lajtova 24.11.24, 16:27 A więc następnym prezyzydentem będzie KAROL. Piękne imię. Godne. Charakteryzujące piekny wyglad, silny charakter, niebywały intelekt. Taka jest moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geez_louise Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 16:30 Adriana nie znaleźli? Tak wypromowali Adriana, że powinni jakiegoś znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:03 Za duży, nie wysiedziałby tyle w poczekalni u prezesa. Oparłby się o drzwi i wpadł do środka. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 13:44 Adrian to dźwięczne, melodyjne imię Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Prezydent KAROL! 26.11.24, 00:28 Może Karol się przemianuje. W końcu co za problem. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 06:20 Eeee, tam będzie miał 105% w pierwszej Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 16:33 Czy Karol (no, samo imię zobowiązuje) jest równie pobożny, co obecny Rycerz Wafelka? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 16:35 No godnie walczy o ekshumację ofiar ludobójstwa na Wołyniu. U Rafała byli już generałowie amerykańscy, prosić o audiencję😂 Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 16:37 Sutener. Zajebisty wybór. Bez najmniejszego problem przegra z Rafałem 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 16:41 attiya napisała: > Sutener. Zajebisty wybór. Bez najmniejszego problem przegra z Rafałem 😁 > Ta to samo było z Komorowskim i Trzaskowskim kiedyś. Nie wyobrażam go sobie na święcie Niepodległości. Już się to robi nudne. Niedługo się zestarzeje w tych wyborach. Wiecznie drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:45 No kandydata na prezydenta, alfonsa, jeszcze nie mieliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:27 livia.kalina napisała: > No kandydata na prezydenta, alfonsa, jeszcze nie mieliśmy za to mamy prezesa NIK z kamienicą, w której wynajmowano pokoje na godziny. Więc jakby szlak na najwyższe stanowiska w państwie dla takich osobników już przetarty. I kolejna niespełniona tuskowa obietnica, ten typ wciąż jest prezesem NIK. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:29 > ten typ wciąż jest prezesem NIKsad. To jest akurat najmniej problematyczna pisowska nominacja. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:53 lauren6 napisała: > To jest akurat najmniej problematyczna pisowska nominacja. ja napisałabym raczej, że przynosząca pissowi najwięcej problemów. Nijak to jednak dla mnie nie usprawiedliwia utrzymywania na jednym z najwyższych i najważniejszych stanowisk w państwie typa, którego miejsce jest w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:43 Że też go jeszcze nie zastrzelił... WINA TUSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 19:17 mizantropka_20 napisała: > Że też go jeszcze nie zastrzelił... ekhm, uprzejmie przypominam, że jestem pacyfistką, przeciwniczką kary śmierci i ogólnie zasad demokratycznego państwa prawa. Więc preferuję opcję: uczciwy proces i stosowna kara godząca w zakres wolności, nie życie skazanego. To tak postaraj się zapamiętać na przyszłość, mizantropka. Będę wdzięczna. > WINA TUSKA! tak, brak rzeczywstych rozliczeń takich typów jak kaczyński, morawiecki, zero, wąsik, kamiński, glapiński, obajtek, mejza, banaś również, jest zdecydowanie winą Tuska. A jak się kończą takie zabawy z odwlekanym (chociaż chyba właściwszym słowem, przynajmniej jeśli chodzi o polskie podwórko, jest: pozorowanym) rozliczaniem i ściganiem przestępcy świetnie właśnie widać w USA: trump wrócił. Polskę, przez takie same zaniechania, może czekać to samo, czyli come back pissu do rządowego koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 19:54 >>>Ekhm, uprzejmie przypominam, że jestem pacyfistką, przeciwniczką kary śmierci i ogólnie zasad demokratycznego państwa prawa. Więc preferuję opcję: uczciwy proces i stosowna kara godząca w zakres wolności, nie życie skazanego. To tak postaraj się zapamiętać na przyszłość, mizantropka. Będę wdzięczna. Twoje szczucie na Polski rząd jest dalekie od pacyfizmu. Naprawdę ci się tak nudzi i nie masz innych zajęć by wzorem "amerykanki" malgosi non stop naparzać na Tuska? Spierniczyłaś z Polski, mieszkasz w kraju z bezpośrednią demokracją ciesz się tym i przestań jątrzyć, To tak postaraj się zapamiętać na przyszłość alicjo, Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 19:13 A jak byś chciała odwołać prezesa NIK? Przecież już pis próbował na wszelkie możliwe sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 19:35 livia.kalina napisała: > A jak byś chciała odwołać prezesa NIK? oczywiście zgodnie z ustawą: głosowaniem z bezwzgledną większością głosów w Sejmie i za zgodą Senatu. Zdaje się, że aktualna koalicja dysponuje wymaganymi większościami w obu izbach parlamentu, w przeciwieństwie do pissu, który nie miał tej większości w Senacie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 21:07 Skąd, Sejm nie moze głosowaniem usunąć prezesa NIK. Odwołanie Prezesa NIK jest możliwe tylko w kilku wymienionych przypadkach. Sejm odwoła go gdy Prezes: sam zrzeknie się stanowiska, będzie trwale niezdolny do pełnienia swoich obowiązków na skutek choroby, zostanie skazany prawomocnym wyrokiem sądu za popełnienie przestępstwa, złożył niezgodne z prawdą oświadczenie lustracyjne, stwierdzone prawomocnym oświadczeniem sądu, Trybunał Stanu orzekł w stosunku do niego zakaz zajmowania kierowniczych stanowisk lub pełnienia funkcji związanych ze szczególną odpowiedzialnością w organach państwowych. bezprawnik.pl/jak-odwolac-prezesa-nik/ Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 21:30 no, czyli droga jak najbardziej jest. A to, czego brakuje (jak w przypadku kaczyńskiego, morawieckiego, zera etc.etc.etc), to wniosku bodnarowej prokuratury o zdjęcie temu pissuarowemu kryształowi immunitetu i pociągnięcia go do odpowiedzialności karnej. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 07:23 hrasier_2 napisał: > Już się to robi nudne. Niedługo się zestarzeje w tych w > yborach. Wiecznie drugi. No, przegrał z Tobiaszem wyścig o Warszawę. A nie, czekaj... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:14 to jest akurat Greniuch, inny pisowski pieszczoszek z IPN, którego bronili jak mogli. Ale już przestał szefować. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:42 Taak? Udostępniono mi w takim kształcie.... Zgłosiłam do usunięcia Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:32 attiya napisała: > Sutener. O, juz z siekiera przyleciala. A moze ty pracownica "socjalna jestes"? Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 [...] 24.11.24, 18:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:30 Bo prawdę napisała o przeszłości tego człowieka? 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 16:40 Alfonso , Alfons , zdrobniale Alek ładne imię papieskie przecież. -------------------- www.facebook.com/p/Andrzej-Gerlach-100076612399478/ Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 16:53 Przecież on jest tak podobny dla naszego Adriana, ciekawe czy długopis ma ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:13 Dokładnie to samo napisałam niżej, zanim przeczytałam Twój post! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:16 Kaczafi lubi takich pyzatych chłopców.. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:52 Kolejny mister PGRu. Pięknie będzie kicał na scenie na dożynkach w Pierdziszewie Wielkim. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:07 obstawiam, że jednak zaliczysz pudło, lajtova, a następny prezydent będzie miał na imię Rajmund. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:31 Ato on zmartwychwstał? Jakoś mi umknęło.... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:38 mizantropka_20 napisała: > Ato on zmartwychwstał? Jakoś mi umknęło.... Niejednemu psu na imię Burek. Czyli nie o tego Rajmunda chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:57 mizantropka_20 napisała: > Uffffff Czy ja wiem? Ten sześć stóp pod ziemią przynajmniej właściwie oceniał synów. A ten drugi, jeśli wystartuje i wygra, raczej nie zerwie się ze smyczy, która go wyniosła na prezydencki stolec i dalej tym krajem będzie rządziła ta sama bandyterka, co teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:54 mizantropka_20 napisała: > Ato on zmartwychwstał? Jakoś mi umknęło.... > Jej chodzi o teorię spiskową, że służby chcą wystawić Rajmunda Andrzejczaka Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:19 lauren6 napisała: > Jej chodzi o teorię spiskową, że służby chcą wystawić Rajmunda Andrzejczaka pożyjemy, zobaczymy. I Nawrocki i Andrzejczak to kolejny przykład, że zaniechania się mszczą a Tusk kompletnie nie uczy się na błędach. Gdyby, jak obiecywał przed wyborami, zrobił porządek z tymi hakowniami, jaką jest ipn oraz te pożal się panie b. "służby" to ani jeden ani drugi nie miałby teraz szansy zaistnieć jako kandydat na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:48 Generała??? Ale to już było... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 19:03 mizantropka_20 napisała: > Generała??? Ale to już było... Było. Ale duża część wyborców stan wojenny kojarzy co najwyżej hasłowo, więc nie ma co liczyć u nich na to prawidłowe skojarzenie. Nawet na pięćdziesięciolatków bym w tym przypadku nie stawiała, bo w 1981 to oni dopiero zaczynali podstawówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:12 Ma rysy podobne do Dudy - okrągła głowa, wyraźne zakola. Ewidentnie ktoś tam wybiera wg klucza urody, która podchodzi pod czyjś wyrobiony gust 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:23 smoczy_plomien napisała: > Ma rysy podobne do Dudy - okrągła głowa, wyraźne zakola. Ewidentnie ktoś tam wy > biera wg klucza urody, która podchodzi pod czyjś wyrobiony gust 😏 No racja. Kandydat PO też ma wysokie czołowo. Mówią ze to bardzo wysoka inteligencja jest 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:57 Możliwe. Z drugiej strony to szef IPN. Może odnalazł teczkę akcji Buś? Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 19:36 Myślę, ze jego rolą jako szefa było dawanie i blokowanie dostępów do określonych zasobów wg nadania politycznego. Bardzo wątpię, żeby on samodzielnie cokolwiek znalazł - pogłębiona kwerenda wymaga mega umysłu analitycznego, systematyczności i sporo pracy, a dodatkowo wiedzy historycznej, żeby wiedzieć, gdzie w ogóle szukać. PiS jakoś nie słynął z nadawania stanowisk wg kompetencji zawodowych, więc wnioski pozostawiam w zawieszeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:13 he he...Karol jakos tak wybitnie podobny do Anzeja. Także intelektualni, jak słucham własnie. No ale jaki pan taki kram. Czy tam odwrotnie, tu wszystko jedno, w zasadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_wredna_dziewucha Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:19 Borze, jego się nie da słuchać. Ma głos jak kaznodzieja i tak intonuje, że czuję się jak w kościele na wsi jak byłam dzieciakiem. Czyta z kartki dość nieudolnie. Głupie wycieczki personalne w stosunku do Trzaskowskiego mu wpisali w przemówienie. Jest tak zły, że może wygrać jak sobie inni odpuszczą kampanię. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:42 On przegra nawet wtedy, gdy zostanie sam na placu boju Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_wredna_dziewucha Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:47 attiya napisała: > On przegra nawet wtedy, gdy zostanie sam na placu boju > Nie idź tą samą drogą co Komorowski w 2015. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 19:17 To nie jest polityk partyjny. Musi się dużo nauczyć. Nie ma tak miękkiej gadki jak Trzaskowski, co będzie naprawiał błędy PISu. Już się boje. Odpowiedz Link Zgłoś
noitak Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 19:38 hrasier_2 napisał: > To nie jest polityk partyjny. Dowcip roku ))) Musi się dużo nauczyć. Następny taki jak Duda, będzie się uczył i uczył, ciagle uczył. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:31 Ważne, że jest społeczny i obywatelski (prosimy o podkreślanie w mediach). "Kongres", ale kandydat pewnie też. Ktoś już podkreślił? (Uwaga na przyszłość dla posłów PiS: jeśli nie umiecie czytać, zatrudnijcie przynajmniej pracownika biura, który potrafi). Odpowiedz Link Zgłoś
leosia-wspaniala Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 07:43 Debile się już własnej partii wstydzą 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo [...] 24.11.24, 17:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niszczyciel_zla Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:37 Mocno przeciwko Rosji i bardzo za NATO. Mój system wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:46 sutenerstwo to też twój system wartości? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:53 livia.kalina napisała: > sutenerstwo to też twój system wartości? > Już się powtarzasz. Nikt tego nie będzie pamiętał. Nie szalej livka😊 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:09 A znasz pogląd józka na bycie alfonesem? Bo ja nie znam, dlatego pytam. Jak znasz, to się podziel. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:24 > Nikt tego nie będzie pamiętał. 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:55 Najmniej pisowski beton, który nawet na małpę zagłosuje byleby namaszczoną przez łupieżce Odpowiedz Link Zgłoś
niszczyciel_zla Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:30 Dla mnie geopolityka jest ważniejsza niż inne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 19:27 A co do (geopolityki) tego ma Nawrocki? Jeśli chodzi o jeden z aspektów geopolityki, czyli politykę zagraniczną to prowadzi ją rząd, nie prezydent. Zresztą, komu ja tłumaczę Odpowiedz Link Zgłoś
niszczyciel_zla Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 19:58 Na odcinku natowskim prezydent ma dużo do powodzenia. A Nawrocki jest zaciętym wrogiem Rosji i mógłby wetować prorosyjskie ustawy. R Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 21:23 niszczyciel_zla napisał: > Na odcinku natowskim prezydent ma dużo do powodzenia. Aha. Co co tam się powodziło 🤣🤣🤣dudzie, przypomnij no nam, józek. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:54 Możesz swój system wartości zachować dla siebie? Naprawdę, nie ma się w tym kontekście czym chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
niszczyciel_zla Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 21:08 Bycie przeciwko Rosji to jest dla mnie kluczowa cecha i kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 05:56 Li i wyłącznie? Czyli sutenerstwo i gangsterskie kontakty cię nie rażą... Typowy wyborca pis Odpowiedz Link Zgłoś
niszczyciel_zla [...] 25.11.24, 12:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 19:28 O, k-wa, zmykam czem prędzej przed tak tęgim umysłem i siłą argumentacji. Mówiąc wprost - spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
niszczyciel_zla Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 19:59 Widocznie nie rozumiesz brutalności, jaka jest w geopolityce. Stany mają wielu sojuszników, którym daleko do demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 20:37 > Mocno przeciwko Rosji i bardzo za NATO. To w PiS aż taki ewenement, że trzeba to podkreślać? Z możliwym wyjątkiem Mentzena wśród kandydatów na prezydenta Polski to raczej standard. PS Jak to godzisz z uwielbieniem PiS wobec Trumpa? Odpowiedz Link Zgłoś
niszczyciel_zla Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 19:05 No mam trochę inne zdanie niż PiS na temat Trumpa i Orbana. Obawiam się, że obecny Trump to nie ten sam co realizował atlantycką politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:40 Alfonso- podobno juz przykleja sie do niego. W kazdym razie: Śmiech śmiechem, lekceważyć go nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:42 Ten sam 😀 i który nadal ma kontakt z półświatkiem .Jeden z kumpli przesiedział dwa lata w celi dla niebezpiecznych przestępców, ale pochwalił się na Instagramie, gdzie ma ponad 170 tysięcy followersów, wspólnymi zdjęciami z Nawrockim. Inny z kumpli przedstawia się jako nazista - z wydziaranym motto SS „Meine Ehre heißt Treue", czyli „Moim honorem jest wierność" i podobizną Hitlera wśród swastyk. Gdy został zatrzymany przez duńską policję /kibolska zadyma/ Nawrocki - jako dyrektor Muzeum IIWŚ pospieszył z pomocą naziście na fb umieścił apel o „zbiórkę funduszy w związku z sytuacją Grześka". margit49 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:55 A ta margit49 to twoja kumpela jest 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:08 Voodok, pulchne dziewczynki i pyzaci chłopcy? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:21 Starvos zmień tego nicka, bo to się już robi nudne. Już rozdwojenia jaźni dostałeś z tym. Nudzi cm się ogromne. Bierzesz już emeryturę głodową ? Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 21:16 Internet nie zapomina, voodok taniarada Re: OT wakacyjnie serialowo 30.06.23, 18:30 Hehe na Netflix nie czekasz .Ja mam wspólnego ze znajomymi .Za to co innego im udostępniam i gitara ..Byle był czas na oglądanie .Mnie interesuje tematyka wojenna i dziewczynki te duże i żeby było się do czegoś przytulić .Kościaste odpadają .Muszą być krągłości . Odpowiedz Link Zgłoś
nostalgia81 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 17:58 ta... wiadomosci.wp.pl/jest-zdolny-do-wszystkiego-ostrzega-polakow-przed-karolem-nawrockim-7083418824546912a Odpowiedz Link Zgłoś
johana741924 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:10 Kandydat dla twardego elektoratu nie jest ważny jaki i skąd. Ważne że namaszczony przez Kaczyńskiego i klęczy przed biskupami. Będzie o tych krzyżach gadał namiętnie przez pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:29 Plujcie, plujcie. Na Trumpa tez pluli. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:36 malgosiagosia napisała: > Plujcie, plujcie. Na Trumpa tez pluli. Na Trumpa zagłosowali Amerykanie, a teraz część sobie pluje w brodę, bo dla tej części to miała być wyłącznie manifestacja gniewu na demokratów. Jak to się u was mówi, pożyjemy, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:44 bistian napisał: > Na Trumpa zagłosowali Amerykanie, a teraz część sobie pluje w brodę, Oczywiscie, wszystko mozna napisac. A moze jeszcze ktos sie zabil z rozpaczy, ze glosowal na Trumpa? Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 21:32 malgosiagosia napisała: > Oczywiscie, wszystko mozna napisac. A moze jeszcze ktos sie zabil z rozpaczy, z > e glosowal na Trumpa? Wszystko można, ale warto pisać wiarygodne. Rozmawiałem z babką z Niemiec. Powiedziała, że zagłosowała na AfD i że wielu znajomych zagłosowało, więc zapytałem, jaki ma program ta partia? Oni na to, że ta partia nie ma programu i ona o tym wie, ale chodziło o protest. Podejrzewam z dużą pewnością, że dość podobnie było w USA, a różnica liczby głosów nie była duża. Tylko u was prezydent zgarnia 85% i martwi się, że tak mało. Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 19:02 I nadal plują wielbicielko oblechów i kryminalistów Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 19:27 Oj tak, z Trumpem by się dogadali. Jak fan prostytutek z sutenerem. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 18:55 Fajny gosc ten Karol i fajnego ma syna, Daniela. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 20:33 malgosiagosia napisała: > Fajny gosc ten Karol i fajnego ma syna, Daniela. No bardzo fajny ten gość (Karol). Zapłodnił 16-latkę. Dziwne, że Pisowi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 20:55 Ale to nie jest jego biologiczny syn Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 21:01 www.pudelek.pl/kim-jest-zona-karola-nawrockiego-jesli-plotki-sie-potwierdza-to-ona-moze-zostac-nowa-pierwsza-dama-7095346880920128a Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 21:27 A no tego nie czytałam. Wszędzie podawali, że mają troje dzieci, a najstarszy syn Daniel Nawrocki kandydował do rady miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 21:10 iwles napisała: > Zapłodnił 16-latkę. pomyliło ci się z aktualnym długopisem, iwles. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 21:20 alicia033 napisała: > iwles napisała: > > > Zapłodnił 16-latkę. > > pomyliło ci się z aktualnym długopisem, iwles. > Nie. Żona- rocznik 1986. Syn się urodził w lutym 2003 r. To sobie policz. Zwykła matematyka Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 21:31 To nie jest jego biologiczny syn, tylko syn jego żony z nastoletniej wpadki. Dla wyborców PIS wszystko jest ok, bo mogła usunąć, a urodziła i wychowała. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 21:46 Nie- to ponoć jego syn, z poprzednią partnerka Te konserwatywne rodziny sa takie skomplikowane Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 22:18 Jak sam go wychowywał to chyba nie? Ciekawe czy pierwsza partnerka z wiadomej branży? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 23:33 livia.kalina napisała: > Nie- to ponoć jego syn, z poprzednią partnerka Te konserwatywne rodziny sa t > akie skomplikowane > A co, paczlorkowe rodziny juz nie w modzie? Od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 23:52 malgosiagosia napisała: > A co, paczlorkowe rodziny juz nie w modzie? Od kiedy? W Pisie to podstawa! Im więcej rozwodów, tym rodzina bardziej katolicka! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 23:35 lauren6 napisała: > Dla wyborców PIS wszystko jest ok, bo mogła usunąć, a urodziła i wychowała. Mysle, ze dla kazdego czlowieka to jest OK. I w dodatku taki fajny syn. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 23:43 A podobno to nie jest jego syn, malgosiugosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 23:50 iwles napisała: > > A podobno to nie jest jego syn, malgosiugosiu. Bagnisko zrobilyscie takie, ze czlowiek wychowujacy nieswoje dziecko jest osmieszany, ze to nie jego. Potwory Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 23:55 A co w tym synu takiego fajnego, że kilka razy to podkreśliłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 06:14 Pisior z krwi i kości, to malgosi wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
niszczyciel_zla Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 19:01 A to nie jest syn z poprzedniego związku? Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 19:29 "Niebezpieczne związki Na początku września "Rzeczpospolita" opisywała z kolei niebezpieczne związki Karola Nawrockiego z przestępcą Patrykiem Masiakiem o pseudonimie Wielki Bu. Masiak to zawodnik freak fightów. Jak czytamy, "w przeszłości był skazany za porwanie, siedział w celi dla niebezpiecznych więźniów, a prokuratura wiąże go z trójmiejskim gangiem sutenerów". Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 19:33 Z Patrykiem Masiakiem ps."Wielki Bu" ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 23:30 m78wt3c napisała: > > ] > > Z Patrykiem Masiakiem ps."Wielki Bu" Nawet slepego neprzekonasz, ze to Nawrocki. Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 20:29 Żona pana Karola ma 38 lat a syn 21?? To jej syn którego urodziła jako 17latka?? Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 20:53 To ostry cień mgły dudy ze spontaniczną karteczką. Odpowiedz Link Zgłoś
evening.vibes Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 21:33 aagnes napisał: > Żona pana Karola ma 38 lat a syn 21?? To jej syn którego urodziła jako 17latka?? Jak przystało na prawdziwego konserwatystę syn jest 'z poprzedniego związku' Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 22:00 evening.vibes napisała: > aagnes napisał: > > Żona pana Karola ma 38 lat a syn 21?? To jej syn którego urodziła jako 17 > latka?? > > Jak przystało na prawdziwego konserwatystę syn jest 'z poprzedniego związku' > > Ale to była wyjątkowa sytuacja przecież. www.youtube.com/watch?v=wG0lZJB5GiE Odpowiedz Link Zgłoś
niszczyciel_zla Re: Prezydent KAROL! 25.11.24, 19:02 Wychował go dobrze, na studenta prawa i dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Prezydent KAROL! 24.11.24, 20:56 Ale ten kumpel "Wielkiego Bu" jest memiczny : www.facebook.com/sokzburaka/?locale=pl_PL Odpowiedz Link Zgłoś