nikzimowy 26.12.08, 14:39 Jak się forum otwiera , to ogromny chuch niestrawionych alkoholi z komputera wieje ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_dekabrysta Re: O ! Jejku , jejku ! 26.12.08, 15:21 No nie ma to jak poranna kawa o 15.Romek co prawda życzeń mi nie złożył bo on tylko Polakom Katolikom składa a inne narodowości o wynaniu Katolickim to zdaniem romana w Polsce nie mieszkają lub nie świętują.Ze też o agnostykach nie wspomnę.A ja świętuje już pierwszy dzien prawie mnie dobił,ale co tam raz sie żyje na 17godz mam zaproszenie na obiad do zaprzyjaźnionego domu.I jak pomyślę że jeszcze jedne Święta i dwa Sylwestry to nawet dekabrysta pada duchem.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: O ! Jejku , jejku ! 26.12.08, 15:25 E tam , trzeba tylko długo iść , żeby dojść do formy . Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: O ! Jejku , jejku ! 26.12.08, 15:36 Więc szble w dłoń,idę Świętować dalej.:)) Przybieżeli do Betlejem pasterze itd...................:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy No i po co było 27.12.08, 11:56 takie poświęcenie , żeby dzisiaj się ograniczać do form "beee !" z sedesem ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dekabrysta Re: No i po co było 27.12.08, 14:27 nikzimowy napisał: > takie poświęcenie , żeby dzisiaj się ograniczać do form "beee !" z > sedesem ? e tam nie jest tak zle,symboliczne bylo litr na łeb,rutyna robi swoje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Re: No i po co było 27.12.08, 15:15 Ostatecznie , po to są święta , żeby lekko watrobie pracę utrudnić . Pocieszającym jest to , że wątroba , jako organ przyzwyczajony do współistnienia z mężczyzną , jako jedyny organ się regeneruje . Nie wiadomo , czy u kobiet rownież , skoro zazwyczaj narzekają na spozycie mężów , a przez to psują swój organ . Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Na kaca wcinam 27.12.08, 12:09 cytryny , bez cukru . Pomaga . Zrobię sobie zapas na Ruzdwo . Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Na kaca wcinam 12.01.09, 06:15 przetrwać jeszcze jedno szaleństwo, kochane Podlasie ! połowa miesiąca - zero przychodów! och gdybym był takim urzędnikiem, albo na ten przykład belfrem ... a tu w polu, pod lasem... Odpowiedz Link Zgłoś
nikzimowy Amerykanie po całym świecie szukają , 25.01.09, 12:00 a to w Siedlcach : www.moikrewni.pl/mapa/kompletny/laden.html Odpowiedz Link Zgłoś