Dodaj do ulubionych

Wycieczka do Chełma

02.07.13, 12:31
Witam. W wakacje zazwyczaj dużo podróżuje po Polsce. Staram się organizować wypady jednodniowe koleją. Chciałbym odwiedzić Chełm. Szukam dziewczyny (Chełmianki), która jako przewodniczka w miłym towarzystwie zechciałaby mi towarzyszyć i zdradzić chociaż niektóre tajemnice miasta. Student czeka na chętne i odważne, które nie wstydzą się wojaży zakończonych wspólnym posiłkiem przy piwie.
Obserwuj wątek
    • andrzej.sawa Re: Wycieczka do Chełma 02.07.13, 12:50
      Może Chełmianki się przestraszą ewentualnym podtekstem.Tak czy inaczej Chełmianie /Chełmiacy/ zapraszają.Chełm i okolice są ciekawe.A teraz wykopaliska w Bazylice - twierdzą,że bardzo ciekawe.
      • 3trips Re: Wycieczka do Chełma 02.07.13, 12:55
        Hehe... żadnych podtekstów nie mam na myśli. Po całym dniu chodzenia po Chełmie chciałbym coś zjeść. Student stawia i tyle. Niczego nie oczekuję poza miłym towarzystwem. A co do zwiedzania dzięki za inf.. Na razie to słyszałem o podziemiach kredowych - i na to się nastawiłem.
        • andrzej.sawa Re: Wycieczka do Chełma 02.07.13, 13:27
          Wejdź na strony chełmskie i poczytaj.Jako stary turysta,i harcerz,mogę trochę,podpowiedzieć.Pytanie podstawowe - jak długa wycieczka,jaki transport i jakie zainteresowania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka