tomekjot 02.06.06, 18:04 Mam prośbę do uczestników forum. Jeżeli jakiś temat jest mało interesujący lub nie na temat to nie oddpisujcie na niego. Może facetowi się znudzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnies_77 Re: propozycja 02.06.06, 18:24 jestem za, chociaż nie sądzę żeby mu się znudziło. dobrym pomysłem byłoby też usuwanie postów, które nie mają żadnego wpisu, bo takich ci tutaj dostatek i tylko zaśmiecają Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: propozycja 02.06.06, 21:42 A kwiat paproci nie prowadzi juz tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: propozycja 05.06.06, 21:33 A ja mam propozycję, żeby nie oceniać innych, najpierw popatrzmy na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: propozycja 05.06.06, 23:57 No to chyba nadmiar chrześcijańskiej skromności,ja staram się ograniczać w miłosierdziu i jednak uważam,że wolno i trzeba innych oceniać,choć z rzucaniem w nich kamieniami warto się ograniczać. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: propozycja 06.06.06, 14:18 No i zrobiłam, jak zaproponowano, skasowałam wątki jednopostowe, w miarę możliwości postaram się robić co kilka dni takie porządki :) przepraszam za niedogodności, ale ostatnio mam trochę kłopotów i żyję w nieco innej czasoprzestrzeni (coś jest z tą teorią światów równoległych na rzeczy ;)) Pozdrawiam wszystkich, z prawa i z lewa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: propozycja 06.06.06, 19:45 To raczej postępowanie wg. starej już bo ok. 500 lat p.n.e. maksymy Konfucjusza "Czego sam nie pragniesz, nie czyń drugiemu". P.S. Ale dostrzegam u Pana pozytywną zmianę w zachowaniu na forum.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: propozycja 07.06.06, 09:04 No to chyba za bardzo się zmieniam,jeszcze pomyślą,że to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: propozycja 09.06.06, 09:08 A może czasami warto wrócić do starego wątku,a nie zakładać nowy? Odpowiedz Link Zgłoś