cheeringup 19.10.07, 09:04 czy ktoś z Was był może u wróżki w sopocie na l. haffnera... niestety nie znam jej imienia... wybieram się do niej w poniedziałek, ale waham sie...to mój pierwszy raz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kukuniaw Re: wróżka sopot 28.10.07, 11:47 cheeringup napisała: > czy ktoś z Was był może u wróżki w sopocie na l. haffnera... > niestety nie znam jej imienia... > wybieram się do niej w poniedziałek, ale waham sie...to mój pierwszy > raz Hej, napisz czy bya u tej wrki i jak wrazenia ? Odpowiedz Link
cheeringup Re: wróżka sopot 29.10.07, 12:26 byłam. nie wiem na ile mogę jej zaufać, rzeczywiście kilka faktów z mojego życia sięsprawdziły, ale dość ogólne to było. jeśli chodzi o przepowiednie to się okaże. wiem jednak z kilku źródeł, ze babka jest magiczna;-) mnie w każdym razie czekają same dobrze rzeczy... powiem tak: szłam z paskudnym dołem - wyszłam naładowana pozytywnie, poprawiła mi samopoczucie... chyba bardziej jak terapeutka zadziałała... Odpowiedz Link
gossss Re: wróżka sopot 11.11.07, 10:35 czesc. mozesz mi podac namiar na ta wrozke u ktorej byla. Bylabym zobowiazana. jak mozesz to na tego meila: gosiak15@wp.pl Odpowiedz Link
andromeda1a Re: wróżka sopot 22.05.14, 11:19 ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl. Odpowiedz Link
blackcat_44 Re: wróżka sopot 29.07.16, 14:48 we wróżeniu jest dobra Donata, obsługuje całą Polske on-line; zna sie nie tylko na wróżeniu, ale także na innych dziedzinach, uchroniła mnie przed stratą pieniędzy z Zus, bo urząd prowadził w nieskończoność postepowanie wyjasniające, czy przyznać mi zasiłek. Ona poradziła mi co zrobić, by mnie nie wyrolowali. Polecam ją: tarot-wrozb@wp.pl Odpowiedz Link
blackcat_44 Re: wróżka sopot 29.07.16, 14:49 oj pomyliłam sie w email: tarot-wrozby@wp.pl , teraz jest okej :) Odpowiedz Link
martynkaminka Re: wróżka sopot 22.11.16, 20:12 mogę polecić Ci wróżkę sarę, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, gorąco ją polecam, email do niej to kobietamag@interia.pl polecam;) Odpowiedz Link