13.10.16, 20:06
No i mam. Zapalenie oskrzeli. Augumentin na tydzien. Ale po tygodniu z atakami kaszlu wezme wszystko co mi dadzą.
Obserwuj wątek
    • ann_czy Re: Choroby 17.10.16, 17:11
      Szybko wracaj do zdrowia smile niestety nasze ciąże sa w dosyć kiepskim okresie jesienno -zimowym. Ja na razie mam tylko katar i lekki kaszel. Zawsze sie proszków naklykalam, a teraz sama natura zostaje wink
    • redheadfreaq Re: Choroby 17.10.16, 22:36

Współczuję i łączę się w bólu. Augmentin ma opinię bezpiecznego - u mnie niestety rozpanoszył się wirus sad We czwartek obudziłam się z bólem gardła, a potem było już tylko gorzej. Od wczoraj do zatkanego na amen nosa doszedł rozdzierający kaszel - pewnie od podrażnionego oddychaniem przez usta gardła. Gorączki nie mam. Zamiast lepiej - jest coraz gorzej. Internistka wysłuchała listy wszystkich "naturalnych i bezpiecznych" środków, których próbowałam, dodała mi Sinupret. Już nie mogę... sad
    • agnieszkallo Re: Choroby 18.10.16, 20:13
      Byłam na kontroli. Lekarz rozczarowany mała poprawą. Uznała, że albo za krótki jeszcze czas brania lub za mała dawka na szybszą poprawę. Przedluzyla mi do 10 dni antybiotyk i zwiększyła dawkę. Mam się pokazać w piątek. Jeżeli nie będzie lepiej mam się zgłosić do szpitala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka