? na pewno bardzo wiele ta sesja wniesie do rozwoju Bielska Podlaskiego... równie dobrze można byłoby wygłosić referat na temat "Wpływ miedzi na wzwód niedźwiedzi" (przepraszam jesli kogos urazilem, ale nie moglem się powstrzymac) wuj Odpowiedz Link Zgłoś
kamaro99 Re: referaty... 13.02.08, 18:25 dok.Maroszek- bomba! można go suchać godzinami. Idąc w/w. tokiem dochodzimy do tego po co w BP kino, po co muzeum itp.. A większa część rady miasta o Bielsku nie wie NIC! a to wstyd! Niech się poduczą! ps. bo jak nie to się nie zdziwię jk za jakiś czas podzielą nasz "park" w centrum na dzialki budowlane- bo- po -co .......? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: referaty... 13.02.08, 18:31 Maroszka nie było. Romaniuk - jak zwykle - trzymał klasę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka820 Re: referaty... 13.02.08, 18:39 no to widzę, że zaszczyciłeś sesję swoją znakomitą osóbką ;-) Widzisz mi dziś nie było dane :-) Uważam, ze takie sesje są czasem potrzebne. Każdy z nas(poza paroma wyjątkami) niewiele wie o historii naszego miasta i regionu. Czasem warto poświęcić trochę funduszy i czasu, zeby się czegoś dowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_331 Re: referaty... 13.02.08, 22:33 Wielka szkoda, że prof. Maroszka nie było. Miałby na pewno coś ciekawego do powiedzenia. A tak strata czasu. Wystarczyło przyjść po folder i w domu se przeczytać, to samo, co wygłosił Pan Romaniuk. Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: referaty... 19.02.08, 07:35 Radni powinni zajmowac się innymi rzeczami, a o takich sprawach historycy powinni mówic na lekcjach - może miasto znalazło by środki na zrobienie jakiegoś filmu, wydanie komiksu tematycznego lub cos w tym kierunku. A tak... ja byłam w pracy więc nie mogłem się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś