markochmeleski.1 13.09.08, 07:49 rycerz jedi,zaginieni, ludzkie tragedie,nieuczciwy inwestor, deszcz pada, zimno, dobrze że partizan jest, on zawsze ma humor :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Mroczno dzis na forum 13.09.08, 07:58 Partizan zaraz zasuwa na wykopki w ten - jeżeli wierzyć Radiu Biłostuok - najzimniejszy dzień września..:) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Mroczno dzis na forum 13.09.08, 08:16 Odpuść jako ja odpuściłem. Koszt wydobycia "kartochla" może przekroczyć koszt leczenia i rehabilitacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Mroczno dzis na forum 13.09.08, 08:17 już mi dzisiaj o wykopkach pięc osób poinformowało : Szeszyły, Dydule, Gredele, Plutycze, Ploski i inne wioski pęk kluczy zoastawili i rób, zanim wrócą ;) może zapłacą kartoflem tym razem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Mroczno dzis na forum 13.09.08, 08:23 obserwer11 napisał: > już mi dzisiaj o wykopkach pięc osób poinformowało : > Szeszyły, Dydule, Gredele, Plutycze, Ploski i inne wioski > pęk kluczy zoastawili i rób, zanim wrócą ;) może zapłacą kartoflem tym razem :) > ) Dawaj do mnie ja dziś odpuściłem i nie dlatego że dzisiaj szabas Odpowiedz Link Zgłoś
tessa_bielsk Re: Mroczno dzis na forum 13.09.08, 11:00 Jak nie zechcą płacić, to zawsze pęk kluczy możesz zatrzymać sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Mroczno dzis na forum 13.09.08, 19:54 tessa_bielsk napisała: > Jak nie zechcą płacić, to zawsze pęk kluczy możesz zatrzymać sobie... -------------------------------------------------------------- Nie wiesz, po co mi pięć żon ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Mroczno dzis na forum 13.09.08, 22:40 Kiedys mi mówiono: ucz się Marek ucz,bo wiedza to do szczęścia klucz.A tu widzę nazbierałeś kluczy i zostałeś sam w domu :)Czyli zostałeś woźnym? Odpowiedz Link Zgłoś
nikjesienny Re: Mroczno dzis na forum 13.09.08, 15:39 Mroczno , bo pogoda mroczna . Nawet nicka zmieniłem na "jesienny". Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Mroczno dzis na forum 14.09.08, 09:06 Niku, słyszałeś o grzybach zwanych "kołpaki"? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 kołpaki się widywalo w plutyckim 14.09.08, 11:06 ...siwe, takiejo wysokości, co , nie wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Mroczno dzis na forum 14.09.08, 11:56 partizan79 napisał: > Niku, słyszałeś o grzybach zwanych "kołpaki"? ================================================= Słyszałem . Każdy grzyb jest jadalny . Niektóre tylko raz . Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: Mroczno dzis na forum 14.09.08, 15:41 przy drogach rosną papierzaki, można zawsze wstąpić Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni A Wy , że tak się paskudnie wyrażę , wędkarze , 14.09.08, 16:08 dzisiaj nie na zawodach ? Jakieś tam w Kleszczelach zawody w zarzucaniu spławika do wody . Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Re: A Wy , że tak się paskudnie wyrażę , wędkarze 14.09.08, 16:17 To musi jakeś lokaln sorewnowania Odpowiedz Link Zgłoś