Dodaj do ulubionych

Wróżbita Online

21.04.24, 17:52
Ogólnie korzystałam z wielu wróżek ale bardzo przypadł mi do gustu Wróżbita Massimo ze strony wrozbitamassimo.pl Jego wróżby nie są robione na odwal ale z należytą dokładnością i trafnością. Zamówiłam około 3 miesiące temu razem około 7 pytań i wszystkie się sprawdziły co jak na te czasy jest absolutnie niemożliwe. Czytam wasze opinie ale od serca mogę wam polecić Masiima a co najważniejsze można łatwo i szybko na stronie zamówić wróżbę poprzez zwykłą płatność, paypal lub blika. Dodam jeszcze ze koleżanka zamówiła czar miłości coś Ala rytuał miłości i na prawdę zaczyna działać. jak dla mnie fajny człowiek, facet i wróżbita!.
Obserwuj wątek
    • robert.norwegia Re: Wróżbita Online 02.07.24, 10:38
      Pracuję i mieszkam za granicą, korzystałem z usług różnych wróżek na telefon. Ale od kilku lat jestem w stałym kontakcie z panią, tel. 500 273 383, z którą mam sesje telefoniczne regularnie i z czystym sumieniem polecam każdemu. Jej czytania sprawdzają się zaskakująco szybko. Nie wyciąga żadnych wiadomości, wszystko zawsze się zgadza, widzi rzeczy, o których nie ma prawa wiedzieć.
      Łączy wiedzę z wielu dziedzin, od psychologii i duchowości poprzez naturopatie. Pomaga w kwestii zdrowia psychicznego i fizycznego. Jest bardzo miła i niezwykle ciepła. Nie znam drugiej tak mądrej kobiety. Zmienia nastawienie, rozmawia, radzi, wspiera. Odkąd mam z nią kontakt moje życie zmieniło się na lepsze...Nie uznaje komercji, nie ma pseudonimu, widać i czuć, że działa z pasją. Nie jest droga.
    • brunn Re: Wróżbita Online 13.08.24, 00:28
      Pan Massimo to jedna z dwóch osób, których odpowiedzi są.. zaskakująco trafne. Nie według prawdopodobieństwa lub z sufitu. Kilka razy od obu otrzymalem odpowiedź KOMPLETNIE wbrew logice, ze szczegółami, o które zupelnie nie pytalem a potem okazywało się, że MIMO pozornego braku sensu w danej sytuacji były trafne a te "zbędne" detale byly kluczowe. Czlowiek (zwlaszcza sceptyk i materialista) czuje się wtedy.. bardzo dziwnie. Nie twierdzę, że to nie perfekcyjna sciema, ale.. kurcze, pan Massimo i.. ten drugi wróżbita MOCNO sponiewierali mój sceptycyzm.
      P.S. U obu zamawiałem również rytuały. To długa historia i oba problemy dalekie są jeszcze od rozwiązania, ale ujmę to tak: w sprawach, o które prosiłem wkrótce potem zaczęły się dziać MOCNO nieszablonowe rzeczy. Nie, że jakieś calkiem nieprawdopodobne "cuda", ale trochę tak "pod prąd" prawdopodobieństwa.
      Nie chcę nikogo reklamować. Piszę o p. Massimo, bo to post o Nim. Nie twierdzę, że to super sam-nie-wiem-kto, który wie i może wszystko. Ale jak ktoś szuka.. to w Jego "pracy" COŚ (calkiem dla mnie niewytłumaczalnego) MOŻE istotnie być.
    • kempistay Re: Wróżbita Online 14.09.24, 09:47
      Massimo jako jedyny wykonał rytuał miłości który szybko zadziałał!
      kilka wróżb się sprawdziło a najdokładniej te dotyczące uczuć!
    • robert.norwegia Re: Wróżbita Online 19.09.24, 22:37
      Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, można się też umówić na rozmowę telefoniczną co działa tak samo jak wizyta osobista.
      Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%
    • adam-australia Re: Wróżbita Online 18.11.24, 15:33
      Korzystałem z wielu pseudo wróżek, w najtrudniejszych momentach życia i wiele razy byłem oszukany. Straciłem na nie kupę kasy.
      Trafiłem na panią pod nr tel 500 273 383 kilka lat temu z dużymi problemami miłosnymi, byłem u schyłku rozstania.
      Od tamtej pory korzystam tylko z jej pomocy na sesjach telefonicznych, co jest dla mnie udogodnieniem z racji odległości.
      Nie dość, że wszystko zawsze się sprawdza i ta pani widzi rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć, to jeszcze otoczyła mnie opieką psychologiczną, dzięki której przetrwałem ten okropny czas. Pomaga w kwestiach zdrowia, wykonuje oczyszczanie i rytuały. U mnie dzięki jej zdolnościom nie doszło ostatecznie do rozstania a żona wróciła.
      Nie jest droga. Polecam z czystym sumieniem. Nie zamienię na żadną inną.
    • anjjaa Re: Wróżbita Online 20.12.24, 06:12
      Wróżka pod numerem tel
      514845740
      Bardzo doświadczona
      Anna Miron
    • marrtkasdfghhd Re: Wróżbita Online 08.03.25, 09:44
      Polecam Sarę , po 6 miesiącach ,większość już się sprawdziło, wysoka sprawdzalność i szybko udało się umówić na wróżbę, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • martakucfgah12 Re: Wróżbita Online 03.04.25, 09:45
      ja polecam Sarę, korzystam już długo, bardzo wysoka sprawdzalność i szybki kontakt,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • daria_w80 Re: Wróżbita Online 17.04.25, 13:38
      Ja z całego serducha polecam wróżkę Vitalissę, wiem bo miałam i mam kontakt od dawna. Pomyślałam, że bez wyrzutów mogę zostawić tu informację. Ostatni raz byłam osobiście tzn w cztery oczy i uważam, że to był najlepszy kontakt bo oprócz wróżby dużo wątków podjęła ażeby mi pomóc, zresztą niezwykle trafnych. Poprzednio stawiała mi karty przez maila i to wszystko albo prawie wszystko się sprawdziło, stawiała mi karty nie raz. Moim zdaniem wróżka z powołania, która ma dar wróżenia i jasnowidzenia ponieważ bhyły takie wątki na które w ogóle nie kładła kart a wiedziała co jest. Widziałam kilka stron, ale te dwie są najnowsze.
      wrozkavitalissa.pl
      www.wrozkavitalissa.cba.pl
    • czarnalatte Re: Wróżbita Online 09.06.25, 15:36
      W ostatnim czasie skorzystałam z usług wróżki Kasi, która bardzo pozytywnie mnie zszokowała. Zadałam pare razy po 3 pytania na które bardzo treściwie i trafnie odpowiedziała. Długo szukałam odpowiedniej wróżki i myślę, że dzięki Kasi znalazłam w końcu moja osobistą trockistkę której mogę w pełni zaufać. Odpowiedzi udziela bardzo szybko do jednej godziny, nie muszę czekać i prosić się o wróżbę, dla mnie usługi tej pani są na bardzo profesjonalnym poziomie i mogę ją polecić, prowadzi stronę na której można szybko zamówić pytania, adres to wrozkakasia.pl
    • adam-australia Re: Wróżbita Online 14.07.25, 12:37
      Niektórzy wybierają zawód, inni rodzą się z powołaniem – i pani Agnieszka zdecydowanie należy do tej drugiej grupy.
      To osoba który nie tylko słucha, ale naprawdę słyszy. Człowiek, który potrafi być obecny z drugim człowiekiem w jego bólu, zagubieniu, zmaganiach. Kiedy życie rzuciło mi wyzwania, które wydawały się ponad moje siły – pani Agnieszka była obok. Z uważnością, spokojem i zrozumieniem, którego wtedy tak bardzo potrzebowałem.
      Jej dar to coś więcej niż zwykły rozkład kart. To umiejętność pływania w sercach innych ludzi – z czułością, pokorą i niesamowitym wyczuciem. Pani Agnieszka ma w sobie niezwykły dar towarzyszenia, który zostaje z człowiekiem na długo po zakończonej rozmowie.
      Jej wskazówki ratują życie, związki, relacje z innymi ale też biznesy.
      Ona widzi co i dlaczego się dzieje. Co zrobić, co zmienić, co poprawić.
      Widzi każdy szczegół i rzeczy, których nie ma prawa wiedzieć.
      Wszystko się sprawdza. Korzystam od lat z sesji telefonicznych i stwierdzam to z czystym sumieniem.
      Przyjmuje juz tylko telefonicznie ale to ma taką samą moc.
      Podaję nr 500 273 383
    • adam-australia Re: Wróżbita Online 12.09.25, 10:05
      Ja polecam panią tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy, prowadzi sesje telefoniczne, co działa tak samo jak wizyta osobista.

Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%
    • wandakielska Re: Wróżbita Online 18.10.25, 12:33
      Z całego serca polecam kontakt z Wróżką Moniką ze stronki: wrozkamonika.pl
      Polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy duchowej, wsparcia czy odpowiedzi na ważne pytania. To osoba z ogromnym darem i sercem na właściwym miejscu, mamy pewność dyskrecji i szybkiej odpowiedzi, gdyż udzilea je zazwyczaj do jednej godzinki, specializuje sie w rytuale miłosnym ale ja nie korzystałam, co do pytań to prawie każde z zakupionych pytań mi sie sprawdziło.
    • wrozbyonline Re: Wróżbita Online 21.12.25, 08:04
      Cześć wszystkim 😊
      Chciałam/Chciałem podzielić się miejscem, które naprawdę zrobiło na mnie dobre wrażenie. Jeśli ktoś z Was szuka rzetelnej wróżby i konkretnych odpowiedzi, to warto zajrzeć do Wróżki Anny.

Wróżby są przygotowywane indywidualnie. W moim przypadku wszystko było opisane bardzo jasno i z wyczuciem – zarówno sprawy sercowe, jak i zawodowe. Duży plus za empatię, dyskrecję i szybki kontakt.

Nie jest to „magia dla zabawy”, tylko spokojne, sensowne spojrzenie na sytuację i możliwe drogi wyjścia. Jeśli ktoś stoi przed ważną decyzją albo po prostu chce lepiej zrozumieć to, co się dzieje w jego życiu, myślę, że warto spróbować.

Strona, na której można zamówić wróżbę: wrozkaania.pl
      Może komuś z Was też się przyda 🌙✨
    • szymon89 Re: Wróżbita Online 24.03.26, 14:59
      czytam dzisiaj o wróżkach bo sam korzystam i też polecam taką jedną wróżkę Vitalissa,
      akurat szczerze bo bywałem osobiście w gabinecie
      jeśli chodzi o namiary to nastronie wrozkavitalissa.pl/ jak na email się napisze to poda oferte razem z cenami wrozka.vitalissa@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka