Gość: Kisiel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.02, 13:04 Powiedzcie mi - czemu młodzież z Chełma wybiera studia na drugim końcu Polski- we Wrocławiu? Ja znam wiele takich osób. A czy wy też kogoś znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muzyk Re: Studia nad Odrą IP: *.*.*.* 07.11.02, 01:49 No niektorzy studiuja nawet we Frankfurcie nad Odra na Viadrinie, takie ambitne sa, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anucha Re: Studia nad Odrą IP: *.future-net.pl 14.11.02, 17:07 Wiekszosc mlodych mieszkancow Chelma wybera jednak Warszawke: Andrzej Saja, Beata Zietek, Bartek Koziczynski, Darek Furtak, Agnieszka Dolka, Dorota Dobosz, Anka Margol, Kamilla Skibicka, Krzysiek Galek, Marcin Potrapeluk, Fryta i Zuzia Frydel, Piotrek Ogrodnik, Grzesiek Blaszczuk, Anete Kapica, Malgoska Pozdzik, Agata Kuniszyk, Agnieszka Ziemianek, Ewka Skora, Marta Fitula, Tomek Borowik, Anka Drozd, Kinga Lalik, Marta Taszycka, Grzesiek Tywanczuk, Lejma, Wazny, Basaj, i pewnie brakuje jeszcze wielu, wielu nazwisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Studia nad Odrą IP: *.*.*.* 21.11.02, 13:44 E tam, do warszawki to kazdy jedzie, ale nad Odre .... to juz jest jednak wyczyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Studia nad Odrą IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 00:21 ja znam sporo ludzi, ktorzy studiuja we wrocku, gdansku, a nawet w szczecinie czy tez w zielonej gorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Studia nad Odrą IP: *.*.*.* 10.12.02, 19:12 A znasz kogoś, kto studiuje we Frankfurcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan.batory Re: Studia nad Odrą IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 00:29 Witam forumowiczów. Jestem chełmianinem, od 15 lat mieszkam we Wrocławiu. Skończyłem studia i tak już zostałem. Żonka, dzieciak:) Czemu wybrałem studia we Wrocławiu? Warszawa jest obleśna i smutna, Kraków zawsze mi nie pasował... Wrocław oprócz dobrych uczelni jest naprawdę zajebistym miastem pod wieloma względami. Poza tym am wielu kumpli z Chełma którzy też zostali we Wrocku. Pozdrawiam. stefan.batory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Studia nad Odrą IP: *.*.*.* 02.01.03, 21:30 Dlaczego uzywasz tak wstretnego wyrazu jak zaj....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Studia nad Odrą IP: *.*.*.* 08.01.03, 00:54 Skoro nie odpowiadasz, to znaczy sie zawstydziles. Bardzo dobrze, moje uznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Studia nad Odrą IP: *.pl 08.01.03, 23:11 Muzyk co ty się ludzi czepiasz?Ciesz się lepiej że ktoś tu zagląda i masz do kogo gębę odezwać. Narta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisiel Re: Studia nad Odrą IP: *.xdoom.net 09.01.03, 19:11 Hehe forumowicze ale rozbujaliście się! Chełmskie forum rozpędza się jak czort! Studia nad Odrą - ciekawy temat! A może by tak przyłączyć Chełm do Wrocka-jako kolonię zamorską (zawiślaną):)) Taka wielka ambasada pod wschodnią granicą- hehe. Pozdrawiam polskie antypody czyli Chełm właśnie! Kisiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Studia nad Odrą IP: *.*.*.* 10.01.03, 12:01 Tu nie chodzi tylko o Wroclaw, ale takze o chelmiakow studiujacych na Viadrinie we Frankfurcie nad Odra. Poza tym niektorzy studiuja jeszcze w Opolu tez nad Odra. Tym niemniej ludzie z Wrocka to fajni ludkowie, niech tu zagladaja i cokolwiek opowiadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Frankfurt/Oder IP: *.*.*.* 07.02.03, 18:00 Tu sniegu nie ma i zima nie taka straszna. Nie to co na wschodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajcus Re: Studia nad Odrą IP: *.teleton.pl 14.04.03, 16:04 ja sama mieszkam juz 8 lat w szczecinie.tu przyjechalam na studia,wyszlam za maz i mam dzidzie.dlaczego tak daleko?wszyscy polecieli do lublina,stad totalna awersja do tego skadinad ladnego miasta,w-wa-wstretna,a do krakowa sie po prostu nie dostalam.tesknie za tym slodkim miastem i kiedy tylko moga tam sie zjawiam.pozdrawiam was wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Studia nad Odrą IP: *.*.*.* 16.04.03, 18:04 No bo nie ma jak Chełm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Jednak nie wszyscy nad Odrą IP: *.*.*.* 16.04.03, 19:56 home.elka.pw.edu.pl/~ppastus1/klasa/o_nas.html Odpowiedz Link Zgłoś