hanah1981 24.04.17, 10:39 Macie jakieś sposoby na szybkie meczenie się i duszności? To dopiero 30 tydzień a czuje się jak w 9 miesiącu ciąży. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannapoznan Re: Duszności 24.04.17, 12:55 mam to samo, niby brzuch nie za duży ale czuję się jak na końcówce. wchodzenie po schodach w domu mnie męczy:( ale fakt, że mam zero ruchu, wciąż czekam na poprawę pogody żeby chociaz na spacery zacząć chodzić. Odpowiedz Link
martishia7 Re: Duszności 24.04.17, 20:06 Nie garbić się :D Jak się zapomnę i zacznę garbić, to robi mi się nieswojo. I oddychać przeponą, głęboko. Odpowiedz Link
e_le_n_a Re: Duszności 24.04.17, 22:34 Za niedługo brzuch powinien się obniżyć i powinno być lżej... Ja daję radę,czasem w nocy jest mi duszno i uchylam okno bez względu na temperaturę na zewnątrz,w ogóle mam uchylone okno przez wiekszość dnia,bo nic mnie tak nie dobija jak uderzenia gorąca. Powietrze mi zawsze przynosi ulgę. Odpowiedz Link
hanti Re: Duszności 25.04.17, 09:16 ulgi spodziewam się dopiero jak brzuch mi się opuści a do tego czasu wszędzie mam okna pouchylane, nawet jak jest chłodno :) Odpowiedz Link