e_le_n_a 28.02.17, 10:59 Przeglądałam Twojego bloga,masz cudowną rodzinkę :) chciałabym Cie o coś zapytać ,czy mogę napisać na priv ? Podasz mi jakiś namiar ? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lurien Re: Hanti 01.03.17, 07:57 Haiti, przyznam, że też poczytałam niedawno. Kojarzę Cię z Kawałka szmaty z okresu ok. 9 lat temu:) zaciekawiło mnie Wasze nurkowanie, może też się kiedyś odważę. Dotarłam do notatki o podróży do Szczecina, jestem z tego miasta gdybyś coś potrzebowała to jestem do dyspozycji i najprawdopodobniej znam profesora, do którego jechaliście. Odpowiedz Link
hanti Re: Hanti 02.03.17, 08:58 Tylko licz się z tym że to wciąga i przychodzi taki moment kiedy każde pieniądze puścisz na nutki :-) Jedziemy do prof Sagan, jeśli nic nie przełożą to 21 będziemy już w Szczecinie. Moja córka nie może się doczekać, dla mniej to ogromna szansa, a jest już w takim wieku że sama już chce walczyć. Odpowiedz Link
lurien Re: Hanti 02.03.17, 09:23 Mówisz? Je jestem dziwna, mam wiele zainteresowań, ale wszystkie trzymam w ryzach, w przeciwieństwie do męża, który oddaję się pasjom w całości;) Wyślę, Ci na maila kontakt do mnie, gdybyście w Szczecinie czegoś potrzebowali. Odpowiedz Link
hanti Re: Hanti 02.03.17, 12:57 Dzięki, na 100 % będę potrzebowała na dobre jedzenie dla męża i najmłodszego. U nas to wolę będzie śmiesznie bo muszę że sobą zabrać 1,5rocznego Piotrusia a mąż i najstarszy syn będą się nim zajmować. Pozostałe dwie panny zostają z babcią w domu. Będzie wesoło Odpowiedz Link
e_le_n_a Re: Hanti 03.03.17, 16:24 Dzięki :) jak znajdę chwilę na maila to się odezwę,prędzej po weekendzie. Odpowiedz Link