siwy62 11.04.08, 21:09 Malowane Policjantki, poszukiwania ginekologa (gina!), Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikwiosenny Re: A to sie na forumie porobiło... 11.04.08, 21:54 Pytajnki to_ja8,5 ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikwiosenny Forumn , forumnem , ale 11.04.08, 21:56 w słuchawkach na wystających częściach łepetyny siedzę , ale coś mi się wydaje , że pierwsza w tym roku burza z hukami za oknem ... Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Forumn , forumnem , ale 22.04.08, 22:45 a o Święcie Ziemi zapomniano :( Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Forumn , forumnem , ale 23.04.08, 07:07 wczoraj w bstoku lniane torebki rozdawali. MAsz racje buraku - za "czerwonych" ( jak mawia Lechowski ) to święto ziemi miało rangę prawie święta narodowego - a dzisiaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Forumn , forumnem , ale 23.04.08, 07:11 Wcale takiego święta nie było za komuny Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Forumn , forumnem , ale 23.04.08, 07:37 nie mówię o komunie - mówię o końcówce lat dziewięćdziesiątych. Miałem nawet mozliwość być na dniu ziemi w W-wie- za Cimocha Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski Re: Forumn , forumnem , ale 23.04.08, 11:37 A to wielka różnica mimo ,że świnie i koryto te same Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Forumn , forumnem , ale 23.04.08, 14:40 Widzisz stedby!Cimoch sie i jego czerwoni kumple skonczyli.....i skonczyly sie za nasze pieniadze wycieczki do Warszawy z okazji "swieta" ziemi,elektryka,kobiet,zielonych papuzek,bez papierosa i samochodu....lewactwo wszelkiek masci lubi sie bawic za nieswoje pieniadze zamiast na codzien dbac o ziemie Odpowiedz Link Zgłoś
stepby Re: Forumn , forumnem , ale 23.04.08, 15:41 jeźsziłem za mamowe - miałem akurat w trójce rozmowe w związku z konkursem fotograficznym. Odpowiedz Link Zgłoś