pawlozsiul 14.03.08, 19:53 Który to pajac z bielskiej policji wychodzi nawalony do pokrzywdzonej, przystawia się do niej i na dodatek kryje sprawcę? Arnoldzik? Brawo chłopcy! Tym razem przegięliście. Szczegóły poznacie za tydzień-dwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merlin_0 Re: idiota z KPP 15.03.08, 12:11 pawlozsiul napisał: > Który to pajac z bielskiej policji wychodzi nawalony do > pokrzywdzonej, przystawia się do niej i na dodatek kryje sprawcę? > Arnoldzik? Brawo chłopcy! Tym razem przegięliście. Szczegóły > poznacie za tydzień-dwa. Oj coś chłopaki widze roboty nie szanują!!!No cóż poniosła go fantazja ułańska!Nie mogli tych pięknych lasek Policjantek wysłać do poszkodowanej kobiety?Baba z baba sie by dogadały! Odpowiedz Link Zgłoś
merlin_0 Re: idiota z KPP 15.03.08, 16:44 Pawlosiulu a czy mógłbyś podać troszke szczegółów dotyczących tej afery? Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: idiota z KPP 15.03.08, 20:08 a po co mi to ? mało innych problemów w kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: idiota z KPP 15.03.08, 22:19 Rozmawiałem wczoraj z dziewczyną z ngo - fundacja w szerokim sensie zajmująca się poszanowaniem praw obywatelskich. Nawet nie przypuszczałem, że słyszała o Bielsku. Niestety słyszała - w tym właśnie kontekście. Wpłynęła do nich sprawa funkcjonariusza z bielskiej KPP. Standardzik w takich sprawach - wystąpili do Komendanta, ten odpowiedział coś w rodzaju, że to "wybitny" funkcjonariusz, wyróżniający się szczególną postawą zawodową i moralną. Ale panienka go nagrała na słynnego "gwoździa" - to nagranie przekazano do Biura Spraw Wewnętrznych KGP. Przy okazji dowiedziałem się, że nasza KPP posiada "rzecznika prasowego". Jedyne, co o nim wiem, to fakt, że trudno zastać go trzeźwego. Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: idiota z KPP 17.03.08, 10:03 Małe sprostowanie w województwie Podlaskim jest tylko jeden rzecznik prasowy Policji i jest nim pan Jacek Dobrzyński - reszta to oficerowie prasowi. HAjnowskiego znam nawet osobiście i porządny z niego chłop Odpowiedz Link Zgłoś
skubi-dubi Re: idiota z KPP 16.03.08, 09:24 Na mojego czuja , psy w tym mieście mają coraz gorzej..., no nie szariki? Odpowiedz Link Zgłoś