jestem_z_bielska 13.05.08, 18:43 witam, czy ktoś może mi polecić z czystym sumieniem dobrego stomatologa w bielsku? jesli tak to bardzo proszę o namiary z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaukonsky Od wczoraj mam swoją faworytę! 14.05.08, 10:05 Wczoraj nastawiłem się na ostre przeżycia "100 ma to logiczne", mając w pamięci dotychczasowe doświadczenia z bielskimi dentystami. Skończyło się na... trzyminutowym borowaniu. Cała wizyta trwała kwadrans, może 20 minut. Zobaczymy jeszcze, jak toto się będzie trzymać w mojej jamie gębowej, ale na razie jestem zachwycony! Aha i przy okazji byłem świadkiem samouzdrowienia. Poprzedni dentysta przed rokiem postawił diagnozę, że powinienem (z wymianami starych plomb) leczyć chyba z 9 zębów. Po trzech wizytach "głębinowo-kanałowych" podwinąłem ogon. Tym razem byłem zdesperowany, bo jedna z plomb mi wypadła. Wczoraj lekarka poinformowała mnie, że nie mam żadnego zęba do leczenia (oprócz tej plomby oczywiście, która zajęła jej kwadrans). Kobieta leczyła mnie prywatnie, więc w jej interesie powinno być znalezienie mi jak największej liczby dziur. Ale zachowała się uczciwie. Z czystym sumieniem mogę ją polecić! (Ale nie ma kontraktu z NFZ, więc tylko prywatnie). Odpowiedz Link Zgłoś
4ametyst Re: Od wczoraj mam swoją faworytę! 14.05.08, 11:09 "Poprzedni dentysta przed rokiem postawił diagnozę, że powinienem (z wymianami starych plomb) leczyć chyba z 9 zębów. Po trzech wizytach "głębinowo-kanałowych" podwinąłem ogon." Chyba trafilismy na tego samego "fachowca", u mnie bylo podobnie - okolo 9 zebow do zaleczenie. Po 2 wizytach dalam sobie spokoj. Poszlam do innego lekarza, ktory stwierdzil, ze nie mam zadnych ubytkow. Ta babka jest porzadnie nawiedzona, chociaz ludzie ja chwala zupelnie nie wiem za co. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_z_bielska Re: Od wczoraj mam swoją faworytę! 14.05.08, 13:02 czy mowa jest o pani z ul Topolowej? jesli nie to bardzo prosze o namiar na polecaną osobę Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Prywatne sprawy załatwiamy na priva 14.05.08, 13:37 jestem_z_bielska napisała: > czy mowa jest o pani z ul Topolowej? > jesli nie to bardzo prosze o namiar na polecaną osobę Informacje prywatne z odpowiedzią możecie wysyłać na adres e-mail osoby zainteresowanej (pytającej). Forum to nie magiel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
troll001 Re: Od wczoraj mam swoją faworytę! 14.05.08, 19:40 ad. jestem_z_bielska napisała "czy mowa jest o pani z ul Topolowej?" a na jakiej podstawie to stwierdzasz??????? Czy mało jest gabinetów stomatologicznych w Bielsku ????? Odpowiedz Link Zgłoś