Dodaj do ulubionych

Dobra wróżka - Warszawa

03.09.09, 01:25
Jestem pozytywnie zaskoczona:) Najpierw korzystalam z ich uslug za darmo, bo cwiczyly na kafeterii stawianie tarota:) Wrozby bardzo trafne i dajace do myslenia, a co najwazniejsze- zadnego straszenia, duzo ciepla i pozytywnej energii- nawet jak jakies niemile informacje sie pojawialy :)
Polecam i ostrzegam wszystkich przed ludzmi, ktorzy strasza za pomoca tarota! Taki ktos liczy tylko, ze wrocisz do niego zeby odwrocic swoj zly los.
a zapomnialabym - www.as-tarot.pl
Obserwuj wątek
    • andromeda1a Re: Dobra wróżka - Warszawa 22.05.14, 11:30
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
    • zenek1zzz Re: Dobra wróżka - Warszawa 15.09.14, 14:10
      .
    • majusia1234 Re: Dobra wróżka - Warszawa 11.11.14, 15:09
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: Dobra wróżka - Warszawa 14.11.14, 12:40
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, bardzo wiele wróżb sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • majkiwhite Re: Dobra wróżka - Warszawa 03.11.22, 21:29
      Nudny temat
    • majkiwhite Re: Dobra wróżka - Warszawa 04.11.22, 15:32
      Nudny temat
    • kalinkamilraa Re: Dobra wróżka - Warszawa 11.04.23, 15:26
      Polecam dobrą wróżkę online-Sarę, korzystałam zarówno przez email jak i tel w przypadku tel rozmowa bardzo przyjemna,rzeczowa ,konkretna a przede wszytskim opisuje bieżący stan bez dodatkowych pytań i przyszłość z bardzo wysoką sprawdzalnością, tel do niej to 784 676 783
    • karolinajusta2 Re: Dobra wróżka - Warszawa 06.12.23, 13:42
      polecam bardzo konkretną wróżkę online-Sarę, bez opisywania czegokolwiek,bardzo wiele mi opisała szczególnie dobą ocenę obecnej sytuacji i po 3 miesiącach już spora część wrózby się sprawdziłą, email do niej- kobietamag@interia.pl
    • robert.norwegia Re: Dobra wróżka - Warszawa 06.02.24, 17:32
      Ja polecam Panią pod nr tel. 500 273 383, charyzmatyczna, sprawdzalność 96%, nie znam drugiej tak niesamowitej osoby, rozmowa z nią to balsam dla duszy.
      Przyjmuje już tylko na rozmowę telefoniczną ale działa tak samo jak wizyta osobista. Korzystam u niej od wielu lat więc mam porównanie.
      Jest też naturoterapeutką i doradcą duchowym. Wyleczyła mnie z boreliozy. Bardzo niedroga a skuteczna. Prawdziwa, z powołania. Bez komercyjnej otoczki, pseudonimów i bzdur. Kobieta ma prawdziwy dar. Polecam w 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka