Gość: muzyk Może zdechł, ale nie do końca! IP: *.*.*.* 10.12.02, 19:16 Spoko, spoko - nie jest tak źle, he, he, he ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Chełm zdechł IP: *.170-130-66.que.mc.videotron.ca 24.12.02, 05:11 a czy on wogole zyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torben Re: Chełm zdechł IP: *.pl 27.12.02, 03:21 Słuchajcie nie jest tak żle deptak rozbujał klimaty w lecie szopka w zimie ... Czego więcej chcieć?!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Chełm zdechł IP: *.*.*.* 02.01.03, 21:33 ... sie rozwija i rozwinie sie jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
dobi8 Re: Chełm zdechł 03.01.03, 23:33 Gość portalu: torben napisał(a): > Słuchajcie nie jest tak żle deptak rozbujał klimaty w lecie szopka w zimie ... > Czego więcej chcieć?!:))) duuuuuuuuuzo wiecej! przede wszystkim to komunikacja, chyba juz w zadnym miescie nie ma tych starych autosanow. nie do pomyslenia zeby do centrum autobus jezdzil co pol godziny a w swieta chyba co godzine, a juz nie wspomne o tym zeby dojechac w jakies inne miejsce!!! (a o przystankach to nie wspomne bo rozkladu to nie uswiadczysz!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidigal Re: Chełm zdechł IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 21:28 Eee tak źle to nie jest. Ostatnio przeglądałem w Monitorze B sprawozdania finansowe chełmskich spółek za 2001 rok. Jestem mocno zbudowany tym co zobaczyłem. Naprawdę firmy nie mają się czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Chełm zdechł IP: *.*.*.* 08.01.03, 00:51 Skoro sie nie wstydza, to czym sie chwala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Chełm nie zdechł i nie zdechnie! IP: *.*.*.* 10.01.03, 12:03 Zyjemy i jeszcze pozyjemy, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: Chełm nie zdechł i nie zdechnie! IP: 217.97.174.* 04.02.03, 22:03 W przeciwienstwie do innych miast RP tej wielkosci a i wiekszych Chelm i tak ma jakies perspektywy. Za bugiem 50 milionów spragnionych Europy ludzi a my zamiast wykorzystac polozenie zamykamy sie. Nic to, przyjdą lepsze czasy.Pozdrowionka... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyou Re: Chełm zdechł??????? dlaczego? 06.02.03, 10:19 ... bo ludziom nic sie nie chce, dlatego miasto powoli kona :( kiedy ostatnio byles np w kinie??? Kiedy odwiedziles Galerie ART? Kiedy byles w ChDKu? To miasto kona przez nas.. m.in przez to, ze nigdzie sie nam tylka nie chce ruszyc, a przez to nic sie tu nie oplaca urzadzac (bo kto przyjdzie?) Od nas zalezy co bedzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyou Re: Chełm zdechł 06.02.03, 17:18 chybaze chodzi o forum GW Chełm... to faktycznie, chelm zdechl! Pozdrawiam, jesli tu w ogole ktos bywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Chełm zdechł IP: *.*.*.* 07.02.03, 17:58 Forum GW Chelm nie zdycha, czego ja jestem dowodem - chociaz pisuje tu z daleka. Moze troche glupio, ze nie pisuja tu ci z bliska. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Chełm zdechł 29.11.03, 10:44 co do miasta Chełma,to może niewiele mogę zrobić w sprawie przedłużenia jego żywotności(ale znowu aż tak źle tu nie jest),jednak w Forum Chełm postaram się wtłoczyć trochę życia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka77 Re: Chełm zdechł 29.11.03, 21:52 wyjechałam z Chełma kilka lat temu, czasami, gdy powracam, to jedyne co się zmienia, to ilość ludzi siedzących na deptaku i pijących piwo, ale w końcu, możemy się pochwalić , ze mamy deptak. Być może to co najważniejsze dzieje się w ukryciu, i to właśnie źle. Na zewnątrz nie widac żadnych zmian. Mimo wszystko dobrze sie w tym mieście czuję, stamtąd się wywodze. Tylko szkoda, że gdy przyjeżdzają do Chełma ze mną przyjaciele, okazuje się, że nie mam ich dokąd zabrać Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Chełm zdechł 02.12.03, 19:18 niedługo całe nasze miasto,to będzie jeden wielki deptak(nie wiem,czy kogoś to cieszy)... Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka77 Re: Chełm zdechł 03.12.03, 00:04 mnie nie, pomimo, że raczej tam nie wrócę, ciągle to miasto leży mi na sercu. Ale wiem, że w Polsce i nie tylko znane są nasze podziemia. Szkoda ze władze miasta wywalają kupę kasy na kostkę przed pomnikiem, która na dodatek przecieka i niszczy podziemia, zamiast na ich reklamę! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Chełm zdechł 03.12.03, 10:58 a mnie smuci to,że w ogóle nie zwraca się uwagi na to czy nowe budynki i szyldy pasują stylistycznie do klimatu "starówki".Niektóre z nich pasują tam jak przysłowiowy kwiatek do kożucha... Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka77 Re: Chełm zdechł 03.12.03, 22:26 ładne określenie: kwiatek do kożucha... Ale nie bądźmy wulgarni. Bida z nędzą. A szkoda, bo to było ładne miasto. Czy cementownia dalej tak kurzy? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Chełm zdechł 04.12.03, 16:15 chyba już nie,ale za to mają dzisiaj święto Serdecznie życzenia dla górników z tej okazji składam :-* Odpowiedz Link Zgłoś