Dodaj do ulubionych

Śniło mi się ......

IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 17:42
Śniło mi się że siknął na mnie spermą gruby Rotweiler (pies), no przystawił
się jak do kopulacji, (ale w żadną dziurę mu nie dałem) i zalał mnie spermą.
Luuuuudzie co to może znaczyć ?? co za straszne sny mi się śnią ? skąd takie
coś się bierze, (ja jesten człowiek płci męskiej, nawet nie kobieta) a tu taki
horror....
co to może znaczyć ??
Obserwuj wątek
    • Gość: ksss a mi się śniło .. IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 17:49
      a mi się śniło że siedzę na komputerach (blaszanych AT-ekach,trzy kompu
      połączone bez monitorów i dalej też jakieś pudełka wagoniki) połączonych w
      dziecinną kolejkę i ja siedzę na pierwszym (a miał on taki przełącznik jak na
      przykład włącznik do światła a nie jak teraz że w kompach są przyciski które się
      wciska do środka, tylko to był taki wypukły przełącznik) i jadę po szosie, przez
      wnętrza cudzych mieszkań i domów, jak kolejką elektryczną. to jest dopiero
      choroba komputerowa. ciekawe co to może znaczyć
      • Gość: styrna Re: a mi się śniło .. IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 01:47
        cos tak widze ze bez babki z orli sie nie obejdzie
        pozdrawiam
        styrna
    • Gość: bzzz Re: Śniło mi się ...... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 12.12.03, 15:11
      a dziś mi się śniło że jeżdziłem na motorowerze, znaczy ukradłem go, i i
      rozwijał zawrotną prędkośc 20 km/h, był wielkości motorynki i na przednim kole
      miał pedały do "kręcenia". Ale była jazda !! :) aleją 3 maja.
    • Gość: bzzz Re: Śniło mi się ...... IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 17:38
      Ostanio śniła mi się wojna między białymi a skośnookimi (Chińczykami chyba), w
      jakichś podziemiach, kopalni ... fajnie było, chociaż trochę strasznie jak to na
      wojnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka