tessa_bielsk 29.06.08, 02:43 Właśnie wracałam z Warszawy do Bielska. Okazało się, że most w Brańsku jest zamknięty. Żadnej informacji o objeździe, żadnej tabliczki, znaku. Typowe. Czy kiedyś w tym państwie będzie normalnie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Po polsku... 29.06.08, 07:56 W Bielsku przed skrzyżowaniem Wojska Polskiego - Brańska stoi tablica o tym informująca, aczkolwiek nie sposób jadąc ją przeczytać. Nie wiem jak jest z drugiej strony feralnego mostu.. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Po polsku... 29.06.08, 08:43 tessa_bielsk napisała: ... Żadnej informacji o objeździe, żadnej > tabliczki, znaku. Typowe. Czy kiedyś w tym państwie będzie -- radio białystok informuje już od Wyszkowa /potwierdzam/, - kierowcy, zazwyczaj młodzi nie słuchają takich rozgłośni ! miast słuchać NRF fm, trzeba było ;) a tak poważnie, w nootbooku nie było informacji o tym moście ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Po polsku... 29.06.08, 10:38 Już w środę wieczorem były tablice informujące o zakazie ruchu,pomimo że mostem jeszcze można było przejechać (nielegalnie).W czwartek w nocy most już był nieprzejezdny,ale w miejscowosci Rudka stała tablica kierująca pojazdy na wieś Karp i dalej do szosy zambrowskiej.Tak że oznaczenia były.Może nie najlepiej czytelne ,ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
tessa_bielsk Re: Po polsku... 29.06.08, 14:46 Może w środę były, dziś już ich nie ma. Jak ktoś jedzie od strony Warszawy, to ma pecha... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Po polsku... 30.06.08, 08:03 ale, czy napisy były po polsku ??? wpisałem polskimi, otrzymałem odpowiedź unijną ;) rapidshare.com/files/112692032/Czeslaw_Niemen_-_Sen_o_Warszawie.rar Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Po polsku... 21.09.08, 00:27 Na Widowskiej jeszcze nie ... tylko sam most, czy będzie przeprowadzone prostowanie ulicy Widowskiej ? Wcześniej były jakieś przymiarki, po tym strasznym śmiertelnym wypadku na wprost, na łące ? Odpowiedz Link Zgłoś