29.02.16, 14:54
Bardzo proszę o opinie nt. miejscowości Wicie.
W tym roku tam spędzimy wakacje z rodziną.
Czy możecie podpowiedzieć gdzie można:
- zjeść świeżą rybkę prosto z morza :)
- wykupić domowe obiadki
- wypożyczyć rowery
- kupować świeże pieczywo każdego dnia
- może pizza jakaś?
- rejs stateczkiem po morzu
- jakieś dodatkowe atrakcje
- jakiś większy sklep w razie gdyby czegoś nam zabrakło
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wskazówki.
Obserwuj wątek
    • lenalel123 Re: Wicie 01.03.16, 17:41
      Witam. W Wiciach byłam 2 lata temu 2 tyg i w tym roku w lipcu jadę także na 2 tyg. Wicie to maleństwo w porównaniu z innymi nadmorskimi miescinami. Jeśli ktoś szuka szału,tego tu nie znajdzie. Byliśmy w domkach Viki,teraz wynajmuje apartament pod debem. Rybka prosto z morza... Polecam wybrać się tam,gdzie łowią. Do Jaroslawca rzut beretem i pycha, i wędzone i smażone, ceny ok. Domowe obiadki o taaak. Jest taki stary ośrodek ze stołówka i tam sprzedają na wynos rewelacyjne jedzenie!!!!! Domowe!!!! Byliśmy z dwójka małych dzieci i braliśmy 2,5 porcji co wynosiło 55zł około. Tanio a lepiej gotowali np zupy niż ja... Polecam w 100%, mam nadzieję że kucharze się nie zmienili, z Bydgoszczy byli... Też tam będziemy się stolowac. Rowery jest gdzie wypożyczyć, pizze też jest gdzie zjeść. Sklepiki są, świeże pieczywo kilka razy dziennie dowoża, a wszystko dosłownie w kupie na jednej ulicy. Rejs pewnie w Darłowie jest,też się wybieramy. Dodatkowe atrakcje... Raczej nie... Choć może przez rok coś nadrobili. Plaże super,wszystko bluziutko, koniki dla dzieci,plac zabaw,dmuchane zamki, mało ludzi,spokój, kawiarnie... To nam odpowiadało, dlatego wracamy. Oby tylko te obiady dalej były ?? w razie co, pytać proszę. lenalel@o2.pl pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka