ole707 16.01.08, 06:15 "Czy prezydenci RP były i aktualny mają problem alkoholowy? Kochać pijaka, czy durnia, moje drogie panie? Pijak wytrzeźwieje, dureń zostanie. " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.vasco Re: Precz z abstynentami!!!! 17.01.08, 08:53 Czy nie domyśliłeś się, że z piciem obecnego prezydenta to plotka, wymyślona przez posła Palikota. Poseł ten chwyta się wszelkich sposobów, by choć na chwilę zrobiło się o nim głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
jakiwredny Re: Precz z abstynentami!!!! 17.01.08, 09:31 W każdym kłamstwie może być źdźbło prawdy. Na poparcie wątpliwości proponuje zanotować każde słowo Pana Prezydenta, następnie poprosić o komentarz inną osobę. Pan poseł Palikot oświadczył ,że przed sądem potrafi wskazać skąd ma takie wątpliwości. Powodem zwołania konferencji prasowej podczas której poseł Palikot miał obie ręce zajęte były nadużycia prawa w lubelskiej policji,ale kto o tym dziś o tym pamięta.Pamiętamy zawartość prawej dłoni posła, nie pamiętamy o zgwałceniach w izbie zatrzymań. Odpowiedz Link Zgłoś
ole707 Re: Precz z abstynentami!!!! 21.01.08, 07:32 Wielce wzrosło poczucie własnej godności prezydenta, podbudowane przez o. Rydzyka, który potrafił pięknie mówić o całej rodzinie K. Teraz wszyscy czy jest za co, czy nie, muszą pana Lecha przepraszać. Tego wymaga jego funkcja i ambicje – wszystko mu się należy. Może nawet beatyfikacja. Bo przecież ciężkie ma życie, wręcz mordują go zarzutami. A on przecież tyle „fotygi” poświęca państwu (szczególnie państwu Kaczyńskim). Poprzedni prezydenci to byli mili, dobrze ułożeni chłopcy przy Lesiu. A przy tym umieli czytać i rozumieć konstytucję Odpowiedz Link Zgłoś
avalon111 Re: Precz z abstynentami!!!! 23.01.08, 19:49 ole707 napisał: > "Czy prezydenci RP były i aktualny mają problem alkoholowy? Kochać pijaka, czy > durnia, moje drogie panie? Pijak wytrzeźwieje, dureń zostanie. " Ostatnio reklamy przekonują mnie, że mężczyzna powinien zarabiać, więc ani pijak, ani dureń, tylko taki co zarabia;-). Odpowiedz Link Zgłoś