Dodaj do ulubionych

pomoc dla schroniska dla zwierząt

01.10.09, 22:15
ZAGŁOSUJ NA NASZE SCHRONISKO:
www.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php

jeżeli znajdziemy się w pierwszej 5-ce schronisko otrzyma 10 tys złotych, oraz wsparcie finansowe od Tesco i firmy produkującej pokarm dla zwierząt.

Każdemu uczestnikowi akcji przysługuje tylko jeden głos.

Aby Twój głos był ważny, musisz kliknąć na link aktywacyjny, który otrzymasz w e-mailu, po wybraniu schroniska.

Akcja trwa od 24.09 do 7.10.2009.

proszę o wsparcie akcji i podawanie tej informacji dalej

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • andre_234 Re: pomoc dla schroniska dla zwierząt 02.10.09, 19:00
      www.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php
      Ludzie !!! Link ma być aktywny !!! (niebieski)
      ;-(
      Ja kliknąłem
      • jakiwredny Święta .....naiwności 02.10.09, 23:07
        Tesco jest wg mnie mistrzem świata w zbieraniu informacji o klientach.
        Konieczność wpisania funkconującego maila przypadkowo otworzy puszkę dobrych wiadomości.
        Obym się mylił.
        Inne programy lojalnościowe jak allegrowo - cośtam Payback to pikuś.

Pozdrawiam
        • avalon111 Re: Święta .....naiwności 04.10.09, 19:24
          > Tesco jest wg mnie mistrzem świata w zbieraniu informacji o klientach.
          > Konieczność wpisania funkconującego maila przypadkowo otworzy puszkę dobrych
          wiadomości.

Może masz rację co do Tesco, ale na stronce jest wybór, nie ma przymusu na
          wyrażenie zgody na otrzymywanie informacji reklamowych, a głos i tak jest oddany.

------
          „Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się
          policzyć – nie liczy się”

Albert Einstein
          • jakiwredny Re: Święta .....naiwności 04.10.09, 19:35
            To dlaczego nie wystarczy kliknąć jak w Pajacyku tylko klikasz w link aktywacyny otrzymany mailem?
            "Aby Twój głos był ważny, musisz kliknąć na link aktywacyjny, który otrzymasz w e-mailu, po wybraniu schroniska."
            Jest taka firma sprzedająca dzwonki na komórki i całkiem przypadkiem za chwilę na telefon trafiają zaproszenia do wzięcia udziału w srogo płatnym SMS czacie.
            Taka analogia :)
            • avalon111 Wyniki 12.10.09, 10:14

> To dlaczego nie wystarczy kliknąć jak w Pajacyku tylko klikasz w link aktywacyn
              > y otrzymany mailem?
              > "Aby Twój głos był ważny, musisz kliknąć na link aktywacyjny, który otrzymas
              > z w e-mailu, po wybraniu schroniska."

> Taka analogia :)

Wygrał Sosnowiec (1 miejsce) stosunek oddanych głosów do liczby mieszkańców
              0,029; Chełm zajął 52 miejsce (stosunek oddanych głosów do... 0,006).
              Osobiście nie zauważyłam natłoku niechcianych informacji na majlu.
        • andre_234 Re: Święta .....naiwności 04.10.09, 21:30
          Na pewno będzie kupa spamu.
          Ale ja mam na to osobny adres.
          Zaglądam tam raz na miesiąc i kasuję wszystko jak leci.
          • aaapap Żarty żartami 04.10.09, 22:13
            Z wielką radością zauważam pochylanie się z troską nad losem psów w naszym schronisku.
            Czasami więc pochylamy się nad losem psów , nie mogąc się pochylić nad jak mówią w pewnej reklamie -"twardymi dowodami".
            Jeśli naprawdę miało by się pomagać to trzeba by kwestować na rzecz konkretnie tego schroniska ,czyniąc choćby symboliczne wpłaty na konto bankowe, anie na żadne fundacje z których do adresata przekazano by może 10 % .

Co prawda jakiś czas temu starałem się zainteresować chełmian losem innych stworzeń, jakoś wówczas NIKT nie raczył się opowiedzieć "za".
            forum.gazeta.pl/forum/w,253,77105520,77105520,Jest_taka_spoleczna_akcja_.html
            Wiem bo sprawdzałem!

Jakby z innej beczki:

3 października (1993) była rocznica wydarzeń na których kanwie powstał piękny film "Helikopter w ogniu".
            Żołnierze TFR pojawili się w Somalii by pomóc w akcji humanitarnej.
            Akcja jak pamiętamy z filmu nie za bardzo się udała i czego nie ma na taśmie - wojna tam trwa do dziś.
            Czasem gdy chcemy dobrze - wychodzi jak zawsze.

Tekst o świętej naiwności jak rozumiem jest cytatem z tzw. "słów ostatnich" Jana Husa.

Wracając do Tesco:
            Macie już Clubcard ?
            Lipa, nie?
            • avalon111 Re: Żarty żartami 05.10.09, 10:00
              > Co prawda jakiś czas temu starałem się zainteresować chełmian losem innych
              stworzeń, jakoś wówczas NIKT nie raczył się opowiedzieć "za".

Bo ze zwierzętami jest łatwiej niż ...

> Wracając do Tesco:
              > Macie już Clubcard ?
              > Lipa, nie?

Karty nie mam, nawet nie za bardzo wnikałam w "korzyści", z moich lakonicznych
              info wynika, że LIPA!:-) .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka